Slutet gott, Allting gott.

Nu lägger vi ner. Slut på utmaningar, dvs vi har gått över 20+ på besöksantalet. höhö.


stajligt.blogg.se

Foundation

HEJ PÅ ER.
Jag är väldigt trött och känner mig totalt inte pigg, höhöhö.. Men då underlättar det att SATC borjar om 10 minuter. Yesyes..
 Jag ska lägga in lite roligare saker så småningom men just nu är jag alldeles för trött. Pusshej!


Btw så har jag bestämt mig för att köpa Maybelinnes foundation (den högra, som Blondinbella testat) när den kommer ut i butik. Passar perfekt in på mina önskningar, för jag hatar nämligen matta foundations!



Upptäckte NU att Malin hade köpt samma och att Emma kommer käpa den, men de kommer säkert tycka att den är jättedålig för de gillar ju matta foundations ;)

Utkast från igår

Hej allihopa! (haha)
Nu ska jag vara lite jätteduktig här och blogga för att jag har tid över, yeeyeyeyey..

I alla fall så har jag kommit hem från skolan skithungrig. Så jag tryckte i mig 4 rostmackor, te och massa yoghurt. Hoppas att alla antecknar. Om en timma ska jag ta bussen och möta upp Klara för bio på Östemalm (notera Östermalm). Inte direkt någon nyhet att man känner sig cool när man gör något i innerstan, eller hur? Jorå, så känner nog alla som bor i förorten!


Klara och Kristjana (Kristjana: Varför ser det ut som att du har Wilhelminafrisyr?)


Mackor!!!!!!!!


Det fanns inga leverpastejmackor! :(


Idag.



Halsduk- ????
Jacka- H&M
Väska- Åhléns
Jeans- DrDenim
Stövlar- Systers


Stockholms vinter.

Behövs det sägas mer? Didn´t think so. Trodde jag skulle sluta två, men slutade jag ett, vilket är jädra nice. Varannan vecka alltså. Men jag gick hem till Johanna, och där bakade vi scones, drack te och såg Lillla Sjöjungfrun. Jag valde film. hehe. Men den bra

Gott!

MEHEEHE

HELLO FOLKS.

Igår kväll var jättemysigt, bortsett från när jag kom hem då min syster var jätte sjuk. Jag somnade typ halv 4, hmm... -.-

Nu har jag i alla fall varit i skolan och käkat lunch och sådär och efter skolan vill jag åka varsomhelst förutom hem (no offence Kristjana). Kanske ska träna med Cissi ikväll också, får se..

Jag har tråkigt... Hehehehehehe. Pusshej

Hur ballt?


H&M

I takeet lyser stjärnorna.

För alla som missat var jag och Teresa och såg I taket lyser stjärnorna nu ikväll. Den var faktiskt bra, och den var rätt så lik filmen. Jag som trodde jag skulle grina ihjäl mig men jag grät inte en enda droppe, vilket var tur. Dels för att jag skulle jättedeppig, och des för att min mascara inte skulle förstöras. Det är ju skitsexigt. Inteeee.

Efter filmen gick vi in på nåt Espresso House där jag drack ett jättegott te. Nice. (och ja, jag har börjat gilla te....igen..) Bra slut på bra kväll!

All it takes to make me happy!



Meatballs!

Våååååååååååååår!




 GE MIG VÅR. VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR  VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR MÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR

Det är värt att lägga 20 sekuner på


Lookalikes



Jag är helt enkelt en naturbegåvning på att hitta lookalikes..
Idag: Skola, sen hem till Klara och käka lite, sen bio och fika med Klara på Öööstermaaalm. I taket lyser stjärnorna - FÖRHANDSVISNING :)

Give me answers

Några saker som jag, en bloggberoende no-lifer, funderat över ett bra tag den senaste tiden:
 
1. Varför alla plötsligt ska dricka chailatte på Wayne´s. Det är ju inte ens gott.
2. Varför man känner sig sjukt udda när man går in på Monki i "normala" kläder? (Ni fattar vad jag menar)
3. varför folk har tights med t-shirtar som inte räcker över rumpan.
4. Varför vissa tror att dom har ensamrätt på ett plagg från Gina
5. Varför halstabletter aldrig hjälper. höhö.

Lika?

Rare Satin Stripe Sweetheart Body Con Dress 

Var inte Blondinbellas klänning som hon ahde på efterfesten av Let's dance välsigt lik den här från Asos?

Asosasosasos

Är det bara jag som börjar tröttna lite på Asos-hysterin på alla bloggar, trots att den är fullt förståeligt eftersom att kläderna är älskvärda och priserna är väl budget (för alla över 20). Dessvärre har jag inte kroppen för att kunna handla vad som helst på internet (hej jag är dvärg) men de här är ju... Ehm, jag orkar inte beskriva de med något jätteunikt-modebloggerska-ord men de är galet snygga i alla fall.

ASOS Zip Back Fitted Satin Dress  Glamorous Frill Sleeve Stripe Bib Dress

Rare Halter Low Back Ruffle Mini Dress Unique Boutique Gathered Prom Dress

Jag är totalt såld på de där den där bara ryggen. Skulderblad är det snyggaste som finns!

Randigt

Jag är jätteinne på en randig tröja i marintema typ...For everyone who cares. Fint iallafall, och det är ju det som är grejen. Ska ta en närmare titt på en från vermoda och en från hm. puss!

Tävling

Amanda har en tävling i sin blogg där man kan vinna 1, 5 h lyxmanikyr och medföljande nagellack! Och det tackar man ju inte nej till, eller hur? Det enda man behöver gör är att göra som jag, skriva ett inlägg om tävlingen där man länkar till den, och sen länka till inlägget i en kommentar i Amandas blogg. Enkelt!

 

Godmorgongongogngonggnggogngng..

Godmorgonnnnnnnnn.

Om en och en halv timma ska jag åka hemifrån till julgransplundring med pappas jobb. Tar lite bilder. Pusshej!


Hehehehehe. Fick av syster i julklapp. Vet inte varför jag inte har lagt in bilden tidigare. Ren lathet antagligen. Puss


Kul grej


Haha, gjorde dom här i sexan. NU blir det OTH, godnatt

Nattmat

Home again. Äter uppvärmd gryta med klyfpotatis. Helt okej snyggt. HAHAHA. Har glott på Linas Kvällsbok ikväll, och Ivar är jävligt snygg! Men seriöst, skulle man bara byta ut manchesterbyxorna mot chinos, så wooooow!


By the way, en normal pizzadeg (dvs inte osten) ska väl inte se ut såhär eller? Tror nåt gick fel...typ....

Nära tusenjubileumet

....men inte. Raderade alla våra utkast, och tjoooohej. Nu har vi lite att jobba på igen. 

Steve Madden Gladiator Platform Sandals
För övrigt. Hur många kopior på Carries Diorskor finns det inte? Typ var och annat märke har ju sin variant. Dessa från Steve Madden.

Hhahahahahah...



Hhahahahahahahahah! Klara, minns du? Det här är då parodi på bloggerskan Amanda Bergs GAMLA OUTFITS (nu är hon jättesnygg). Men ni måste ju ändå erkänna att det var jävligt likt och att mina ben ser jävligt snygga ut?

Är Kissie dvärg?



Själv påstår hon sig ju vara 1.70, men hur jävla lång måste hennes överkropp inte vara då, om benen är kortare än överkroppen. Som  ni ser på bilden så är benen betydligt kortare än överkroppen, och långa personer brukar ju ha långa ben. Eller är det kanske så att Kissies överkropp är ett Eiffeltorn balanserat på två tandpetare...? Frågan förblir ett mysterium...

Hej.

Godmorgon! Igår gjorde jag ett flertal klantiga saker, vilket gjorde dagen till en inte så bra dag, men den avlutades mysigt hemma hos Klara framför Let's dance med varm choklad. Yummieeeeee.

Idag har jag vaknat, ätit, segat framför tvn, ätit, sovit, segat framför SATC på datan. Vilken otroligt effektiv dag! Not.

Ikväll blir det i alla fall något med tjejerna. Antingen blir det drinkmyskväll hos Erika eller film hos Julia. Puss!

 
Kristjana as Master Shifu.

Allas vår Gina

Jag tror banne mig att denna fina tröja kan ha turen att flytta in i min garderob (klädhögen i korgstolen) någon gång inom den närmaste  framtiden. Bara sådär lagom snygg till ett par jeans, typ :)

Update: Och nu åkte 80tals-löparen ut ur Let´s dance. Synd för henne. MOHAHAHAHA

HAHA



Fredagskvällen

Min stackars fina vän fick offra sin fredagskväll för sin (halv)sjukling till kompis. Haha, stackarn! Nu har vi druckit varm choklad med grädde, ätit mintkrokant (favorit!!!!) och suttit och kommenterat Blondinbellas insats i Let´s dance.

Och för alla som undrat har jag förutom att hunnit läsa ut Agatha Cristies ABC-morden (läs den!!!) även sett fem avsnitt av OTH. Chill!

Trött

Vaknade tio, läste Poirot till ett. Hehe. Min fökylningsstatus: Trött & Snuvig. Nu blir det OTH och thaimat. Gott!

Godmorgon!

Hej folk! Nu kan jag nästan skriva igen, för jag har vytt bandaget till ett betydligt mindre. Har också något speciellt på såret som hette något och som ör precis som stygn! Fatta om dessa tejpbitar inte hade varit uppfunna, då hade jag behövt sy! Hjälp! Men nu är det så att min mamma är snällast i världen så hon syr inte i mig, som alla andra mammor gör ju ;)

Idag är det sovmorgon till  kvart över nio och sen skola till två tror jag. Sen blir det somsagt String med tjejerna och sen ska jag simma ikväll. Sen får vi se om det blir något filmmys eller nåt liknande med flickorna ikväll. Ska börja sminka mig nu, så puss och hej!


HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!

För 25minuter sen var jag jätteglad för vi har sovmorgon imorgon vilket betyder att man kan göra te och mackor och kollapå SATC. Yehooooo, ellerhur?

Men så är man förstås Sveriges smidigaste människa och skär ett 5 mm djups sår i tummen MED EN OSTHYVEL. Notera OSTHYVEL... Hur lyckas man? Men nu är jag jättedeprimerad för jag går runt med en gigantisk tumme som tunkar och dunkar så att man blir gryyymt irriterad och tänker på alla grejer jag inte kommer kunna göra på en vecka nu (ska ha ett bandage i en vecka)
- Skriva på datan. Det här inläggwt har hittils tagit en kvart att skriva, för jag skriver bara med 4 fingrar.
- SMSa. Herregud, jag kan lika gärna sätta mig i en rullstol och dö..
- Tvätta händerna efter toabesök ;)

Etc. etc. Men herregud...
 Imorn blir det i alla fall skola och sen String med flickorna :)

Det ser inte så ljust ut på morgonfronten

Känner mig sjukt förkyld just nu. Det blir bara värre och värre. Nästan rinner, halsen värker och öronen...gör ont. Så jag blir hemma imorgon, känns rätt skönt fakiskt. Vilar upp mig, sover pluggar, ser på film och annat mysigt. Vill bli bättre till helgen iaf. Mycket som händer då, dessutom ska jag och Sunder tokplugga till vårt Fysikprov på Fredag. Går in stenhårt på VG. Nu jävlar.

För övrigt har Topshop fått in en kopia av den berömda Effeltornet-väskan som var med SATC-filmen. Som att ha staden som i en liten ask. Höhö....

Give me a trip to the USA



Jag följer trenden

Jag har boring och tänkte därför göra en femtio-lista. Hehe.

1. Jag är född 17 dagar försent
2. När jag var liten kunde jag inte säga R
3. Jag gör bort mig jämt.
4. Min hud är skittorr hur mycket jag än smörjer in.
5 Jag älskar att sy.
6. Jag börjar gråta jättelätt.
7. Jag är skitfeg och kan nästan inte se nån skräckfilm.
8. Jag är allergisk mot köpta anisktmasker.
9. Jag är jättedålig på att vattna blommor.
10. Mitt hår är jätteslitet, men det har inte blivit av att gå och klippa sig.
11. OC är världens bästa TV-serie.
12.Jag sitter alledes för mycket framför datorn
13.Jag gillar oriental inredning
14.Mina betyg är bra
15. Jag ska träna stenhårt nu under Januari
16. Jag äter lika mycket som en björn. Typ.
17.Egentligen tycker jag inte så mycket om te.
18. Jag har inte ett enda plagg från Monki.
19. Jag är sugen på att beställa säsong ett av GG.
20. Min garderob är ett stort kaos.
21. Jag brukar alltid ha höga förväntningar på saker.
22. Jag använder inte nån typ av foundation.
23. Jag tycker bättre om att duscha än att bada.
24. Märkeskläder är inte min grej.
25. Jag skulle väl kunna tänka mig en brun klassisk mulberry-läderväska när jag blir äldre. Även om de är sjukt dyra.
26.Min teve står på en svart stol.
27. Topmodel tycker jag börjar kännas lite drygt nu.
28. Jag har aldrig slingat/färgat mitt hår.
29. Jag tror jag har börjat gilla kaffe.
30. Mitt drömresemål är New York, Västindien och Skåne.
31. Jag går rätt uselt klackar.
32. Jag har aldrig varit i skärgården på riktigt. (då räknas inte fjäderholmarna)
33. Jag älskar Stockholm.
34. Jag är för aborter.
35. Min lampa är jätteball och kommer från Indien.
36. Just nu vill längtar jag efter utländska mat som thai, kina och grekiskt.
37.Fucking Åmål är en av de bästa Svenska filmer jag sett.
38. Mina föräldrar bor tillsammans.
39. Jag har 7 par jeans.
40. Jag ska höja mitt NO-betyg från G till VG denna termin.
41. Jag tycker inte etanol är så bra med tanke på konsekvenserna i Sydamerika.
42. Någon gång ska jag köpa massvis med ramar och rama in fina bilder.
43. Jag vill ha en liten svart across-body med nitar.
44. Min favvo-outfit är min morgonrock och tofflor ;)
45. Vår blogg kommer alrig bli känd, haha
46. Det skulle vara roligt att vara barnvakt nån gång.
47. Mjukglass är för mig ett sommarmåste.
48.Egentligen borde vi fixa nån header men det kommer vi nog aldrig orka.
49. Jag är miljöpartist.
50. Nu är listan klar, yey!

C-vitaminkick

Nu sitter jag här, ensam i mitt (lagom)stora hus och sörplar min hemmagjorda c-vitaminkick: apelsinjuice. Nejnej, jag blir aldrig sjuk, höhö. Det höll ju ungefär en vecka tills jag igår eftermiddag fick ett fruktansvärt halsont. Jag håller på att bli sjuk. Hemskt dålig tajming dessutom. 

Därför har jag konstruerat ett eget steg-för-steg program hur man blir frisk ur förkylningen innan den drar ur riktigt:

-Drick MYCKET apelsinjuice. Helst hemgjord då c-vitaminen bevaras bäst direkt i själva apelsinen.
-Sov mycket. För att kroppen behöver vila så immunförsvaret kan jobba. Också för att det är skönt.
-Drick läsk. Vet inte varför det funkar, det bara funkar. Och då menar jag inte bara att det är gott och man tror att det funkar blablabla. Utan det kanske är kolsyran och sockret som tillsammans fungerar ihop. För mig fungerar det iallafall mot huvudvärk, illmående och ont i magen.
-Idrotta inte. Kanske inte behöver sådär jättemycket beskrivning direkt. höhö.
- Klä på dig. Jag gjort det klassiska misstaget att skippa mössan. Smart. Jävligt smart.


Min färskpressade juice som drar minnena tillbaka till sommaren.

Tererereeererrerrerererereresa

TJEEEEEEEEEEENA.

Nu är Klara här och duschar (?) hehehehe... Men när hon kommer ut så ska vi plugga oavbrutet fram till SATC och sen Top Model. Yeeyyyeeeyee. Jag är väldigt trött just nu och vill helst lägga mig och dö (minus det där med att dö). Men jag måste göra klart steg 18 i Svenska. Inte kul. Men ha en bra kväll och bajsa inte på er för det är svårt att törka upp, puss!

När man gör allt förutom att plugga...

Sms-konversation mellan mig och Teresa:

Jag: jag har två biljetter till i taket lyser stjärnorna på måndag
Teresa: Åh, vem ska följa med dig dit då tro?
Jag: Du eller tomten...jag vet inte riktigt...
Teresa: Men du, tomten bjuder inte på julgransplundring, det gör jag;P
Jag: men han gav mig en laptop!
Teresa:Tror du ja! Ska jag berätta en chockerande hemlighet? tomten finns inte!!
Jag: Haha, jättekul. Verkligen.
Teresa: Jag lovar...Kristjana berättade det för mig samtidigt som hon berättade att guldfiskar inte är gjorda av guld. Gissa om jag fick en tuff dag efter det? Jag fick kämpa som en kamel att ens stå på benen...
Jag: Oj! det är som att påskharen skulle vara påhittad liksom!
Teresa: Ellerhur... Sinnessjukt....

Efter nån minut:

Teresa: Men då kan ju jag bjuda på middag eller nåt då :)
Jag: det behöver du inte. Jag fick dom gratis.
Teresa. Äh, det är lungt. Pappa betalar...

Vårkänsla

Idag när jag struttade hem från skolan fick jag en liten liten dos av vårkänsla i mig. Det var soligt, fåglarna kvittrade (tror jag) och det har kommit små små knoppar på träden. Mysigt! Dock kommer det säkert komma ett vinterryck i mars nån gång och bli skitakallt as usuall.


Knepade ihop ett litet fint collage av H&M:s fina skokollektion. Pumpsen ska jag jätteha, och se bara på ballerinaskorna. Behövs det sägas mer?

GLAMOUR


Moahahahhaahahahahahahahahahahahaaha!  Ser ni vem det är på omslaget förresten? Omöjligt att se vem det är ju, hon är så sminkad här...

Jag kommer dö av trötthet.


Sjal Indiska, Bas från H&M, Jeans Cubus

The Body Shop


Gulligt rouge från The Body Shop (kan man få för mycket av deras produkter?) som jag fyndade på rean i Karlskrona i en desperat jakt på någon bättre än H&M:s fyrtiokronorsrouge som håller typ en kvart. Nu: mat!

Stockholm igen då.

Tjoho allesammans! Som ni kanske märker är jag hemma igen då. Det var inte roligt att åka hem. Jag har haft så ruuuuuuligt! Lite bilder;


I lördags åkte vi in till Karlskrona. Satt på tågstationen och åt mintkrokant.


Känd som Blekinges farligaste park. Även fast det knappt är någon park utan en gräsplutt med en gran i mitten.


Fin stad, Karlskrona


...med ett rätt överlägset pepparkakshus


Fika


Sista bilden, julbelysning med Blekinges farligaste park på sidan av.


Vi pratade bland annat om att tågluffa på sommarn i södra sverige. Oh vad roligt!! Jag skulle vilja åka en Göteborg-Halmstad-Mer städer där omking-Skärgården-falsterbo-lund-malmö-klamar-öland-västervik-rutt. Har verkligen NOLL koll på sosh (south of stokholm, höhö) Synd bara att jag inte är ett par år äldre. Blää. JAG VILL HA SOMMAAAAAAAAAAAAAAR!!!


Hej.

Har kommit hem från skolan och jag somnar snart. Jag orkade inte göra något med någon för jag dör snart. Jag har fått sömnproblem. Jag sov 4 timmar inatt och nu har det fan blivit en tradition, höhöh.. Nej men det är ju jättejobbigt.

Och jag lackar på tv3 för dom tänker inte innan dom gör tv-planeringen.. Varför sönder de SATC klockan 11 på kvällen? Om jag går och lägger mig halv elva somnar jag två, då somnar jag halv 4 om jag går och lägger mig 12.. Yehooo. Ååhhh! Kan de inte ha det klockan 10 i alla fall?! Dödadödadöda, moahhahaha..

Nu ska jag ta en kopp te och lägga mig i sängen med en glamour och sen sova. Jag orkar ingenting just nu.

GODNATT.



UPDATE: Jaaaaaa! Det går Sex And The City klockan halv åtta också. Yesyesyes. Pussssssssssssss.

.

Jag däckar om 2 minuter så godnatt :)

Drömrummet


Ikea och Mio

Jag vill ha :)



Men vem vill inte liksom... Tror däremot att rosa är för cute för mig, hehehe.. Vet inte riktigt vilken färg jag skulle velat ha faktiskt. Typ korallrött kanske? Hööhö..

Julia, this is for you :)


Hello

Tjena!
Idag har jag ingen lust alls att skriva, men ni 4 läsare som läser kanske överlever. Ikväll hade jag velat kolla på Let's Dance med någon annan än familjen, men det är nog lite sent nu.. Men jag ska chilla hela kvällen och äta massa gottgott för det är fredag, wehooo... Pussar!


Den här fick jag av mamma och pappa på min systers (!!) födelsedag. Yey!

...

Lunch nu, sen ska jag ta pluggandet på allvar, hehehe..




Jadå, tomatsoppa it is!

Zimbiiiiis.

ZImba är EGENTLIGEN smart, men han är lite dum så han ska alltid krångla till allt. T.ex. om det står en påse med grekisk mat på köksbänken så ska han trycka in huvudet i ett av handtagen istället för att bara sträcka sig över... Sötnos.



Eller om han ska hålla på att tvätta filten (mina katter ÄLSKAR att tvätta saker som är stickade). Så ska han sitta i trappen och göra det, istället för att gå ner till soffan. Bebis :)






Godmorgon

God morgon! Igår var jag (somsagt?) ute och åt med familjen för att min syster fyllde 16. Och av mamma och pappa fick hon en plattång, ett kit med en Venus Breeze rakhyvel och en sidenkimono (och det fick jag också!) och sen fick hon en grå hoodtröja. Och av mimg fick hon en jättesöt högtalar-gris, en t-shirt och en mandel showeroil.


Mina snygga presenter till henne!




   

Och eftersom att jag är värdelns snällaste syster så gjorde jag fina kort till henne, fast de var inte så fina, hahahhaha...

Nu ska jag plugga. Yehooo (naaat).



Partystyling



Såhär brukar jag se ut när man ska vara lite snyggare än till vardags. 

Jag börjar förstås med samma som till vardags - att rengöra ansiktet, smörja in det i kräm och spraya på face mist.

Men istället för att föra som jag brukar, göra grunden först, så börjar jag med ögonen för att ögonskuggan smulas under ögonen och det kan bli helt glansigt eller helt mörkt. Jag applicerar först en hudfärgad, eller lite foundation, på hela ögonlocket - ända upp till ögonbrynet. På det applicerar jag sen en beige-guldig Loréalögonskugga som ska sluta straz ovanför ögongloben. Sen penslar jag på en mörkare brun ögonskugga där ögongloben är som störst och lite utåt.




Målar i ögonbrynet med en puderfärg.

Sen använder jag H&Ms dipliner (klicka här om du vill veta vad dipliner är) som är utsedd till den bästa! Och den använder jag från mitten och utåt. Och Make Up Stores mascara på det och så var ögonen färdiga!





Somsagt så har jag gett upp hoppet om mina ögonfransar och som ni ser så blir de varken så mycket långre eller mer böjda än såhär..

På läpparna använder jag vanligt glansigt eller färgat läppglans och håret puffar jag bara till lite extra sådär!

Och nu vill jag inte att alla ska tro att jag jätteseriöst tycker att jag är skitbra på att sminka och det är absolut inte så (även fast jag tycker att det blir bra). Helt ärligt så blir det oftast fel när jag ska göra saker, men men.. Det här var mest en liten guide ifall någon kände att de inte har alla pengar som krävs för att göra den där proffssminkningen som alla andra bloggerskor skriver om och som då kan nöja sig med budgetsminkningen som kanske inte är lika snygg - men snygg är den :)

Jag suger på att simma

Nu har jag simmat, och jag känner mig sjukt duktig. Efter typ 3 varv var jag dötrött, men kämpade på tills jag hade simmat 300 meter. Nej, simning är inte min grej. Sedan satt vi och åt gamla colanappar i bastun. Gamla är helt klart de bästa för då är det hårda. Haha.
 
By the way verkar rutiga skjortor vara tillbaka nu till våren. Skitfint. Jag vill ha en från Bikbok, dock tror jag inte mitt bankkonto vill det, hehe...

BikBok och Stadium

Vardagsstyling



Såhär brukar jag se ut på vardagarna (inte morgonrocken, heheh... )

När jag sminkar mig till vardags så tvättar jag ansiktet med Garnier Clean and Fresh eller Garnier Pure. Två olika ansiktstvättar som båda är bra, men jag kan ibland tycka att Garnier Pure torkar ut huden lite. Garnier Fresh and Clean luktar i alla fall väldigt fräscht och fruktigt medan Pure innehåller mentol som också ger en fräsch, kall känsla.

Sen smörjer jag in ansiktet med en återfuktande kräm som innehåller Vitamin E från The Body Shop. Efter det den matchande facemisten (samma serie som krämen) som jag sprayar på i ansiktet.


Sen använder jag foundationen Loréal Infallible (ja, den som Kissie säger att man inte ska köpa... Haha) och applicerar den med fingrarna. Med fingrarna eller pensel är det bästa för svampen suger upp hälften av foundationen vilket är slöseri. Fingrarna kan också ge bättre resultat, men det varierar nog. För mig blir det bättre så. Foundationen använder jag på kinderna, under ögonen (concealer brukar inte funka för mig) i pannan pch på hakan.

Sen använder jag ett solpuder/bronzer från något inte så bra märke. Men pudret är bra! Det applicerar jag längs kindbenen. Om man suger ihop munnen så ser man bättre var det ska sitta. Och sen lite på pannan, hakan och näsbenet, för att bli lite brunare.

Sen använder jag Isadoras Mineralrouge som jag lägger på längst kindbenet, precis som bronzern. Och sen använder jag en aprikosfärgad rouge från Maybelline som jag pudrar på ytterst lite på äppelkinderna.



Ögonen brukar jag inte lägga så mycket fokus på till vardags, eftersom att jag har gett upp hoppet om mina ögonfransar, hahaha... Men jag målar i alla fall i ögonbrynet med en puderfärg som är grå-brun och med en ögonskuggspensel. Sen böjer jag ögonfransarna och applicerar Lumene Blueberry Curl. Jag har läst i en tidning en gång att man när man böjer ögonfransarna ska göra det länge en gång, sen 4-5 små gånger och sen länge en gång. Sen ska man vänta ett par minuter innan man applicerar mascara. Självklart funkar detta inte på mig, men ni som har långa ögonfransar borde prova!

Mitt största problem är mina mörka ringar under ögonen, det är därför jag har foundation under ögonen, det är också därför jag inte använder mascara på underögonfransarna. Då kan det smulas och bli inte så snyggt... (Ibland råkar det komma lite på dem i alla fall..)


På läpparna använder jag först läppsyl, men det brukar jag ta ungefär en timma innan jag applicerar något annat på läpparna. Läppglansen/lipbalmen som jag använder brukar variera men jag tycker bäst om neutrala/rosa toner.



Sen som avslut sprayar jag ännu lite mer Face mist på ansiktet, för extra hållbarhet :)

Såhär ser lite av sminket ut:

Isadora Mineralpuder, det där solpudret från det dåliga märket ;), puderborste från Isadora, rougeborste från Yves Rocher, ögonfransböjare från HM, Lumene Blueberry Curl mascara, Biothern läppglans, Maybelline rouge.

Med håret brukar jag ha tvätta det varannan morgon och de dagarna som jag inte tvättar det brukar jag ha uppsatt. men de dagar jag hra utsläppt tvättar jag håret med Herbal Essences för torrt och skadat hår (de rosa). Sen torkar jag lite med handuken och gnuggar in (hahah) mousse (vet inte vad den heter, och orkar inte gå och kolla :p). Sen sätter jag upp det översta lagret och börjar föna det understa inåt, med hjälp av en runt, stor borste. I slutet blåser jag lite underifrån också, för att få lite volym. Sedan gör jag så med alla hårlager och plattar topparna i slutet, för att slippa "niotillfem-formen" på håret (att det går inåt där nere). Anledningen till att jag fönar det inåt är för att annars går det utåt och det är inte så snyggt. Så jag fönar det först inåt och sen plattar jag det, för då blir det som att hårets "naturliga" form är inåt så om plattningen skulle släppa någon gång under dagen så rör sig håret inåt istället för utåt. Lite komplicerat med försök förstå! ;)

Sen sprayar jag på Finishing Spray från Loréal eller Sebastian Collection.




 


Hahahahahahahahahaha!!


Jag kan inte sluta skratta åt den här bilden från i måndags kväll!! Kolla på Kristjanas ögon! Nu ska jag njuta av de 6 timmarna jag har kvar i livet, d.v.s. de 6 timmarna innan Kristjana upptäcker den här bilden på bloggen...

Första skoldagen

Hejhej...
Var i skolan från 10-11. Onödigt.. I alla fall så ska jag göra tomatsoppa snart, och här kommer lite bilder från i söndags när jag var på stan med Cissi och Julia:


Det här hade jag på mig (förlåt för fucking usla bilder). Mina fina ankelboots från the H and the M.




Vi fikade på Espresso House på Regeringsgatan. Fan vilken härlig inredning!


Och Julia var söt när hon drack!


Och Cissi var söt när hon drack (och Julia var ocskå söt!)


Och jag var lite mindre söt!

Ny kjol.


Denna underbara lilla pennkjol med blixtlås blev jag ägare till i måndags. Jättefint till typ grå t-shirt och svarta tights bara ;)
250 :- Weekday

Till alla som börjar idag...

....jag lider med er.

Godmorgon förresten!  Rätt tidigt att stiga upp halv nio om man har lov va? Gäller att ställa om sig, hehe. Idag ska jag plugga nnågra timmar på förmiddan, halv tolv ska jag bjuda sofia på lunch (specialaren spagetti och köttbullar,) sedan ska vi iväg och simma. Det kommer gå jättebra. INTE. Simning är en sak jag är sjukt dålig på. Därför behövs det tränas upp till vårtestet. Usch.

Nu blir det andra halvan av föräldrarfällan, som jag laddade ner för hunda år sen. Haha.


Sista lovdagen...

Hallå folket!

Idag har jag faktiskt pluggat. Engelska dessutom (det ämnet jag helst vill höja mig i). Så nu är jag stolt, hehe... Och nu måste jag städa mitt rum och jag hatar min kamera!!!  Den är så jävla dålig och det dåliga är att jag inte kan säga det till pappa, för han har ju köpt den för typ 3 månader sen. HATAR HATAR HATAR. Och nej jag är ingen bortskämd äckelunge, utan jag hade en kamera, men skärmen gick sönder så pappa ksulle byta den och sen fanns den inte så då kom han hem med en annan kamera, som var hur dålig som helst. Men jag älskar min pappa i alla fall! :)

Och dessutom har jag städat mitt rum och fixat naglarna som jag har försökt göra i evigheter nu, men aldrig orkat. Yeey!

Imorn är det upprop i skolan och sen ska jag ha utvecklingssamtal och efter det äta ute med familjen, eftersom att Kristjana fyller år. Yupppp.. Snart fyller jag år också! Bara... 6 månader kvar!!


MIn födelsedag 2008 :)

Lite till dregel

Åh. Åh. Åh. Åh. LOVE. Den är liksom så perfekt. Perfekt snygg, perfekt vardaglig, perfekt stil liksom. Perfekt slapp. Vill ha! DrDenim/Sid and Sally

Väskan håller i sig...

image127

Liten kul grej bara, i mars gillade jag den övre väskan, från Indiska, skitmycket. Och nu, nästan ett år senare har jag en nästan exakt lika dan, och jag tycker fortfarande båda är döfina =)

Nödvändigheter.


 
Somsagt, var ju tvungen att lägga en halv förmögenhet (kanske inte, men ändå..) på  tråkshopping idag. Men nu har jag det, och det är ju bra. Dessutom har jag lovat mig själv att aldrig mer ha tovigt hår. *host host*

- Hårborste, 100 kr Åhléns
-Hårnålar, 20 kr Åhléns
- Ansiktscreme, 30 kr Apoteket. (ovetande om att det var halva priset på den, vilket var fetbra)

Closet



Jag fixade lite ordning i min ynkliga klädställning tidigare idag. Hoppas bara ni inte varit inne på lisaplaces blogg för då ser det här ännu ynkligare ut. Men det är ett bra kliv framåt med likadan galgar iallafall ;)Pusss

Hemma

Nu är jag hemma igen, dricker te (!!!) och äter knäckemacka med tubädelost. Kom på att det var asgott. Funderar på vad jag ska göra med mitt liv nu när jag har städat rummet och garderoben. Blir väl plugg, I guess. Har en engelska-grej som ska vara inlämnad på måndag och eftersom jag åker bort på torsdag måste den vara klar till imorron typ. 

När jag gick hem från min lilla shoppingrunda började det snöa! Blötsnö tyvärr, men jag fick iallafall lite julkänsla. Dock en månad försent, hehe.

On my way home

Sista lovdagen

Godmorgon!
Ställde klockan på 8 imorse, men sen snoozade jag till halv elva, hahahaha... Har faktiskt pluggat från 11 till 12 men nu har jag tagit en rast på en halvtimma bara. Ja, hehe...

Men nu är tiden ute så jag ska fortsätta. Ska hinna med massa idag, så jag måste skynda mig. Pussar!



Förresten så vill jag ha massa grejer från L'occitane. Har några ansiktsprodukter därifrån som jag har fått av min moster, men de är inte så bra eftersom att de inte stämmer in på min hudtyp.


Hihi, bara 2,3 minus ;)

Godmorgon mina kära!

Idag är det näst sista lovdagen. Usch. När jag tänker efter, vad har jag fått ut av det här lovet? Gått upp fem kilo, helt tappat min kondis, fått hål i tänderna. Typ det. Hehe, Idag bär det av mot centrum för att handla nödvändigheter. Jag hatar att handla nödvändigheter. Det är så tråkit, bara en massa pengar på tråk. Blääääääh. Nu: OTH


Guuudaaag

Hej flickor och pojkar!
Är hos Klarimojsen och HelikopterAnna. Har precis käkat jättegod italiensk mat och på det jättegod Cheesecake. Weeeehooo. Nu ska vi återuppliva gamla minnen och spela monopol (eller egentligen ägnades dagarna som vi spenderade tillsammans förr i tiden mest åt att lösa bråk mellan mig och Kristjana. Men man kan ju låtsas att man är värsta perfekta personerna som är BÅDE snygga OCH snälla, fast att det är totalt ologiskt. Man kan ju liksom bara vara en av dem. Och vi har tydligen valt att vara snygga.. hehe). Så nu har de tänt ljus och satt på stämningsfull musik.. Hahahha, det låter väldigt konstigt. Men pussar och kramar alla hattifnattar!

Klicka f�r att st�nga bilden
En 100% orelaterad bild, men den enda jag kunde hitta, hahahaha... Vårat hotel i turkiet i alla fall.

17:29

Det går uppåt för bloggen. Ha. Ha. ha.

Goddag förresten. Idag kan jag meddela folket att jag har varit en fett aktiv individ. Klev upp vid nio, (wohooo!) sen duschade jag och åkte och handlade med pappsen. Kom hem och proppade i mig majskolvar (göttigöttgött, men jag blev illamående eftersom jag åt alledes för snabbt), sen åkte jag in till stan med sunder och linnéa. Där köpte jag the skirt of my life (nejmen hittade en sån jag exakt ville ha; pennkjol med stor dragkedja därfram) på Weekday. Synd bara att jag ser ut att vara i tredje månaden, men somsagt. Jag ska ju börja jobba bort mina extrakilon. Nån gång. Och nu har jag baka cheesecake tills ikväll, duktigt va? ;)

Min dag i några meningar. Måste passa på att utnyttja de sista jullovsdagarna nu innan helvetet drar igång igen. Dessutom måste min kroppsklocka ställas om, somnar tidigast två och vaknar elva.


Sånhär cheesecake blev det. Fast denna bakade jag i mars typ, och utan passionsfruktsgrejset.

Hahahahhaha...

... yeah right att jag skulle plugga hela dagen va? Eller jag skulle ju, men jag tror knappast att någon trodde att det skulle bli av.

Istället var jag med pappa och syster 10.30 till 13.00 i Barkarby.

Nör vi kom hem kolade jag med Kristjana på Madagaskar. (Fyfan vad den påminner om Twilight där i slutet förresten. Ni vet när Edward Cullen upptäcker att han inte kan kontrollera sina "vampyrimpulser" så vill han inte att hon tjejen ska vara nära honom. Precis som Alex vill att Marty ska ta avstånd när han upptäcker att lejonreflexerna tar över ibland)

Sen har jag ätit ägg vid tre tillfällen (frukjost, lunch och mellis)

Och bytt om 4 gånger. Från pyjamas till pluggkläder (mjukisar och linne), från mjukisar och linne till kläder att ha i Barkarby, från kläderna som jag hade i barkarby till mjukisar och t-shirt och nu ska jag byta om för jag ska iväg på middag hos Klaras familj.


Såhär såg det ut när deras familj var hos oss någon gång i Augusti. Niceprice! 

Tresa

Hallå hallå! Jag tror att jag måste bli bättre på att uppdatera, hehe... Men nu ska jag borsta tänderna och plugga hela dagen. Sen på kvällen blir det middag hos The Pettersons. Oui!



Inatt var det btw 14 minus. Aoouch.. Jag vill verkligen ha sommar nu. Älskar skorna också.

Jeanstunika




Igår blev min jeansklänning en jeanstunika istället. Den var skitkonstig för den pekade liksom utåt och det såg helt sjuk ut. Så då kom saxen och den blev avklippttyp 2 dm. Blir nog skitfint till svarta byxor och ett par stövlar. Niiiice!

I´m back!

Jag är friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk! YES! Jag är så glad att det bubblar i magen. (Nästan iallafall, hehe) Idag ska jag till stan, in en sväng på en tygaffär och köpa tyg. Roligt. Ska sy kjolen som finns nåt inlägg tidigare. Sen ska jag bara gå runt och strosa lite, kolla på rean och få mentala utbrott på alla 23 miljoner människor som krigar på Gina Tricot. Sounds Nice =)

En annan viktig grej! Jag ska börja nytt liv! Ett nytt-nyttigt liv. Efter att jag vägde mig igår (just därför jag undviker vågar) hade jag gått upp fem kg nu efter julen. Något som MÅSTE ändras. Jag har inte tränat på evigheter. Därför ska jag komma iform nu i Januari. (det låter iof lite patetiskt att jag har kommit på den idén för det har väl typ resteerande av Sveriges befolkning också lovat sig själva.) Jag ska bl.a.:

- träna 3-4 ggr i veckan.
- köra på godisveckor (d.v.s inget godis eller dylikt mån-tis-ons-tor.)
-Käka knäckebröd ist för mjukt bröd.
- Gå till tåget ist för buss.
-äta skitnyttiga mellanmål
-hoppas på det bästa.


Nu ska jag klä på mig och GÅ till tåget. Puss


En bild säger mer än tusen ord


Vardag vs Fest



Vardag:
Tröja Topshop
Armband Bettiesgalleria.com
Väska Topshop

Fest:
Blus Topshop
Örhängen Asos
Pumps Monki

Kjol
Asos

Tråkig Lördag.

Nu har jag bara legat och degat sen jag vaknade vid tolv. Usch. jag haaatar att vara sjuk. idag var egentligen tanken att jag skulle in till stan för att handla diverse nödvändigheter. Det vill säga en pennkjol och ett par lila tights, haha.

Hade jag bara haft GG säsong 1, colanappar, dillchips, tidningar och Juice hade det inte varit SÅ fel att vara sjuk...

Sheeeeeeeeeeeeena!

Den här fredagskvällen sög balle. Jag hade laddat upp med film, chips, efterrätt och cider så jag och teresa kunde ha ett tradionellt fredagsmys. SEN får jag feeeeeeeeeeeetaste huvudvärken och blev skityr när jag och pappa var och handlade. Kom hem och sov i fem timmar. Sovit bort hela fredagskvällen. Yummy! Nu har jag käkat skabbig chokladpudding importerad från tyskland. Inte så gott. puss

Here we go!

Nu har jag kommit på lite nyårslöften. Ju fler desto bättre för om man broke:ar ett löfte så har man ju flera kvar med en chans att hålla. Haha.

- Pyssla mera. Jag tycker det är skitkul, men jag gör det ju aldrig!
- Ha mera ordning och reda. Typ inte glömma viktiga läxor och papper, och anteckna viktiga saker typ.
- Vara mer med min lilla bunny. Usch, det ska verkligen ändras.
- Socealisera mig. Jag är ju inte osoceal direkt, men varför inte liksom?
-Tänka mer positivt.
- Unna mig småsaker ibland, som kan ge mycket. Typ bara köpa en tidning, eller lite mörk choklad, eller nåt. (mörk 70% choklad är faktiskt nyttigt, så det får man äta på vardagar också ;)
- Göra vardagen mysigare. Som t.ex. se på en film på kvällen och bara mysa. (När man inte har fett med läxor det vill säga)
- Ta hand om mina naglar bättre. Dom ser ut som hej kom och hjälp mig!
- Bli kär. Haha. Inget nyårslöfte man kan bestämma sig för direkt. Jag är nog mer kär i kärleken.
- Ha mera Dagens outfit. Fast mest för min skull då. Heheh.
 
Typ det. Haha

Lite fantasi tack!

Konsten att göra en jävligt lyckad teveserie;

Först behöver man ett gäng ungdomar som går på High School.


...Varav en av dem skall vara halft utmobbade 


En badboy måste också finnas som antingen ska slå ner folk eller sno andras flickvänner. Eller både och.


Tjejerna blir alltid kära i töntarna. Eller badboysen. 

 
Minst en av föräldrarna skall vara aprumpor. I GG har de kryddat på ordentligt, då alla föräldrar är aprumpor.


Som grädde på moset har minst två personer i varje serie varit ett par i deras barndom. Då de gått på samma High School som deras barn. De flesta har skilts åt när det blev svajigt vid college. Ett plus är om nån av ex-paren har en oäkting. 

GG, OC, OTH, OC, OHT, GG, GG, OTH, GG, OC, OTH, OC. Samma visa varje jävla gång.

Till alla som är panka efter julhelgen. Höhö.

image684
image685

Du behöver: Tyg (typ bomull) och resår. Och symaskin och tråd för den som inte fattade det..

1. Klipp tyget till en remsa som är lika lång som du vill ha omkretsen nertill och lika bred som du vill ha längden. Fålla den nedre långsidan och med den övre långsidan viker du in en kant som är lika bred som resåren och syr sedan så att du kan trä in resåren. Sy sedan ihop sida A med B.
2. Då blire en cylinder!
3. Trä genom resåren genom spåret. Man kan ta hjälp av en virknål etc. eller en sån där sak som är till för just det. Klipp av resåren.
4. Tada!

GOTT NYTT ÅR

Så var det 2009. Gårkvällen var oslagbar. Först käkade jag middag med familjen. Jättegott var det, kalkon! Sen åkte jag till Malin och vidare därifrån och mötte upp Cissi och sen drog vi vidare på fest hos en tjej som hette Helena. Stannade där till tolvslaget och sen vid halv ett gick vi vidare. Vid busshållplatsen träffade vi några som Malin kände så vi stanade där i en timma ungefär och sen vid halv 2 åkte vi till Olle och kollade på film med honom och Patrik.

Kom hem till Malin halv sex och kakade massa och kollade på Gossip Girl och sen somnade vi vid 8. Cissi var tvungen att åka hem vid 10 men jag och Malin vaknade kl 2, käkade frukost och sen åkte jag hem.

Hljdarhöjdarhöjdarkväll, för ingenting gick fel, Förutom att vi kanske behövde vänta lite för mycket på tåg och gå alldeles för långt, heheh..

Bilder kommer om jag får tag på några, men nu ska jag göra ingenting! Love it :)

Om ni orkar läsa

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var på språkresan
2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga...tror jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
 Japp, Sofia fick sitt femte barn med Jonas. Jag önskar dem all lycka till i världen. (skämt, jag är fjorton)
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej
5.Vilka länder besökte du?
England, Grekland
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
kär-kärlek
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
11 juni
8. Vad var din största framgång 2008?
Våga prova nya saker, våga lära känna nya människor
9. Största misstaget?
att jag var för blyg från början och när jag hade samlat tillräckligt med mod var det försent.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag var sjuk tre dar i mars. typ det.  
11. Bästa köpet?
mina DrDenim jeans. Sitter perfekt.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Våren
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I´m yours. HAHAHAHAH
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Absolut gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Inte tänka så mycket utan bara göra det
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
tänkt, hehe
18. Hur tillbringar du julen?
Med familj och släkt
20. Favoritprogram på TV?
vet inte
21. Bästa boken du läste i år?
????????????
22. Största musikalista upptäckten?
att jag verkligen ÄR dåligt på att sjung. haha.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år
haha, jag kommer ihåg att jag fick en mango body butter
25. Något du önskade dig men inte fick?
en skitfin sjal, men den fick jag inte för att den var slut
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
27 dresses ;P
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
hittat på roliga saker, typ paintball
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Lager-på-lager
29. Vad fick dig att må bra?
Vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jaooooo du
31. Vem saknade du?
Martina!
32. De bästa nya människorna du träffade?
Sofia & Martina

Jag kom på ett till nyårslöfte


Min röda halsduk,, den kommer aldrig bli klar. hehe.


By the way hade jag världens ballaste dröm inatt. Att jag var på mitt land och hade två skitsöta hundar. Sedan hoppade hundarna på ett biltak av misstag och jag var tvungen att springa ikapp bilarna för att kunna få tag på min puppies. Då dök en vit häst helt plötsigt upp och jag galopperade ikapp bilen med hästen som varken hade sadel eller träns. Haha sjuk dröm....

2009.






Rubriken säger allt. Höhö. För alla som missat var det nyårsafton igår. Kvällen blev uppdelad i två skift; äta middag-skiftet och umgås med normala människor som inte pratar krisen i Gazaremsan-skiftet. Klockan tolv stod vi ute på Sunders balkong och kollade på alla fyverkerier. Jag offrade mig även att öppna ´bubbel´-flaskorna. Dock blev det inget sprutande. Det var ju synd.
På  min och Sofias nattpromenad á la kvart i tre lovade vi varandra våra nyårslöften; att bli mera soceala. Haha, undrar hur det går ;)

God Fortsättning!

RSS 2.0