ALLDELES GALET SNYGG


Odd Molly, 1795 kr

Teresa

Hej! Klara reste iväg till Hastings på språkresa i måndags, där hon ska spendera de kommande tre veckorna, så jag hoppar in som ersättare i hennes blogg medan hon är borta. Kul va? Så till att börja med så heter jag Teresa och jag och Klara har vart bästisar sen vi var 2 år. Yes.

Och om ni vill önska Klara en trevlig resa, så kan ni ju göra det i kommentarsfältet. Puss!

haha, det fungerade!


fler roliga spel på gratis-spel.net...

23.22

Sådär. Nu är allt färdigpackat och klart, nästan. Om ett dygn kommer jag ligga i en säng i ett rum med slitna blommtapeter och ett nylontäcke och typ dö ihjäl av värmeslag. Men det är ju språkresa för fasen!

Vilka väljer du?


 
Guccis Bambooörhängen (ioförsig med 18 karats guld, men ändå) för 13 532 kronor eller Chique.com:s på-pricken-lika (fast dock silvriga och utan 18 karats guld) för 129 kronor?


Se men inte röra

Betsey Johnson Official Store, BTSY-4856 Evening Candy Dots Strapless Flare Dress, betseyjohnson.comBetsey Johnson Official Store, BTSY-4385 Burnout Stripe Organza Strapless Dress, betseyjohnson.comBetsey Johnson Official Store, BTSY-4360 Evening Mini Tea Party Dress, betseyjohnson.comBetsey Johnson Official Store, BTSY-4845 Paperbag Waist Strapless Flare Dress, betseyjohnson.com
Typ som en blandning av Lisaplaces gräddbkelsekjol och Blixmans alla cupcakes.

Betsey Johnson


imorron, då jävlar

Jag har en tendens att skjuta upp saker. Som att packa, städa och för övrigt få koll på mitt liv. Haha. Men imorron, då jävlar ska jag storstäda mitt rum, tvätta och packa. Och se på Sverigematchen. och baka jordgubbstårta...?

i love new york



Efter typ hundra avsnitt av Sex and the City (jag hatar förkortningen SATC. Det låter som en bantningsbars med jordgubbssmak, buy the way) blev jag ännu mera sugen på att åka dit än jag var innan. Alla brunch-kafén, alla thaikrogar i varje kvarter där man beställer upp maten till lägenheten, shoppingen, och såklart Starbucksen överallt. Hihi

Söta!


Finns här

Köp de nu!


Alla ni som älskar sverige, köp de nu, alla ni som älskar sverige köp de nu, alla ni som älskar sverige, alla ni som älskar sverige, alla ni som älskar sverige, köp de nu!

tjoho

Just nu känns det som mitt hus är en drop-in pub där man kolla på fotbollsmatcher. Alla möjliga människor kommer från alla håll och kanter, haha! Men sverige leder ju, och det är ju bra. Och imorron är det skolavslutning, min och Johannas ide om att dra till skansen och ha en jättemysig picknick med jordgubbar, vindruvor, cider, grillad kyckling, bagutte och creme bonjor verkar ju inte bli allt för lyckad. 13 grader och regn.


i want it, and i want it now


 




Underbar och perfekt för en smärre förmögenhet, nästan 400 kronor.
M e n  j a g  v i l l  h a  d e n !
Märket Pia o Pio, finns på Accessoara





till skolavslutningen då det ändå kommer regna


Om jag orkar kanske jag kan ge er en plättlätt instruktion. Kan jag, kan ni. Definitivt.


some skirts

Heart Button SkirtMesh Tier SkirtTiered Mini Skirt
Sötingar från Topshop.

Min garderob gapar efter kjolar och mitt konto ligger på typ minus. Hur löser man det bestående problemet? Svar: Sy själv.

The day of nationally

Hihi. Tjohoo. Tjänare. Nationaldagen, jävligt onödigt. Fast skönt med ledighet, men tror seriöst svenska staten vi ska gå runt på gatorna som på ´Suttonde maj´? Förmodligen. Spenderade dagen på en hästrygg med tjock päls där det var varmt som fan. Jag dog, fast sen återuppstod jag. Puss.

allt går med smink och photoshop


läskigt, fan.

Allt fint är dyrt


Marc Jacobs                                                Twenty8twelwe


MiuMiu


alltid jag

Shooo friends! Nu är jag hemma från en visit på Gröna Lund tillsammans med min goda vän Johanna. Där var det väldigt, väldigt trevligt. Dock lyckades jag tappa bort min mobil två gånger. Fast jag hade jävligt tur. Puss.

Jag bjuder även på den klassiska "jag har varit på grönan"-bilden.

exakt

Två veckor, två timmar och 11 minuter tills jag drar till england tre veckor. Suckers! Mohahahahaha

Jordnära


armband från H&M, örhängen från Forever 21, Ring från Accessorize, Flip-flop från La Redoute och Halsbanden från Topshop.

Jag tycker de liknar typiska saker som man hittar i en pyramid i Egypten, eller något liknande. Något fräschare kanske...

i want it

Zooma
från ellos

idag

Tjenixen. Idag har jag varit lite social. Jag har spenderat eftermiddagen tillsammans med Teresa (eller var det hennes cuadra pop?) at the beach. Och jag badade faktiskt! Det var rätt najs, men lite kallt. Toppingen på detta blev lite vätsebrist-huvudvärk och lax med potatis. Nu ska jag socialisera mig med vännen HP w1907s. Puss!

ÄR VOLLANGERNA TILLBAKA?

Cremevit tyllkjolTiered Mini Skirt
Attraktivt by Amanda                              Topshop

Monki

RSS 2.0