jag och en miljon myggor

Nu kom jag nyss hem från Johanna, där vi har haft ett otroligt coolt poolparty. Haha. Det är skitbra att ha en kompis med pool, utnyttjas väl ;) Sedan blev jag attackerad av en miljon mygg. Inte så roligt. Puss.

isglass på momangen

SOMMAR Glassform
Dom här kom jag just på att vi har lååångt låååångt ner i någon kökslåda. I med hallonsoda över natten, och så vips har du hemgjord isglass nästa dag! Från Ikea för en tjugolapp 

dagens impulsköp


Jag kunde verkligen inte låta bli, en perfekt sminknesisär. Finns på H&M:s barnavdelning.

fem år kvar

För jag har inte tagit studenten, För jag har inte tagit studenten, för jag har inte tagit studeeeeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

dom om några

Zooma
Jag skulle faktiskt kunna tänka mig dom här gladiatorna, om några. Men jag får nästan ont i fötterna bara jag kollar på dom. De där läderbanden är scaaary. Från La Redoute

varför blondinbellas?

...närmin är minst lika bra, Host,host

MÖRLILAS EGNA STHLMS GUIDE

-Första plats kniper helt klart Gröna Lund. Väldigt fin utsikt i Fritt fall och Katapulten.
-Ät middagen på Blå Porten på Djurgården, (brevid Grönan) otrolig uteservering, eller på Falkfångaren på Söder. (För er fegisar som inte vågar åka Fritt fall. Där finns en ännu mer otrolig utsikt över stan)
-Kliv av pendeltåget i Karlberg och strosa runt i Vasastan och dröm om när du har en åtta mille över för att köpa en trea där.
-Köp godaste yogurthglassen på Yogurthshopen i Gallerian. Melonsmak! Sätt dig i Kungsan och njut av semestern.

Observera att alla aktiviterer underlättar vid soligt väder. Tretusen pussar!

utelistan II

Folk som missbrukar ordet super, superfin, supersnygg, superbra. Tröttsamt.

Folk som har mössa mitt i sommaren. Varmt? Ja. Snyggt? Nej.

Egoister som inte kan släppa förbi någon i kön om den ska handla en sak och har skitbrottom till bussen. De kan inte haft en bra barndom.

En del av allt på denna jord jag hatar, puss.


perfekta sommarväskan


Kärlek vid första överkastet. Och plånboksvänlig. Och underbar. Från Peices Accessories, vart nu det finns.

mönstrigt


Portmonnä och sjal från Åhléns, Bikiniöverdel från Accessorize, örhängen från Cocoo.se och Väska från Svenskt Tenn (Josef Frank)

dregelframkallande


Läppglans i form av små cupkakes!
Från Urban Outfitters


egoist, javisst!

Tjänare, rätt så usel uppdatering, inget ovanligt va? Inte har jag väl något vidare bra att berätta. Min älskade syster har just lagt-huvudet-på-sned-och-bett-snällt till sig ett par skitfina pumps till hennes avslutnignsbal. Och de är skitfina, verkligen. Svart "veckat" sidenliknande tyg och rosetter där fram. Även om jag skulle valt bort rosetterna. De skulle verkligen bli perfekt för mig till på fredag, passar skitbra till svarta fodralet. Fast jag skull inteheller låna ut mina sprillans nya pumps jag ska ha på min avslutningsbal till min syster som med stor sannolikthet skulle gegga ner dem med diverse röror, hehe

för många flugor i en smäll


Alla trender på en gång, metallic, pumps, peep toe och vårig färg. men lyckat? Nej.

något positivt med artondeplatsen

...jag och tessan slapp bada badkar i iskallt vatten med kläderna på. Det gäller ju att tänka positivt ;P

solpuder

Sun Lustre Bronzer
SUN TOUCHED

Hittade lite olika här. Men jag behöver mer tips!

Jag föll för det också

Min personliga utelista:

Spamkommentarer, á la Ha en bra kväll. Jag blir helt sjukt galen på dessa kommentarer. Hela tiden. Varje dag.

Skaffa egen stil på en vecka. Man kan inte bestämma att man ska byta till "egen stil". Man ska klä sig i det man tycker är snyggt, det kommer med tiden.

Trender, som alla ska skaffa sig på en gång. Som wayfarers, gladiatorsandaler och chinos. Det blir ju bara töntigt till slut.

fruktsallad

Okej, det är är verkligen skamligt! Tolv läsare, herregud. Nu ska jag jävlar bli bättre, om det så är det sista jag gör. Nästan iallafall ;) Håller halft på med att lära mig gå i högklackat, det går ju för jävlig. Hårdträning till veckan om jag ska kunna ha påmig dom till på fredag. Men nu ska jag kommentera en massa bloggar så jag får tillbaks lite läsare (ett gott tecken på att jag faktiskt har ett liv. Inte.)


Dagens goda,

flopp as usual

Eurovison 08 klar. Flopp som vanligt.Och imorron ska jag blogga mycket mycket mera.Puss och godnatt :)

fredagen

Värdelöst eller underbar dag, bestäm själv. dagen började nästan bra iallafall. Vi skulle ha friluftsdag på IP och jag cyklade dit. med min hjälm! ja, jag fick för mig att det var ännu töntigare att ligga blodig på gatan istället för att ha hjälm, och det stämmer ju såklart. När jag cyklade över bron kommer såklart en massa killar i åttan, och jag måste cykla förbi dom. Annars skulle jag bli sen när jag skulle möta Johanna. Och då känner jag alla blickar i ryggen. vadå töntstämplad amatörsjua? Uasch. Dagen fortsatte i vanlig takt, utom att vi skulle möte samma åttor (tror jag) i 60 meter! Jag kom sist såklart, en underbar chans att skämma ut sig lite till. och den utnyttjar jag, såklart. Samma grej hände också när jag skulle cykla hem, alla-åttor-som-går-på-trottoaren-och-glor-sönder-min-rygg-när-jag-kommer-med-min-musse-pigg-tygväska-grejen. fast vi slog dom i dragkampen, suckers! Mohahah. Hemma sen. Jätteskönt, ända till jag får skiiiiitont i magen. och då tar det en timma inna jag (och mamma) upptäckte att jag har sträckt magen. Det gjorde verkligen asont! Jag som skule iväg på cybertown. Jävla helvete piss dra åt helvete åsne skit! Sen kommer pappsen hem och han smörjde in mig i tigerbalsam. Så nu luktar jag sådär underbart frisk också. och lite morfar, för han använder alltid det. men han skjutsar iväg mig till vedugnen i Alvik där vi åt pizza. (härlig start på ´mitt liv som tjock´.) senare åkte jag hem och vid halv elva-tiden kom Olivia och Jenni. Vi gick och hyrde "Bring it on" två. Den var sugig, fast å andra sidan hade jag ju inte heller några höga förväntingar. Och nu har dom gått hem, och jag har ätit lite gamla nudlar. Det var fredagen det. puss! (och dessutom har besökssiffrorna sjunkit till typ noll igen, inte så bra. men tänk på barnen i afrika)

Godnatt


I marinmönster, från Åhléns. 230 kr fick jag lägga för den. Very naaaajs. Godnatt.

hasta la vista baby, i´m gonna miss you maybe

vad mer finns det att säga om den låtraden?

just nu sitter jag hos tessan och halvkollar på eurovision/halvsitter vid datan. Idag var vi iallafall i V-by och fick i årets intag av fett, salt och socker. Riktigt härligt, måste man ju säga. Där köpte jag även en bikini, har ni tur kommer det väl en bild också.

baglady


Nu blev det temat färg, som ni ser :P
Den lila från Wedins, den röda och silvriga från Bianco och den Gula och blå från Åhléns.

vadå i-landsproblem?

Nu har jag drabbats av en acne-boom. Och jag som inte brukar få finnar alls över huvud taget! Jag känner mig asdeppig nu. Bähäääää. Men med tanke på jordbävningen i Kina och ovädergrejset i Burma, så vad gör det om hundra år?

cameron diaz


T-shirt: Lindex, Sjal: Urban Outfitters, Armband: H&M, Pumps: Din Sko och Kavaj: Topshop 

lite krångel...såklart

Tillbaka här igen då. Det blev något krångel med annonsen jag har här på sidan, så det gick inte att komma in på bloggen. Men nu är ju det löst, som tur är.

Idag slutade jag klockan ett för jag inte hade någon bild, och just nu håller jag på med lite collage. Håll ögonen öppna!

tusen pussar

Härliga väder!

tjoho! Härligt vädervi har va? nu har det bara öst ner i nästan en timma. Majväder..haha. Just nu har jag det jättemysigt här i min ensamhet. Efter att ha nått den långa slutdestenationen (skolan-hem i spöregn) gjorde jag mig en kopp varm choklad med skummjölk.(funkar nästan lika bra som vispgrädde, men mycket nyttigare) Och nu tänker jag bara ligga kvar här i sängen resten av mitt liv och inte göra någonting.Puss!

vem bar den bäst?


Lindays hemska strumpbyxor dara ner hennes utstyrsel rejält tycker jag. Men jag skulle ändå lägga min röst på henne.

jag längtar ihjäl mig

Idag fick jag post! (woho, happening. Jag vet, men jag brukar vanligtvis inte få post, så jag blev jävligt glad :D) Hursomhelst, den innehöll addressen till värdfamiljen i England. och jag längtar ihäl mig. (drömsenariet) Tänk dig att vara i England tre veckor, träffa nya människor, äta en massa glass och njuta av en åtta kilometer lång strand. Inte illa va? (verklighetssenariet: Det kommer spöregna varje dag, värdfamiljen kommer vara otrevliga och alla ligger inne och läser på kvällarna.) Men det gäller att se det från den ljusa sidan. Förresten, vet ni vart man kan få tag på en såndär nerräknare, typ 6 dagar, två timmar, 43 minuter, 28 sekunder-sak? Puss!


Yoga

Nu sitter jag här i datasalen och ska skriva någon puckad historia om Magellan. Jävligt tråkigt. Idag hade vi iallafall yoga på gympan. Yoga! Jag trodde ändå det skulle bli rätt roligt, typ att man fick stå på huvudet och sånt. Hahah. Inte alls. man skulle typ strecha och göra en övning åtta gånger på rad. Usch, och det kliande i benen. Och den där jävla "ron i kroppen". var fanns den? Nej, poweryoga är inget att rekommendera.


back to work!

Bianco på Din Sko (eller tvärtom)


usch, det här var ju nästan läskigt. i något inlägg nedan jämförde jag två pumps från Bianco samt DinSko. De här hittade jag senare på Din Sko. De ser ju exakt likadana ut som Biancos, men 300 spänn billigare. Plagiat?

let´s go party


Jätteroligt för er som varit inne på fajv. hahaha.

förlåt sverige. men jag var tvungen

Favorit;
Färg - Herregud! behöver jag ens nämna det?
Mat - Jag äter allt (utom sparrissoppa, pulvermos och kålgratäng)
Sport - Gills minigolf?
Djur - Kissemissar
Glass - Daimglass får det bli
Sallad - Ceasarsallad. (krutongerna och dessingen ;P)
Skådespelare - ?
Låt - I´m yours såklart. Nu på sommaren iallafall
Nummer -5
Årstid - Våren (även om den alltid går under föväntningarna)
Parfym - Flower by Kenzo är fin!
Kroppsdel på motsatta könet - Ögonen, såklart!
Kafé - tant grön i Västervik. (även om jag bara kollat genom fönstret, men kärlek vid första ögonkastet!)

Här ser ni resultatet på mitt liv, men det bjuder jag på. Puss!

Choose shoe

Tjenare, befinner mig just nu hos kära vännen Teresa. I hennes säng, för att vara mer exakt. Hon sitter nämligen nere och äter middag med sin kära familj. och jag ska också äta med kära familjen, min allstå. För att fördröja tiden lite, så kör vi igång med en liten omröstning;

product view of: Open pump w/elastic
Vilken väljer ni? Den övre från DinSko som kostar 350 :-, eller Biancos snarlika för dubbla summan?


Midsommaräng


Lite härmis med Tessans "barfota". Men det får du leva med. Mohahahaha.

Röd ring från Urban Outfitters, Lila Hårspännen från Forever21, Vita rosringen och Vita ros-broschen från Accessorize och sist, men inte minst armbandet från Lindex.

Vilket var finast då? Själv tycker jag den röda ringen, den är dregelframkallande ;)

gud vad jag längtar till 11 juli


inte läsvärt

Nu har jag ätit en förtjusande frukost som bestod av två leverpastejmackor och ett glas god morgon-juice. Härlig kombination va? Fast värst är väl nog apelsinjuice med kaviar. Uäääääkh! För er som inte har provat de, prova inte!

Och nu kommer jag på mig själv med att sitta här och prata skriva en massa skit. Just nu läser jag iallafall systrar i jeans, ettan. För andra gången. Då kom jag just på att Bridget är GG-Serena och Carmen är Ugly Betty!

















Nu ska jag återgå till det roliga Söndagslivet:
- Klä på mig
- Städa
- Göra massa annat tråk.

Tandborsta

Nu har jag smällt i mig en påse godis (inte bra, såklart) och sett på Alla älskar Alice, för typ sjuttioelfte gången. Fast jag har inte riktigt bestämt mig om den är bra eller dålig. Haha. Sedan har jag gjort några härliga collage också, som kommer senare. Men nu ska jag nog ta och borta tänderna för att sova. Godnatt.

tråkigaste


Tråkigaste collaget ever. Orange liksom? Det fanns ju ingenting, så tillslut gav jag upp med det lilla jag hade. Hursomhelst, armband Från Urban Outfitters, Nagellack från Depend, Halsband från Topshop och skor från Steve Madden.

dkny


Jävligt snygg bikini (speciellt överdelen) från DKNY. Hallonrosa, hej hej hallonrosa!

gör det själv

Shoooo! ursäktar dålig uppdatering, men nu har jag datorn hela kvällen igen.

Men idag har jag iallafall sytt lite igen, gjorde om en pappa tisha till en oversize-jeans tisha. Löjlig lätt, så här syr du den (som jag gjorde)

Klipp på det röda, och sy på det svarta. (sy såklart vid kanterna där du klippt också)

Klart! Slapp tisha och supersnygg till stuprörsjeans =)

bubblande glad

nu är jag sådär ruskigt glad igen. Att det är helg, och att det slutade regna. Det behövs så lite för att göra livet levvärt, dock åt motsidan också...Dessutom räknade jag ihop mina fickprngarpengar till språkresan som jag har sparat ihop till i igårkväll, och upptäckte att jag bara behöver 142 kronor till! haha, nu har jag ju råd att köpa allt annat jag inte har "kunnat" gjort tidigare ;P

Dessutom blir det mer collage nu också, jag hade nästan glömt hur roligt det var att göra dem. Puss!

Hultsfred....typ


Budgetens budget.
Lindex T-shirt         150 :-
YvesRocher lack    20:- (!)
H&M piloter             80 :-
H&M armband        50:-
Topshop shorts     runt 300:-

600 för rubbet, värt det? Definitivt tycker jag.

nu har jag drabbats av bloggsjukan

Hej hopp. Idag är jag på ett betydligt bättre humör än igår, som tur är :) Och dessutom hade jag femton läsare (jag är sjukt stolt) även fast jag inte hade kommenterat någonting. Och i samma värva ber jag om ursäkt för en usel uppdatering, alla ni som ändå läser bloggen. Haha :D

Idag har jag haft en turdag. Det började med en otränad läxa som jag inte hade läxförhör på. Sedan fortsatte det med att jag fick en klipptid, annars hade jag fått vänta till på måndag. Igårkväll till min förskräckelse såg jag att hårtopparna hade klyvts! (eller heter det klyvigts?) Slutet på sagan blev lite avslappnande ridning, även fast jag blev biten i rumpan (och ja, det gjorde skitont) av min kära lilla ponny. Som den där låten, ni vet ;)

Nu har jag dessutom fått tillbaka blogg-och kommentera-lusten. Det var väl bra?

Jävla skitdag.

En skitdag. Regnigt och kallt. Dessutom skulle jag vara lite kreaktiv och sy om två plagg så jag slipper gå till skolan i morgonrock imorrn. Gissa hur det gick? Åt helvete såklart. Jävla skitdag.


mitt liv som tjock

Sommaren= tjockisliv. För mig iallafall. Jag äter hur mycket onyttigt som helst just nu, och jag kan inte sluta. Jag blir beroende! En glass och choklad idag och just nu rabarbejpaj med glass. Igår blev det en tiptop, donkenfanta, (sån där som kommer ur en kran och är skitäcklig eftersom vattnet inte riktigt har löst upp sig med fantan) pommes frietes, eller pomfrit, eller fries, eller strips, bestäm själv och lite kladdkaka. Och det här är bara början av sommaren, tänk hur jag kommer se ut i augusti Det där med "jogga i skogen" är itne riktigt min grej, det blir liksom aldrig av. Inte blir det bättre av att vi har en stor burk delicatoliknande chokladbollar i kylen som bara väntar på att bli uppätna. Jag kommer se ut som Elvis när han var i sina (något) kritiska år. Kanske ska jag börja med Blondinbellas metod?

This is gonna go to the end.....

jag kommer spy över det nästa gång

Något som jag hatar så fruktasvärt är alla dessa så tröjor, solglasögon, jeans, jackor och andra kläder till hundar! vad har de annas sin päls till då, och hur skönt kan de egentligen vara med någon jävla hundhoodtröja? Uääk! En sak är det väl för minihundar, men då kan de väl ha på sig något rejält, som ett hästtäcke för hundar (eller något liknande) om det nu är så kallt att de inte kan vara ute utan att frysa.

Poachy Pink HundtröjaBlack Jogging HundtröjaWoolly Hundtröja

Ser det verkligen ut som de uppskattar deras kläder?

earthwormroses

Nu är man hemma från innebandyträningen där vi spelade fotboll. Vi brukar göra lite vad vi känner för, inte undra på att vi ligger sist i serien ;) Men man kan väl inte vara bäst på allt, right?

Idag har jag som sagt varit ledig, skönt skönt. Förgyllde min underbara eftermiddag med en underbar vän när vi gjorde underbara kransar på underbara maskrosor. Då fick vi underbara maskrosfläckar på benen, men vad gör man inte för en underbar dag ute i underbara naturen!


Vad tycker ni om maskrosor då, Skabbiga eller inte skabbiga?


nyckelplagg

image241
image242

image243image244
Sjalen, Toppen, Shortsen, Tygskorna eller Gladiatorsandalerna. Vilket är nyckelplagget för vår/sommar?


designen

Nu tror jag att jag har bestämt mig över designen; En header med något Josef Frank tyg, och en pastellrosa bakrund. Det blir så somrigt och härligt! Vad tror ni?


Gud gillar inte oss

Hellu! Idag har jag och familjen varit på i utflyckt. Under temat "sightsing i Stockholm". Först åkte vi båt runt hela stan, och efter det var tanken att vi skulle äta på Blåporten,ett kafé på djurgården och jag trodde faktiskt att allt skulle gå bra. Trodde ja. Jag har fobi för att följa med på utflyckt med familjen. (inte så konstigt om ni läser det här) En gång på morsdag skulle vi åka till något slott och hade med oss en megapicnic. När vi kom fram började det spöregna. Och som sluttoutch hamnade vi i en bilkö i två timmar. Eller en annan gång någon stans i den engelska landsbygden då vi inte hittade någonstans att sova över natten. Middag på den engelska versionen av Statoil med en engelska version av en macka och en engelsk version av en pucko. Jag skulle kunna skriva en bok om alla misslyckade utflyckter med vår familj...

Dagens lilla hake var då vi inte hittade någonstans att äta middag, när Blå Portens kök redan hade stängt. Sedan gick vi runt på en jakt efter just en bulgursallad med avokado! Hur många (mysiga ställen med uteservering, levande ljus,brevid en mysig gata och filtar) kafén har bulgursallad med avokado? Efter fjorton varv runt hela stan hittade vi en Engelsk pub! Nej, gud gillar inte vår familj...


joina kräftklubben

Alla som ser ut som en kräfta just nu, kommentera! ;D

Inte har jag så mycket att berätta

vilken seg dag, det var ju stekhett! Aldrig blir man riktigt nöjd, fast det är lungt, för på onsdag ska det bli tio gader, så klaga inte i förväg ;P 

Idag var det iallafall öppet hus i skolan, fast ingen var på öppet hus. Det kändes mer som "stängt hus" för lamporna var släckta överallt och nästan helt folktomt. Men helt seriöst, vem vill g in på en skola och se massa barn "jobba"? Haha. Nu ska jag ta en freshup, klockan sex har vi guests in the house, puss! 

 

Elin kling om tio år?


image239

Jag vet itne vad det är som gör att jag tycker de är lika. Ögonen?

Playa del altanen

Ja, nu har jag verkligen fräschat upp  mig, duschat och showerpeelat mig, tvättat håret och målat naglarna. I en barbierosa färg och det blev verkligen skitfult, för jag KAN inte måla naglarna. Allt kommer utanför, eller så glömmer jag att det inte har torkat och kladdar runt det överallt. Hopplöst fall, och dessutom är mina naglar katastrofala, jag biter och river upp dem hela tiden.

och nu har jag fått för mig att jag har blivit jättebrun när jag har legat och stekt på playa del altanen. Så det blev ett par gråa short och mitt hemsydda linne :o)

image237


Pink lady

BaByliss Hårfön IoniCeramic 2000W
Jag har gått runt och tänkt ett tag på att skaffa mig en hårtork i limegrönt eller rosa. Den här hittade jag på elven.se, Vad tycks?


tips.

Som ni ser har jag jag ändrat textsnittet, och nu ka jag ändra om hela designen. Men jag behöver inspiration och tips på vilken bakrund/färger/header.

Snälla, kom med något bra förslag. Fåglar,blommor, hjärtan, bilder på mig, skor, smycken, drinkar, diamanter? vad som helst, jag har idétorka!


Glassbilen på fredagar?

Kort skoldag, eller skoldag och skoldag, men den var jobbig. Sprang på nått jävla spår 6 km, för efter 3,5 upptäcktes det att man hade sprungit fel. Bläää, jag haaaaatar att "ha en hurtig utedag". Då kan man väl ändå göra något roligare. Fast vi fick ju sluta tidigt, halv tolv. Och det var ju bra :o)

Nu har jag inte ett skit att göra, så skönt! Helst av allt skulle jag vilja spenadera hela eftermiddagen tillsammans med en påse kameleonter. Fast sånna har vi ju såkart inte, men glassbilen kommer väl förbi på fredagar?

jag <3 Hallonrött

vet ni vad jag kom på nu? Jag tror jag har blivit lite kär i hallonrött. Fast det här måste bli sista inlägget nu, för jag ska sooooooova. Godnatt & Sov sött!

vadå improvisation?

Japp, nu har gjort min alledes egna rödbetssallad. Den ska vara till köttbullemackor till imorron då vi ska till något fält och springa. Skittrist, jag vet. jag som hatar att jogga i skogen. Det är ju så seeeegt.  Hursomhelst, min underbara amazing-rödbetssallad är baserad på, just det, keso! haha, lite kylskåpsrensing, men man får ta vad man har. Just nu är jag lite för trött för att komma på något bättre, eller fixa något bättre. Hoppas det är ätbart iallafall. puss


jag exploderar

Dududuuuuuuuuuuuuuuu duduuuuuuuuuuuuuuu dadadaadaa.....

Okej, något sådant. Det är en truddilutt från en film som jag har sett någongång. Jag måstemåstemåste veta vad den heter. Kanske lite svårt att komma på nu vilken låt det är (eler okej, jävligt svårt måste det nog vara) Men tänk så det knakar! Jag exploderar snart om jag inte får veta vad låten/truddilutten/vilken film den finns med i heter. gaaah!

Nån annan gång kanske?

image236

Ni vet när jag blir en sån där känd bloggerska och går på en massa modevisnignar och evenemang. Då matchar jag dem med ett par superheta chinos och ett acne-linne med lite brottarrygg.

Men eftersom jag har börjat se allt på den ljusa sidan så är det väldigt bra att jag inte är en känd bloggerska. Då behöver man inte gå på en massa festliga patryn och strutta runt i  pumps bara för att det är det senaste, för har ni sett mig gå i klackskor? Tänk er en giraff som på två ben ska försöka gå på en lina, någonting ditåt.

Nu ska jag försöka göra om desigenen lite, wish me good luck :)

Jag och resten av Sverige

Hejhopp! Nu är jag hemma från en otrolig rond i V-by. Hittade som vanligt ingenting, vilket var bra eftersom jag skulle hitta ingenting. Ja, jag är pank alltså.  fast jag köpte en McFlurry för 10 spänn, jag och resten av sverige.

Men nu ska jag fortsätta med min strategi om att få över 15 läsare per dag. Se you guys.

Same, same, but a new day

image235
Alledes, alledes underbart. Som vanligt, dvs. Haha.

Fast nu ska jag duscha och sova, godnatt mina gulliga pussungar!

glöm kenzas råd, här kommer tips från coachen. (stavas det så?)

Några korta enkla beskrivningar (som jag ännu inte har testat, men jag tror och hoppas de funkar) på hur man får en blogg med över 15 (mitt mål) läsare per dag:

1.Kommentera som fan! Hela "senastaste inläggen" och "mest aktiva" per dag.

2.Skriv skitkonstiga saker när du komentaterar, som typ: jag önskar att morötter var ceriseglittriga. Då kommer folk tro du har en skruv lös och bara måååååste gå in och se den skruv lösa personens korkade blogg.

3.Uppdatera skitofta

4.Hoppas på det bästa.

Vad sägs då. Tror ni att det fungerar?


En konstruerad beskrivning på en lätt topp.

1. Sy ihop en bit syntettyg till en cylinder. Om du tycker att tryget blir helt för brett ska du inte klippa av det- det korvar ihop sig när man syr med resår.

2. Sy som en sprial med resårundertråd med ca 1 cm mellan varje ring. Fortsätt så till du tycker det blir bra, jag "spiralade" ca 15 cm.

3. Blir linnet för stort kan du sy in det så det blir tajtare.

4. Sätt på eventuella axelband. Voila!

image231



Det blev ett riktigt budgetplagg. För resårtråd och tyg blev summan ca 50 kr. Inspiration från ellinorak.blogg.se

tillbaka igen

Tillbaks här igen då. Men jag kan inte låta bli, haha. Jag har iallafall skaffat en ny hobby; att sy. Och det har min älskade syster också gjort, att sy alltså. Så nu ska hon åka och köpa tyg till en tunika som hon ska fixa ihop.
Jag vill bara att alla önskar henne ett lycka till för hennes nya hobby (och hoppas att den håller lite längre än hennes förra, inredningsintresserad. Den höll ca 2 ½ dag.)

Jag har blivit värvad

kaninklubben.blogg.se

Nu rör jag om i grytan

min lilla modeblogg går  jävligtåt helvete. Jag har ett snitt på 6 läsare per dag. kul va? NU ska jag nämligen ändra till en mer humorblogg. Okej, det kommer väl gå jävligt åt helvete det oxå eftersom jag är rätt dålig på att skirva roligt. GEt it?

dessutom ska jag ändra  designen, så den blir en smula roligare. puss då


RSS 2.0