gahhh...

sitter, eller satt och pluggade. har hur mycket som helst att göra, istället för att ha en tjugionionde dag var fjärde år kan man väl dela upp dom timmarna på några dygn istället. nu ska jag vara turbo-supermänniska och försöka fixa allt till klockan tio. jag är nog rätt sämst på att prioritera tid när man t.ex. kollar på gamla OC avsnitt i två timmar. hahah;D. näe, nu mååååste jag plugga vidare men här kommer iallafall bilderna från idag. sen ska jag gå ner och ta något att äta, min aföräldrar har nämligen handlat upp hela Coop Forum.
   

kreativ dag

ursäkta dålig uppdatering. idag hade iallafall jag och tessan våran kreativa dag. Vi målade t-shirtar. de blev jättefina!
bilder kommer sen! puss puss

smootihe

sitter och äter världens godaste blåbärssmoothie. det är nog faktiskt min nya last, jag äter (eller dricker,)nästan en per dag, men så länge det är nyttigt är det väl okej?
sen ska jag och anna kolla på OC. har lånat boxen samtidigt som jag ska försöka plugga lite. tror inte det kommer då så bra , hahha. hej då sålänge då <3


namnam

suktad?
image22


mitt roliga liv

tjoho! kort inlägg om vad som hänt idag, det vill säga: inget. det roligaste som hänt under dagen var bliden, då skulle man skulle måla av sig själv i en spegel och sedan trycka spegeln mot ett blött papper, och såklart att oliva kom hit. men nu måste man ju fortsätta det roliga livet med plugg till sv-provet imorron samt eng- och so- läxa. Jihoooo. puss på er!

russin

är hemma hos tessan nu. vi ska leva nyttigt liv och äter russin och spelar "pip". hahha, det kan nog behövas något nyttigt efter muffinsen ;)ciao då

chokladmuffins

har bakat chokladmuffins till imorron då olivia ska komma och kanske till på torsdag då jag och tessan ska ha vår kreativa dag-dag. vi ska trycka, eller måla t-shirts!, väntar just nu på att de ska gräddas klart. när jag tänker efter har jag nog inte bakat chokladmuffins på jättelänge, i mina mått mätt allstå :) för övrigt går det piss med att plugga-bra-och-fint-och-läsra-igenom-allt-hundragånger-och-sen-förhöra-sig-själv-och-sen-får-man-mvg-pluggandet. Jag ska snart dra till tessan och se på första avsnittet på gossip-girl. Puss på er!!
     
image21

såhär fina blir nog inte mina muffin, men goda blir dom iallafall ;D bilden är från den här bloggen

skjorta

Har varit vi vällingby på eftermiddagen. Där köpte jag en bäbisblå randig skjorta , en vit t-shirt och en jättegullig pajform i miniformat :)
nej, nu måste jag tyvärr plugg till svenskaprovet på torsdag, bajs :/

image20

tisdag

dagens lilla outfit :)

image19

jag vill ha sommaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!

Oh, nu är klockan bara kvart i sju. Går väl ut ikväll och tar en glass eller något. Nej, jag tar cykeln till kanaan och spelar minigolf, eller varför inte ta ett kvällsdopp. man cyklar långsamt för att känna den där lukten; sommar. allt luktar så gott, allt gräs är helt grönt och det är blommor överallt. man stannar cykeln för att njuta av känslan och känner att asfalten fortfarande är varm. man kommer fram till stranden som är helt tom förutom några måsar som bråkar om några brödsmulor, och känner att sanden också fortfarande är varm. Gud vad skönt och flyta i det ljumma vattnet när det är helt tomt på stranden. man simmar upp till bryggan och hoppar i om och om igen.solen värmer fortfarande på ryggen när man flyter på vattnet medan man hör de små vågorna klucka mot klipporna. sen kan man ligga på klipporna som fortfarande är varma efter solen på dagen hur länge som helt utan att frysa för det är nästan helt vindstilla. när man har torkat, som man inte ens behövde en handduk, för solen lyser fortfarande kan man bara sitta på bryggan och kolla på alla måsar som letar fisk i sjön medan man badar fötterna, för varför ska man inte bada fötterna när det fortfarande är jättevarmt i vattnet. men man blir sugen på en till glass, går och köper den i kafeét som är öppet jättelänge på kvällarna. men det börjar ändå bli lite sent så man bestämmer sig för att ta cykeln hem igen, men när man kommer hem ångrar man sig. men då bestämmer man att ta en promenad och gå och köpa lite godis som man långsamt kan äta medan man går, i sina guldiga ballerinaskor, ett par shorts och ett linne, lungt och stilla hem igen. när man kommer hem hoppar man upp på studsmattan och hämtar en ask med jordgubbar som stod i kylen, för man har ju alltid färska söta jordgubbar i kylen. men sen blev det lite sent och tessan skulle börja dra sig hem men det går ju jättebra att sova över här, för vi har ju ändå sommarlov och sovmorgon nästa dag.

måndag

Dagens största händelse blir väl typ att laga spagetti carbonara. Wow. Vilket spännade liv man har, egentligen. Har jag extra tur kanske det till och med blir lite plugg också, å sen får man ju absolut inte glömma träningen.
Här kommer iallafall en "dagens outfit" ,i bakrunden ser man också det där operationsspellet med den där gubben som får röd näsa när man nuddar "kroppen", hahah
sen måste jag ladda ner några U2 låtar, men programmet fungerar inte :/
image18


Första vårtecknet

Här kommer världens finaste bild som Anna har fotat idag. Första vårtecknet.

image17


singin´bee

snart kommer tessan. Vi ska nämligen ta en hurtig promenad till Spångafolkan och lämna en film mamma och pappa hyrde igår. "darling". Den verkar skitsämst men pappa sa att den vara nyttig att se på för då får man veta hur överklassen på östermalm är och hur dom lever blablabla. Det låter verkligen jätteintressant. Verligen. Inte.
efter vi har lämnat filmen ska vi hem till henne och kolla på singin´bee. Man får gå till henne och utnyttja hennes trean och femman för vi har inte dom kanalerna. Mamma tycker det är jätteonödigt att ha dom för det är bara en massa skitprogram. Men å andra sidan har vi ju ändå kunskapskanalen. Och där har dom ju en massa spännade program , till exempel och finska bastur. Det är ju verkligen jätteinressant. Lååååååååååååååångt ifrån.
hej då sålänge då ;)

Topshop väska

Sjukt fin väska från Topshop, skulle nog bli jättesöt till våren. synd bara att den kostar 110 pund, hmm...1650 spänn. Någon annan gång kanske. Tyvärr.
Large Leather Luggage Bag


bra låt

ursäkta dåliga uppdateringen. har inte haft tid att blogga något idag, men det blit nog en datanördskväll ikväll så det lär väl bli av då :P
letade lite på u2.com, hittade deras första singel med tre låtar som jag aldrig har hört förut. Den bästa heter Out of control. Här är en länk till en bit av låten, klicka här

Juno

Kom nyss hem från stan. Jag och Anna har sett på ´Juno´. Det var premiär ikväll så det var sjukt mycket folk. Det var jättesvårt att få tag i biljetter, dom tog slut jättesnabbt. Vi kom försent, såklart, men man missar ju ändå ingenting av filmen för det är ju reklam i tjugo minuter eller så. När vi hade satt oss på våra platser såg vi att det vara var vuxna på 45+ som satt i hela salongen som rymde flera hundra pers.Haha =D. Det måste ju ha vart något Telia Sonera kontor i Huddinge där alla fick fribiljetter till premiären, eller nått.
Men filmern var iallafall rolig, och det är ju huvudsaken. Och nu har man ju liksom hela kvällen kvar att fylla ut, men det får väl gå på något sätt :) pusspuss 


Smyckeskap

Var i Vällingby i förmiddags. Där köpte jag ett träarmband, ett par örhängen och ett halsband på H&M, och ett silverarmband  på Glitter.
Gjode värsta klippet, jag fick allt för 60 spänn!

  


Favorit t-shirtar

image13

Hur man lyckas dra ut på en bussresa

skulle egentligen åka på innebandyn idag men jag var så trött efter skidåkningen igår.
Jag och J bestämde oss att att åka till hennes moster, det gick ungefär så fel som det kan gå om ma ska åka buss i elva minuter;)
Vi skulle ta 179 (trodde vi) som gick klockan 16.07. När vi kom fram till Värsta Allé visade det sig att den inte stannade där. Då såg vi den komma och typ sprang tills vi tappade andan och försökte hinna till svandammen. jag är tyvärr inte så smidig att springa när jag har en väska som är stor som en lekstuga när den vägde typ två ton. Självklart hann vi inte.
"Men om vi ska till fjällnäsgatan, ska man verkligen ta 179:an då?"
"Näe, det kanske inte var 179:an, det måste varit 117....för det var iallafall något med en sjua i....tror jag.."
"Men det kan inte vara 117, för den går ju till Brommaplan. Du kollade när bussen gick , men inte vilken buss det skulle vara?.
"Näe, det kanske jag inte gjorde , men det kan vi ju lista ut när vi kollar på tabellen. Asså vilken av bussarna som går, eller gick, 16.07." 
"Ah, smart. Men det finns ju inte någon buss som gick 16.07.  Kan det inte vara 118 då?"
"Nej, det var något med en sjua i, men jag kan ju alltid ringa till min moster och kolla vilken buss vi ska ta.
Efter ett tag:
"Du, det var 118. Och den kommer ju om två minuter. Men sen var det en annan sak också, jag har glömt en grej, vi måste gå hem och hämta den."
"så vi kommer missa den bussen som går om två minuter?"
 "Japp"
"Jaha, men det var kanske lika bra, jag började bli kissnödig."
haha :D

Blir nog lite fler inlägg sen eftersom kvällen går under rubriken Datanörda. Pusss

strålade sol

åhh, jag är så sjukt trött. Klev upp halv sex imorse och har åkt skidor hela dagen!
Klart bästa möjliga skidåkardagen, strålande sol, vindstilla och runt 0 grader:) Ska lägga mig nu, det måste ju vara rekord i tidigaste läggdags ;)

image12
helt underbart där i Romme! 

stress

Man hamnar alltid vid datan när man har som mest att göra, ska egentligen packa, ducha, sova,ladda kameran och typ tusen saker till. Ska upp halv sex (!) imorron.
Här kommer en iallafall en bild hur jag såg ut idag.
image11
Grå kofta, samma som igår, lila t-shirt och blommig sjal:)
gonatt på er allihopa (menar T&K, ni är dom enda som läser :P)


Träning

åhh, trött .Har suttit i en jättekonstig böjd-med-nacken-och-ryggen-hållning-och-glott-ner-i-bordet-snett-till-höger-ställning i tre timmar. Aja, klockan sju är det träning. Det ska bli trevligt, dock har jag lyckats få värsta konstiga träningsvärken i mitt högra lår. Jag kan knappt normalt.
Nu blir det mat, stuvade morötter med köttbullar, en riktig svensk husman :)

Romme

kom nyss hem från skolan, där allt är bajstråkigt utom på  bilden. Nu är det dags för supertrevlig korordsrättning. Inte.
Och sen ska jag packa ihop litesaker inför Romme-resan imorgon, Jippieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

garnier

Efter en runda i Tessans rum hittade jag en serie ansiktsrengöringsgrejer. Dom luktade supergott! Kanske skulle vara något för mig. Man får tydligen jättefin och led hud, för alla krämmer öppnar upp och rengör och stänger igen och tusen saker till, typ.Får väl kolla efter det nästa gång jag är ute på stan.
  Det ska vara också vara någon till kräm för en "äkta" trestegs-metod men den finns ju, som ni ser, inte med på bilden :)
image10


vårdrömmar

usch, ruskigt väder idag. Jag som trodde våren skulle komma.
hittade en jättesöt vår-tunika på Lindex, tror den skulle bli fint med svarta tights. Men den var sötare i söndags, nu tycker jag den påminner lite om ett nattlinne, eller?

Ska dra till Ts snart. Vi ska umgås och glo på Ugly Betty. Hej sålänge då :)

image9

outfit of the day

image8

blev lite suddig men det ska föreställa svart klänning, grå kofta, korallsjalen och grå tights som inte syns på bilden, som ni ser :)

T-shirts tryck

Kom nytss hem från J. Vi lyssnade igenom en ´best of U2´-skiva. Ska nog ladda ner några låtar av dom nu.
 
Jag hittade en jättesöt t-shirt på Topshop, den var vit med en katt på. Funderar på att köpa men den var dock dyr( för min lilla ekonomi) så jag tänkte trycka en själv.
 Hittade den här fjärilen på nätet och tänkte kanske ha en sån på kanten av en vit t-shirt. Men jag vet inte om det ska vara svart eller vit( som den är nu) bakrund på vingen?

image7

U2

Är hemma hos J nu , ska jobba om U2. Jag vet ingetnting om bandet så det kommer nog på piss för mig men tur är iallafall att J kan litegrann!
ciaoooooooooo<3


outfits

image5
image6


Två skäl till att man älskar sin familj

Kom nyss hem från Ikea, där blev det lite inköpt samt ett personligt rekord när vi inte var vid mattorna när den där trudiluten dök upp; duttdutt tuttu duttu du dutt duttu. Och sen ska man bara snabbt in på blom -och ljusavdelningen och köpa något. Till sist springer man ut på laget och tar bokhyllan, vilket man inser när man kommer hem och absolut ska montera upp den klockan nio på kvällen upptäcker att det är en svart Billy- bokhylla istället för den vita.
Keeeeeeeeeeeeeeenneeeeeeeeeeeeeeeeeth!!!, hör man då nerfrån vardagsrummet,aa you name it ;)
Men det är i sådana fall man upptäcker hur mycket man älskar sin familj! =D
Och kommer ni på att ni abslout ska gå in på min syster Annas blogg kommer det stå ungefär likadant. Vi tävlar om vem som har mest läsare per dag, hahah. Ett till skäl varför man älskar sin familj.

här kommer iallafall bilder på det jag köpte( jag valde, mamma betalade) idag. Ciiiaoooooooooooooooooooo

image4
Jag köpte även en till sak men det får bli en hemlis till den 14 februari :)


ha

jag är bäst! fattade äntligen på det där med html. blev väl inte bästa designen men den får duga.
det där med datatekniker kanske inte är så fel, om man tänker efter......

design?

jag + bloggdesign, ha juste inte alls. Förresten jag rätt så sämt på data och överhuvudtaget. Någon som vill och kan göra en fin design på min blogg? Gärna mörklila, men det är väl inte konstigt, haha! (erbjudandet gäller väl mest för kristjana, för hon är nog den enda som jag känner som förstår sig på sånhär design :) )
Ciao sålänge då :D

hallonsmoothie

Kom nyss hem från skolan, äter en hallonsmoothie som ett litet sent mellanmål. Senare ikväll blir det en tradition i vår familj. Vi ska nämligen åka till Ikea! Ha, inget speciellt för en vanlig familj men vi gör årets besök 2008. Varför ska man åka dit flera gånger om året när man kan köpa upp hela varuhuset på en enda gång? Japp, just det.

Aja, här kommer några foton på sjalen som jag köpte igår :) puss!

 


ny blogg

Välkommen till min alledes nya blogg. Namnet är ju inte det bästa men det var det bästa jag kunde komma på, förutom de som redan var upptagna för någon blogg som inte använts sedan 2004 eller nått;)
Ska fixa till någon roligare design, men jag vet inte hur man gör. får nog be någon proffsig göra detta åt mig.
det var nog allt nu för idag, Puss Puss

RSS 2.0