Black is the new Black



Lösögonfransar Make Up Store, Tekopp Lagerhaus, Dipliner Maxfactor, Örhängen H&M, Nagellack Dior (dåligt skämt), Armband och Skor Topshop. /Klara


Hemska skor


(modette.se)

...som tydligen går hem hos dessa tre. Olsen-tvillingen bär ändå upp de bäst. /klara

Kladdsås

Nu är helvetet över. Och jäääävlig skönt, ska jag säga. Men såklart börja det börja spöregna. Men tur var det att det var sista kontrollen iaf. Och nu har jag kokhet-duschat och ätit kladdsås. Det är en variant på Annas kladdkaka för hon har lite svårt att få den "kakig" utan det absolut måste bli sås. Hon vet nämligen inte hur länge den ska vara inne ugnen och hon har lite svårt att känna med en gaffel i mitten. Och nu äter jag nudlar med äcklig kycklingsmak direkt ut kastrullen för jag orkar inte hämta en tallrik. That´s life, puss! /k


Ännu en rutig klänning, denna från BikBok


Tisdag

Dags för en till underbar orienteringsdag i Kallhälls skogar. Fy fan. Kill me.


Dröm.


Klänning från Asos, Väska från Åhléns, Skor Steve Madden och Armband Forever21. /k

Mjukost

Vet ni en grej som är himla smart? (under förutsättning att man bor i sthlm) Att man kan handla mat på nätet! Lite pateiskt kanske, men tänk om man har nyss fått tvillingar och ska bjuda sin släkt på födelsekalas. MEN man måste vara hemma och passa sina barn. Och mannen måste hämta farmorn som inte har något körkort och har ont i höften och inte kan ta bussen. Eller om man har typ brutit benet eller är allmänt lat. Skitsmart ju!

Nu ska jag äta mjukost på tub och göra svängar på brödet. Det är nice. Puss!


Jag är ett jävla klantarsel

Hej! Idag har jag begått det klassiska misstaget. Imorgon har vi idrottsdag men mina gympaskor står i skåpet i skolan och förstås så råkade Malin ha mitt busskort så jag kunde inte åka tidigare till skolan. Men som tur var mötte jag henne nyss och hon gav mig det, men det läker inte såren för att jag missar vår otroligt långa sovmorgon på en halvtimma imorgon. Arggh.

Anyway så ska jag göra köttbullar och makaroner nu, som matsäck imorgon. Tillskillnad från andra älskar jag stora matsäcker så man blir skitmätt och rullar fram på springbanan istället flr att springa. Love it!


Appropå ingenting är mina småkusiner sötast i världen.


Pudel

Det var INTE roligt när jag tog ut papiljotterna i morse. Jag såg ut som en PUDEL!!!! Fy fan. Fast nu har det blvit lite bättre iallafall och det är ju tur!


Mitt naturliga raka hår


Efter

Men jag älskar lockigt hår. Åhh vad fint det är. Nästa liv kanske?

Dagens utstyrsel:


Jeansjacka: H&M:s barnavdelning
Kofta: Lindex
Pennkjol: Gina
Skor: DinSko
Sjal: Indien..?
Väska: Röda korset (eller med finare ord Vintage)

Exakt tre år sedan

Tropea, Calabrien, Italien


/Klara


Ground zero

Jäpp, mitt rum är just nu en mindre version av ground zero den 12 september 2001. INTE bra. Borde nog städa. Borde nog skitmycket städa. Blää. Booring.


Men visst var den här jäääävligt fin? DrDenim. I like rutish.

Todays outfit

Såhär ser jag ut idag:




Jeans - Cubus
Topp - Gina tricot
Väska - Ellos
och sen älsklingsstövlarna från Åhléns.

To do

Hej! Ny vecka och den här veckan ska jag fan vara skitduktig i skolan. Veckans to do list (bara skola):

- Redovisa 18 ENG
- Redovisa 16 SV
- Redovisa 17 MA
- Skriv artikel om arv och miljö

Jag tror knappast att någon som inte går i Kunskapsskoloan förstod det där, men whatta heck. Ha en bra dag!


Hah, min snyggaste "gå till spånga på lunchrasten - pose" ever.

Tillfällig header.

Och nej, man kan inte blunda från verkligenheten.

Till skillnad från vissa andra

...Är Blake Lively jättesöt utan smink!
image148
/k


I hate CHIC.

Har ni någonsin funderat på att köpa tidningen CHIC? Gör inte det. Den suuuuuuuuuuuuger. Den är inte värd 25 spänn. Och även om det det bara är 25 spänn kan få en McFlurry och en glass med topping på donken. Jag började premunera på den av tre andledningar. Man fick ett krämrouge och ett läppglans. Sminket var från Make Up store. Jag har annars inte råd att köpa någon från Make Up store.

Konsten att skriva den tidningen är inte särskilt svårt. Gå in på netaporter.com. Hitta de fulaste och dyraste skorna (helst MiuMiu eller Prada) och skriv att de är skitfina. Upprepa 96 gånger.

Tillbaka


Sommaren 08. Du och jag. (och Anna i bakrunden)

Höstgarderob


1. Jeans, Urban Outfitters
2. Grå kofta, H&M barn
3. Svart kofta, H&M barn
4. Bälte, Åhléns
5. Lila ring, Topshop
6. Skolett, Topshop
7. Halsband, H&M
8. Orange ring, Topshop
9. Blus, Åhléns
10. T-shirt, Lindex


Kjolar


En blå och en blommig. Jättefina och jätteenkla att sy! Gör en cylinder med en gång för resårbandet. Sy ihop gluggen för resårbandet och så klart! /Klara.


Tantish


Skumgummipapiljotter och pyjamas. Min aktiva dag, hehe. Fast skummgummipapeljotterna (oj vilket långt ord) är skitsmarta för man kan sova med dom utan att dom gör något minsta ont, sedan blir det superfina lockar. Finns bland annat på Åhléns. /K

Min scrapbook

Åh, såhär skulle jag vilja se ut i höst. Här kan ni sätta ihop en egen scrapbook för er som missar det.




En helt vanlig konversation

Tessan: Asså jag hatar frågestunder! Iallafalls Lisaplace:s eller Niotillfem:s. Det är ju bara typ som "har du blivit kysst av en pojke med fräknar och skrollande rrrrrrrrrr" eller "har du någonsin suttit på ett tak i New York och käkat pizza i soluppgången". Men hur ofta har man det liksom?

Nej jag äter inte bajs

För Patrik 1,5 var bra. Nu ska jag vara social. Puss!

Bajs

Såg Patrik 1,5 igår. Den var faktiskt bajs. Jag äter bajs.


/klara


Klar

Nu är jag klar medkjolen och bilder kommer nog imorron. Då går jag förresten i skolan. Vi ska ha någon typ av öppet hus. Blää. Men vi är lediga på måndag istället och det är ju nice.

Sen hände världens roligaste grej när jag och linnéa var i tygaffären och så tar hon fram ett stort orangevitt garnnystan.
- Den här påminner ju om katten gustaf!
- haha, hur då?
- men..med  är ju liksom orange... och fet.

HAHAHAHAHAHAHAHA! Puss o Godantt från Klara.  








Fredag.

Jag drog med Linnéa på en trip till Sundbyberg där jag köpte ett döfint blommigt tyg som kommer bli en blivande kjol, förmodligen ikväll. Sedan hittade vi ett fik och jag drack mig illamående på chailatte. (som bara är gott de första tre klunkarna) Puss!


Linnéas hjärtlatte



Ful bild på fint tyg.

Spagetti bolognese på eget sätt

Idag är det pluggdag för hela slanten (hatar uttrycket) och det firar jag med spagetti med ketchup och.. nej ingenting till. Jag är trött på vår kylskåpstorka, men tills my parentos har vart och handlat drömmer jag om en stor buffe med all medelhavs, asiatisk och amerikansk mat man kan tänka sig och så mycket så att man kan bada i det. Kanske nästa millenium?

image785
Dehär skulle sitta helrätt i magen..

Morning

Godmorgon! var tvungen att lägga in ett par typ lite halvkopior av skorna Klara satte in.


Det är mina absoluta favoriter av alla skor jag har sett typ. Förutom spännet som jag inte gilla så mycket, men annars - kolla på dem bara! Från Steve Madden.

Nio läsare

Oh yes, oh yes, oh yes yes yes yes!

Burberry Studded T-bar sandals
Fetballish


Ellos 249 :-

Den här var ju faktiskt rätt söt. Väldigt Klarig, hehe. Har precis lagat middag - pasta kyckling och karljohansås. Nu ska det plugga, wohoo (not).

 

The final

Japp, nu är min kära mössa äntligen helt klar. Blev en stor (typ fyra gånger större än beräknat) ros. Fast det blev rätt gulligt ändå.

Skitkul inlägg

Åh, idag är det den sista skoldagen den här veckan för mig. Yes :). Oc hsen är det långhelg. Och då kommer mina småkusiner och hälsar på och det ska bli jättekul för det var jättelångesen.


OCH JAG HATAR BLOGG.SE ELLER PUBLISHME ELLER VADFAN MAN NU VILL KALLA DET FÖR BILDUPPLADDNINGSFUNKTIONEN FUNKAR ALDRIG!


För övrigt

..Vill jag åka och köpa tyg till två nya kjolar. En lila och en blommig. Om ni undrade.

Oversize från Favoritaffären Monki. Haha. /K

Min Kväll

Godnight! Jag fick offra min Heroes-tid för kemiplugg. Var tanken. Fast är man inte vid teven är det datorn. Något roligt som hände alledes nyss var iallafall när mamma upptäckte facebook."jaha, men hennes namn känner jag igen, vem är hon?" och " men nu har du fått något i din mejlbox, vad är det?" och "vad är det här för något, bildalbum. Lägger man upp bilder där?" Hahahahaha. Min morsa hon är lite efter hon. Och sen har jag vaccinerat nelli ikväll också, det gick väl bra. Och sen har jag ätit världens äckligaste och allmänt konstigaste middag @ hundra år. Hookiefilé med senap, jordnötter och äpllen. SENAP, JORDNÖTTER OCH ÄPPLEN! Blä! Och ja, det var uääääck! Puss från K.

När jag blir stor...


... så ska jag ha råd att klä mig så här varje dag.
Åh, helt jävla underbart :) Men sen kanske man kan tänka lite på det där med att bara kunna spotta ut femtusen för en kofta från Nina Ricci och det kanske inte är världens smartaste grej för någon som knappt har råd med polotröjan från H&M. Jeansen är i alla fal från Lindexoch resterande från Steve Madden.

Puss, T

22/9, ett tag sen?

Skitkul, fetgrå outfit som man får ha på sig när det är regnigt och kallt ute. T.ex. som en svart klänning från Gina, väska från wedins och stövlar från åhléns. Och man kanske inte alltid har lusten att frågasin mormor var hon har köpt koftan som hon har gett en...



Såhär såg jag ut den 22/9 och jag håller inte koll på vilket datum det är och jag är säkert en vecka efter för blogg.se fungerar knappt, eller jag, kanske någon timma om dagen och hur stor chans är det attt man skulle lyckas sätta sig vid datorn precis den timman liksom? Om ni inte kan svara på den frågan så så plugga på lite om sannolikhet och så kan jag berätta för er att svaret är 1/24 eller 0,0417. Och om ni fortfarande inte fattar så går ni antagligen i lågstadiet eller har skippat lite för många lektioner..

Och just nu är jag sur på allt och alla.

T

T-shirt & axelbandslöst?

Fint eller fult??

H&M, vintern 07. (Känner du igen klänningen Teresa? :P)

SATC-skor


leatherette stud cut-out heel
Var inte dom här skorna från GoJane väldigt lika de Diorskor SJP hade i Sex and the city?

Ut med cupcakesen och in med livet!

Fy faaaaaaaaaaaaaaan vad jag är deeeeeeeeeeeeeeeeppig just nu. hela livet suuuuuuger! Och det blev ju bättre på Lisaplace:s blogg, hennes jävla perfekta liv och hon alltid har underbara kläder att sätta på sig och håret perfekt. Och om hon för en gångs skull inte har en perfekt hårdag, vad gör det om hundra år? Eller att hon inte varje dag sitter och äter cupcakes på en picknickfilt varje dag. vad gör hon istället då? Äter jävla fyraliters Ben&Jerry glass på malmötorg. Gaaaaaaaaaaaahh! The life suck!!!!!!!!!!!! Och nej förresten, hon äter inte en fyraliters Ben & Jerryglass, för bara om hon läser alla underara kommenatarer från alla "Blommiga secondhandkjolar" blir kroppen fyll av bubblande Hubba-bubba värme. Inget ont om henne, nänä. Men kom ut någon gång. Ingen har ett sådant perfekt liv. Never! Och skriv om nåååågot litet probem någon jävla endaste skitgång. 

Och Blondinbella då. Om man mår lite svajigt bokar man av allt man har för dagen, bokar ett jävla yogapass och äter underbar thaimat på odelplan. Sedan köper man fem olika sorters magasin och två kilo naturgodis för det är ju sååååååååååååååååååååååååååå gott! japp, och prislappen för det här kalaset dåp? Hur mycket kostar en Cosmo nu egentligen, typ 45 spänn. Och fem sånna, plus två kilo naturgodis och ett jävla yogapass med japanblommiga fondväggar och vita laptops med hälsosamt grönt te? Det blev ju hela barnbidraget, minst. Men det kan man ju unna sig efter all stress med att hämta ut goodiebags från Lars Wallins specialkollektion på make up store? Yes the life suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dessutom har jag en jävla helvettig NO dag om nerver. En hela jävla dag om nerveeeeeeeeeeeer!!!!!!! En endaste dag på hela veckan och den måte man utöka med två timmar för att jobb om neeeeeeeeeeeeeeeeeeeerver!!!!!! Och sen lägga skolfotot på sovmorgonen såklart. The life suuuuuuuuuuuuuuuck!!!!! vad gör man då? Jo man går till videobutiken och köper godis, sedan blir man illamående och vips så suger livet meeeeeeeeeeeer! The life suuuuuuuuck

Love it.

Klickade hem Ikeakatalogen alledes nyss, an I LOVE IT! jag brukar alltid få det dära Flytta-hemifrån-rycket. Alltid ordning och reda, och bjuda folk på middag och ha världens underbaraste walk.in-closet. Yeah right.














Vem bär den bäst?


Hayden eller Den andra tjejen? Jag tycker helt klart Den andra tjejen (har no idea vad hon heter.) Haydens matchning var så deppish. Grått och svart bara, Den andra tjejen matchade skitfint med finfina stövlar och finfin sjal! /K

Konversation special

Kom just på en konversation special nu också, haha!

Jag: Kan jag ta en frukt eller något, jag börjar bli hungrig.
Tessan: Aa, visst. Vi har lite vindruvor i frysen. Du kan ta dem, fast vissa av dem är lite mögliga så behöver inte ta dem med vita prickar på.
Jag: Okej, (lite tveksamt) men jag kanske bara kan ta ett äpple eller något?
Tessan: Klara, för det första fyser man inte vindruvor, speciellt inte mögliga. Det var ett skämt!
Jag: Aha....

Söndag

Nästan just hemkommen  från Teresa där vi körde umgås special. Jag med lots of tidningar och hon lots of Luxor. Kanske ska jag plugga special nu. Får se. Puss!

 
Bilden från igårkväll. /K

Expresso?

En grej bara. vad är det för fel på svenskar som gör att de inte kan säga ESPRESSO utan måste göra det svårare än vad det är och lägga till ett jävla X så det blir EXPRESSO?! Är vi helt besatta av kvällstidningar här i sverige eller är det någonslags ordvits för att det är så lite kaffe vilket gör att den går snabbt (express)? Snälla tell me, am I going nuts eller finns det någon som håller med mig?
/T

Premiärinlägg

Hello folks.
Mitt första inlägg i den här bloggen och det känns inte helt bra. Klara som har en helt otroligt gullig och välskriven blogg så kommer jag här och förstör allt. aja, vi får väl se vart det går, hehe...

En kort sammanfattning om mig då. Ja, Klara och jag har väl i stort sett samma humor så på den fronten kommer det inte bli så mycket förändringar, haha. Kommer i alla fall blogga här och se hur det går och det kommer gå åt helvete för jag och Klara är såna stora optimister förstås och det kommer gå jättebra med 10 läsare i besöksrekord. Niceprice. Puss på er sålänge!


Klara och Teresa fixar tågkänsla påväg hem från Östersund. Gissa om folk stirrade?

Koppspecial




Alla från Indiska! Skitunderbara.

Lördag kväll

Kom just hem från Linnea. Kollade på White Chicks. Bäst var ju helt klart "It´s not just a bag, it´s a Prada". hahahahahahahahaha. Jag ägde hennes kök och bjöd på specialpasta med Fetaost, och Linnea stod för huvudmomentet; Chokladgegga! (egentligen heter det något fint fanskt ord men just nu kommer jag inte på det.) Fyfan vad gott det. Verkligen det godaste jag ätit på veckor, typ... Man kokar upp grädde och choklad häller över det i en skål över några värmeljus och doppar skiiiiiiiiiiitmycket choklad på fruktbitar. Bonjour!

Där ser ni stora lasset med fruktbitar och så chokladgeggan (med det franska namnet jag fortfarande inte kommer på.)
/Klara


Hey orienteringsboom

Nu verkar det som alla gympalärare i hela jävla Sverige bestämt sig för att plåga oss stackars elever med deras förbannade orientering! Hey, vi ska springa oss förkylda med karta och kompass i en skog och jämföra olika stenar med varandra tills vi hittar en orange triangel att stämpla på en papperlapp. Vad är poängen? På onsdag är det min tur. Stackars, stackars mig! Och ännu bättre blir det ju att jag ska upp sju imorgon, inväg och spela match klockan nio. Jihooooooooo. Godnatt.

Utökning till bloggen!

Ja, nu efter ett drygt halv blir det utökning av bloggen! Äntligen (efter en tids tjat) fick jag med mig Tessan hit. Historien bakom oss startade hösten 96 på dagisavdelningen Trollet. Efter det ha vi levt så gott som oskiljaktiga (efter ett glapp i femman då hon rev sönder ett foto av mig mitt framför mina ögon och jag påpekade att hon var den mest idiotiska person jag någonsin träffat.)

Enjoy the new. Better. Cooler. Fresher.

Hej då förkylning!


Klar! Min första virkning in my hole life. Och jag blev skiiiiiiiiiiiiiiitnöjd!

Hanii Y


Skitfin jacka. Jag äääälskar "sextiotalsskärningen". Den är ju döfin! Synd att den kostade 4000 bara....

Heroestime.

Tjenare. Pluggat idag. Like 100 hours. Fast det var typ tre och en halv eller något. Lekte fröken med Sofia och skrev en massa spanska oregelbundla verb på min whiteboardtavla som används like zero times. Höhö. Sen lyckades vi smälla i oss en massa kladdkaka också. Såklart! KAnske blir något senare under reklampausen av Heroes. Puss.

Teresa och jag.

Socialt umgänge. Nu är jag social med Teresa. Our kind of socialt allafall. Jag + datan,Tessan + modetidning. Teresa säger något, jag svarar. Tio minuter senare. Hahahahah, fast ingen slår våran typ av att vara sociala. It´s the shit.

Äntligen

Japp, nu har jag sytt ihop mina jeans som jag gått runt och klagat på i två år typ. Busenkelt, vänd dom ut och in, nåla, sy!

Before and after!

Sleepless in Stockholm

Bähääääääää. Jag kan inte sova. Bara ligger och tänker på en massa skit just nu. Typ två miljarder olika tankar just nu. På allt. Kanske skulle jag lyssna på nattradio och få svar på alla frågor som Sleepness in Seatle? hm...

Let´s go.

Jag har blivit utmanad av Anna

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?
Jag gav henne inte din adress, men jag lovade att skicka hennes brev till dig.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En lampa.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Tv4 nyheterna.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
19.30

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Mamma och pappas konversation om Comviq Kompis.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Gick hem från skolan.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Kommentarer från Fredrik Reinfeldt, haha.

8. Vad har du på dig?
Jeans, grå t-shirt, korallfärgad kofta

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?
Inget jag kommer ihåg, men igår natt frågade jag en kille (som jag aldrig pratat med, för övrigt) på skolan om jag kunde få gå hem till honom och spela Fifa fotbolls-spel.

10. När skrattade du senast?
När jag och Anna var inne på idiot.se. Våran humor!

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Bokhyllor, tavlor, förnster.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
En bilförare som fick aggressionsproblem och backade in i en annan bil i 140, typ.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Lite rolig...

14. Vilken var den senaste film du såg?
Rosa the Movie. Hahaha

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En lägenhet i vasastan, helt jävla klart!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Borstar typ aldrig håret, dricker O´boy alledes för ofta, tycker Morden i Midsomer är skitcrap, använder mitt påhittade (?) ord crap för allt som är läskigt, konstigt, obehagligt. Säger fetbra fetmycket.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Fred eller Odla tillbaka all regnskog som försvunnit p.g.a av människorna, över en natt.

18. Tycker du om att dansa?
Jajämen!

19. George Bush?
Ful amerikansk dialekt. Mycket mer vet jag inte.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Thea och Nils.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Något år skulle jag vilja resa till USA, men annars gillar jag Sverige.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Vad är pärleporten?.....

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

tesatejp.blogg.se
iamtheparty.blogg.se
alla ni andra två personer som läser här

Fin!


Dagens dröm

Dandy Dog Tee

Kavaj: Sonia by Sonia Rykiel
Jeans: H&M
Skor: Bianco
T-shirt: Topshop

Today.

Kläder: svarta tights, blå pennkjol, vitt linne, blommig sjal
Smink: Mascara o solpuder
Frisyr: uppsatt á la Lilla My
Läsning: Nada

Låt: It´s dancing time, aha. (Boxer reklamen, haha) 
Mat: Hambuuuurger i think

Vill ha: Ett  par normala jeans!
Favorit: Martina!
Köp: Choklad, yummi!
Humör: Trött, Glad, almännt korkad
Göromål: Njuta  av livet

Borde: vakta min sju päron. (skämt)

Längtan: MARTINAAAAAAAAAAAAAAAA

Roligaste: FY FAN VAD MJUKISBYXOR ÄR FULT!!!!!!!!!!
Tråkigaste: att man inte kan köpa ett jeans på Weekday om man inte vill ha ett par orangea.


Hey!

Tio läsare idag. Det här går uppåt!

Fetsugen.


Efter tolv år!

Vi har päron på vårat päronträd, Vi har SJU päron på vårat päronträd, VI HAR PÄRON PÅ VÅRAT PÄRONTRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens klädsel



TröjaTightsSkor.


= Sant!


Poirot klockan åtta!


Back to buisness.

Hej igen! Blev liten paus eftersom jag varit jääääääävligt bizzy senaste dagarna, haha. Nu ska jag äta pasta som jag har lagat. Niceprice, puss!

RSS 2.0