reklam

Tjohopp! Har verkligen inget för mig just nu. Tänkte därför ta upp några av mina favoritreklamer. Utan inbördes ording :P

Heineken reklamen när det är en bar på Jamaica eller nått där dom dricker Heineken-öl. plötsligt sakriker nån: "Tourists" (stavas det så?) och så tar dom fram de där drinkarna ut cocosnötter och börjar dansa vanlig "Jamaica-dans". Hahaha, den är sjuuuuukt rolig.

Iprenreklamen när iprentabletten sitter och zappar då det är en massa andra program som också har reklam om "fuskipren". Aja, ni vet vilken jag menar ;D

Och sist, men inte minst den nuvarande Lindexreklamen. Den har så himla bra bakrundslåt. Man blir nästan avslappnad när man hör den tycker jag. Hihi. Desstuom är modellen väldigt söt.

Nu har klockan som vanligt blivit rätt sen. Men det gör ju å andra sidan inte så mycket, är ju ändå inte trött. Ska kolla vad det blir för väder imorron. Man vill ju liksom ha fint väder man fyller år. Puss och Godnatt allihopa! <3

Åre

Såg en snutt på Körslaget, men det verkade dock rätt tråkigt. Roar mig med datorn istället ;) Här kommer några fina bilder från Åre nu på påsklovet. Härligt!

          
                    

Sista bilden ser ni mig med mina otroligt oheta och förstora skidgladögon. men den bjuder jag på!

kväll

Nu har jag ätit middag. Bakad potatis med skagenröra blev det. mums! Hittade ett roligt spel (såklart jag) king.com. Om snabbminne, typ. Nu ska jag se på en massa oc avsnitt och smaska på godis. Mysigt. sen ska jag nog också måla mina naglar guldiga, hehe. puss. <3

snabbt

Varit hemma någon timme nu. Ätit tortellini (ja, jag tycker det är skitgott) och sett bilder på mamma när hon var liten. Hon var så himla söt! Min syster ser nästan exakt ut som henne nu ;)
Nu ska jag byta om och åka iväg och rida. Puss puss


För alla som missat

..Jag fyller åååååååååår imorron! :D Jag och tessan planerar morgondagen via msn. image148
Vilket inte går så bra eftersom hennes är...typ paj så hälften av alla meddelanden kommer
inte med :P Först, nån gång på förmiddan, ska hon och jag Klara-styla (gå) till V-by. Där ska vi kolla in modehuset. Jag har ju då inte varit där ännu, eftersom jag kom hem igårkväll. Sedan ska jag,hehe, bjuda på Keeeeeeeeeebab. Sedan tar vi tunnelbanan in till stan där vi ska se 27 dresses och bunkra upp med krokodiltårar innan.
Det verkar bli en great day! Birthay is the shit!

Lördag

Jag trodde jag skulle vakna jättesent idag. Släckte kvart i ett igårkväll. Jag var verkligen inte trött. Sovit som en gris hela påsklovet...typ.
Idag ska jag spela match. Sista matchen för säsngen, och sen ska jag rida. Fullspäckat program alltså. Hade jättejätte gärna vilja åka upp til V-by och kolla in modehuset. Ser dock inte ut som jag har tid till det "/
Nu ska jag ta och äta frukost. puss.

Kopp

Fick en kopp i födelsedagspresent av min morbror. Den är handgjord av Frostvikens keramik långtlångt uppe i Jämtland (ofcorse).  Jag skulle också vilja kunna dreja. Det ser så himla roligt ut att göra massa olika former av en blöt lera. Haha. Får väl gå på en såndära drejningskurs någong gång :)
Blev en liten Photoshop amatörbild. Men lungn, jag lär mig ;)
image147
Rikitgt fin är den. Precis i min stil. Jag gillar sånt där lite "halvorientaliskt" med detaljer på. Mardrömmen är "tolvpack vita muggar av stengods" på Ikea. Huh. :P

Riktigt fint

Lindex har verkligen lyckats få fram vårkänslorna med den här bilden. Jag älskar verkligen hallonrött.
En klar femplussare =)
image146


Dagens korkade

Utanför OkQ8:

Jag: Men mamma, tänk om man skulle höja bensinpriset till 30 kronor litern. Tänk vad folket skulle åka mindre bil då.
Mamma: Jo, det skulle dom nog.
(korkade) Anna: Näe, men det hade väl inte varit så bra. Då hade ju man flugit mycket mera.
Jag: *får ett hysteriskt anfall på min krokade syster* Ååååh, flygplan går ju på bensin.
Anna: Jusste, tänkte inte på det.

HAHAH.

Äntligen

Jag kan inte låta bli att bli glad av den här artikeln. Äntligen är det någon som faktiskt bryr sig om att hon är sjutton och faktiskt inte får  komma in på krogen. Rättvist Jämtland. Haha.

image144
bild: ltz.se

Lycky me

Hopp, när man slutade blogga sjönk läsarsiffrorna till typ noll.Men det gör inte så mycket för mig. Mina Bettiesmycken har kommit! Kastade mig över posten när jag kom hem, för cirka en halvtimme sedan. Såg ett kuvert från San Francisco och trodde att det var en kompis som precis är där nu som hade skickat något. Blev nästan överlycklig, haha.
Dessutom otroligt skönt att vara hemma igen....vid  datan :P Bilresan hem var riktigt seg. Jag och min syster roade oss med att skrapa tio femmanlotter och vann tjugo kronor sammanlagt. Haha.

Nu ska jag nog roa mig med att kolla in massa bloggar och sånt, för att sedan se på sista delen av let´s Dance. Jag har inte kollat på något av "deltävlingarna" en enda gång, men finalen får man väl ändå se.
puss mina älsklingar!

Påskens afton

Tjohopp kära vänner, och Glad Påsk förresten. Nu är jag då här, i Jämtland. Imorron bärs det av till Åre men vi firar påsken här. Imorse låg det två ägg under sängen. Ja i vår familj får man alltid äggen under sängen. En förkortad version av att leta efter dem i hela stugan. Funerar dock bra för mig ändå, hehe. I ena ägget låg det en ridutflyckt med mamma och syster. Så gulligt :) I andra ägget låg det godis (såklart) och en slant, av mormor.
Idag har jag åkt lääääängdskidor. Det avslutades med att jag inte orkade och satt och väntade på resten av konkaronget att komma tillbaka efter ha åkt till spårets stopp. det vill säga, det gick som vanligt alltså. Sedan kom vi till den roliga delen av det hela. Mat-tajm. Grillade korvar utomhus är hur gott dom helst. Solen vämde också så där perfekt. Inte är det varmt häruppe heller. På natten var det -16 eller nått och nu idag varierar det runt -7 i skuggan. Nu ska jag nog ta det sådär härligt lungt och läsa en bok, eller något. puss



Torrschampo

Efter ett test i G tänkte jag att ett torrschamop inte vore helt fel. Ibland hinner jag inte tvätta håret på kvällarna och mornarna är att glömma. Vet dock inget bra märke m.m. Någon som vet nått bra? Skulle verkligen behöva lite tips....


bild: accessoara.se

Gammaldags

Det här med ekologiskt sprider sig ända till kläder. Lindex har ett gullig ECO- sortiment :)





Blir kanske snyggatst om man "matchar ner" dem så de inte blir fullt så... gammeldags...?

bilder: lindex.se


Alla dessa katter...

Min katt bor grannar med två katter till. Perfekt! Då kan de ju leka med varandra. Haha. Inte alls. Istället för att frå tre gånger så stort revir bråkar de jämt om vem som ska ha HELA. Skulle ta in rabbiten och hör ett kattskrik. MJAAAAAAAAAAAAAAU. Aha, catfight igång, tänker jag. Springer över gatan och ser tjocka feta Trixie putta in min lilla Nelli under grannarnas bil. Knackar på grannarna: Heeej, äum det är så att min katt, för ovanligthetens skull, heh, är inputtad under er bil av Trixie. Kan jag låna en ficklampa?...he....*smajl*.
 Lyser med ficklampan och under bilen sitter stackars nelli med stora svarta ögon. Hej gumman! Ska vi gå in? Jaaa, komsii kommsii. Lämnar tillbaka ficklampan och springer tillbaks till mig och ta in Kaninen, som var början till allt dethär. Sedan ser jag henne komma hem stora gallopperande steg och tjock svans med hög fart in och upp i trappen till fönstret. För att glo på trixie. haha<3

Nu ska jag fortsätta packa, superice va?

thai

Har laggt fram lite saker jag ska ha med nu. Går inte med någn fart dirrekt, tyvärr. Ska nu åka och hämta thaimat. Det blir kvällens middag och lite brytning från all denna påskmat man komme räta ett tag här framöver.

image143

Beställt

nu har jag äntligen beställt Hjärtbamboosana och persikohalsbandet. är så stolt! Underbara vår/sommar smycken.
Ska fortsätta packa nu. pusspuss...

Länk till Betties Galleria hittar ni till höger --->

Utfit

Ja, det blev en "uteoutfit" idag för omväxlings skull =) Min hållning ser dock väldigt konstig ut på bilden.

image142

Skärtordsdagen!

Hej! Dagen hara varit toppen! Så skönt det känns med lov sen. Hade ingen engelska så jag slutade tio över två. Yeah. Då drog jag, Anna och Karin till (idag igen) V-by. Köpte inget, duktig som jag var =D
När jag gick hem från bussen såg jag en klunga påskkärringar. Så söta de var! Jag minns själv från Den tiden ("den tiden". Nu låter jag ju som en gammal tant :P)  Gå påskkärring var nästan en av årets största höjdpunkt.
När jag kom hem hade mamma köpt en full Karamellekungenpåse. Typ tre kilo!  Den är inte bara till oss, utan till lite påskkärringar som förmodligen kommer på besök, till påskäggen och resten av släkten. Bara så ni vet ;) Alla kommer rulla som bollar sen när man kommer tillbaka från påskolvet. Haha. Man märker att affärena satsar på det här med påsken. Godis för 3,98 kronor hektot är ju nästan skämmigt, heh.
Nu måste jag iväg och packa. Åker ju imorron. puss.





Var bara tvungen att ta en bild på forsytsian som blommat ut otroligt snabbt i inomhusvärmen :) Blev tyvärr en lite suddig bild.

image141

Laggdags snart

Åh, bloggen är så seg. Kan inte se mina besökare men det är väl ändå inte så många, hehe. Kvällen hade varit jätteskön fram till jag kom på att jag hade En jättestor SV-läxa med förhör till imorron. Nu är jag iallafall klar.
Jag och pappa fick även med mamma att vi skulle ta med våffeljärnet upp när vi åker. Man kan ju inte missa våffeldagen.

Nu är jag väääääääääldigt trött. Hopp i säng. Puss och Godnatt :)

Go Read och Rosabandet

Jag ska nog bli lite "duktig" av mig, eller vad man ska kalla det. Jag har bestämt mig för att köpa en GoRed pins och ett Rosabandet-band. Jag gillar de här trenderna. För enligt mig har de nästan blivit en trend. Folk bär dem ju för att andra folk bär dem.  Dessutom är märkena snygga och man ser att personer som bär dem "bryr sig". Bara den stora frågan kvar: Varför har jag aldrig skaffat de här tidigare? Typisk mig, såklart.

Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss.
 

Då var det min tur då....

att skriva om detta underbara väder vi har! Ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket just om det. Har så mycket annat som prioriterar på min tycka-lista. Vädret kan man ju liksom inte göra något åt. Dessutom (nu kommer inläggets egodel) så åker jag bort på fredag och kommer hem nästa fredag. Då ska snön och allt det dära vara borta. Men egentligen, i t.ex. Luleå och städerna däruppe, är det ju snö varje påsk. Så ett enda undantag kan väl inte vara hela världen?

Nu ska jag gå ner och äta middag. (Sent som vanligt, såklart.) Det blir couscous gryta. Jag har faktiskt lagat couscousen helt själv. *stolt*. puss


indiskas nyckelplagg våren 08



Väldigt gullig, måste jag säga :) Gillar det här med "lager på lager" -stuket.

bild:indiska.com


igårkväll

My baby får vara med på några bilder till. <3

  

Vi behöver vår #1

image135

Kofta från Salt (Soaked in Luxury)
Jeans från BikBok
Glitterörhängen

Ett till skäl för att vi behöver vår/sommar. Mitt hår måste blekas. Det är ju alledes hemsk råttfärgat nu. 
Man gör ju på budgetvarianten ;)

Lite shopping

Goddagens. Idag vara jag äntligen (jag tycker faktiskt det är äntligen) i skolan igen. Skönt att slippa vara sjuk. Började med bästa starten, såklart. ett skriftligt läxförhör jag inte visste om. Om hög- och lågtryck, och zenit och allt detdära. Blir nog IG för mig. Not good :S Slutade tidigt, tio i två. Så jag bestämde mig för att åka till V-by (såklart) ensam. Ingen ville följa med. Fast jag överlevde ändå, hihi. Väl i V-by sprängde jag en del av mitt presentkort på tre basic-linnen. Ett svart, ett vitt och ett korallblått. Jag vet inte om jag ska ha kvar det korallblåa men då är det ju bara att byta tillbaka ;)
När jag var i provrummet på Lindex gör jag en sak som självklart bara jag kan göra. Provar ett plagg och tar av mig koftan och halsbandet och lägger dem på en pall. Ser halsbandet och tänker: den där kommer jag glömma, men kom ihåg den nu! Och vad gör jag?  Du svarade rätt, ofcourse glömmer jag halsbandet. Ett (oäkta då)silverhalsband med en fjäder av silver. Lite synd, såklart, men det var ju inte hela världen. Folk svälter ju som sagt i Afrika.
Traskade sedan vidare in på godisaffären tvärs över gatan. Köpte lite godis till imorron då vi ska ha påskmys at school. Även fast jag inte har ätit godis nu på några månader blev jag äcklad när jag plockade i påsen. Det känns som alla går omkring och hostar och nyser på allt, inte så frestande precis, hehe. Plockade de flesta godisar med papper på. Typisk mig. Haha.

Och nu sitter jag här och ska läsa G. pusspuss.

Kväll

Jag känner mig tragisk. Har verkligen inte gjort något vettigare än att suttit vid datan. Jag vill ut! Ut och ta frisk luft. har vekligen tröttnat på att vara inne fyra dagar i rad nu. Men det ska bli ändring på. Imorron ska jag iväg. Punkt. hehe.
Nu ska jag nog gå ut till min lilla rabbit lite, för att få litelitelite av dagens luft. Sedan ska jag sova. Börjar kvart i nio imorron så jag har en lite sovmorrron. Skönt. puss och gonatt <3

En sista sak: är inte hallonrött och guld en gudomlig kombination

Betties

Ny har även jag blivit sponsrad av BettiesGalleria.com. Känns jätteroligt! Stolt över att fått upp reklamrutan, hihi ;)

Jag leker Blixman

Hehe. Gjorde lite påskkort och skulle "poffsfota" dem. De gick inte så bra som ni ser. hihi. Men hönakortet blev iaf lite gullig. puss<3

image133 image134

Kommer ni ihåg Spike?

Såg på "Notting Hill" härom dagen. Påmindes om att Spiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeee (Huggans inneboende) är tillsammans med Sienna Miller!  H e r r e g u d !


 Rhys Ifans - Coup de foudre à Notting Hill

På baksidan av t-shrten står det : Wan´t a fuck? , har jag för mig. HAHA
                                                             

Gladiatorsandalen

Första gången jag såg gladiatorsandalen var i somras (ja, jag vet. lite efter, som vanlgit alltså) på Sienna Miller, tror jag. Den verkar komma tillbaka nu i sommar/vår också. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Har inte bestämt mig än. Det enda jag tänker när jag ser den är: Får man inte skavsår av de smala, hårda läderbanden!

Så, nu kommer vi till den Stora Frågan. GLADIATORSANDALEN: HISS ELLER DISS?


Nicky Hilton i sina.... bild.shoewawa.com

GLADIATOR SANDALS  photo | Kate Hudson, Mary-Kate Olsen, Mischa Barton
Och Mary-Kate Olsen, Mischa Barton och Kate Hudson bild: people.com


..sist men inte minst, Laredoutes  bild: laredoute.se

Jag har faktiskt inte bestämt mig ännu om jag gillar dem. de ser bara väääääldigt obekväma ut...

Näe, inta alls härmigt

Harni sett de nya reklamfilmerna från H&M respektive Lindex. Vilket sammanträffande att både har rosa blommor i bakrunden och har nästan exakt samma klännig. vad då härmigt? :O
 



Fast dock måste jag säga att Lindex klänning är finare

Hallebaby II

Halle Berry var faktisk överraskande snyggt klädd när hon var gravid.
DEC. 22  photo | Halle BerryJAN. 26  photo | Halle Berry OCT. 25  photo | Halle Berry


Bilder: people.com

Hej

hej hopp kära läsare! Underligt väder idag, det hade man ju inte direkt väntat. Men ta´t lungt, det smälter bort när somhelst ;) Börjar bli j***igt trött på att vara sjuk nu, men känner dock att min näsa fortfarande inte samfungerar med resten av kroppen.
Känner för ett långt inlägg dagen till ära, så nu har ni har riktikt tur med fyra rader till :P Dessutom gjorde det inte så mycket att vara hemma idag, slutar nämligen om en timma och tio minuter. (Här gäller det tydligen med att byta sammanhang snabbt, hihi)
Vilket mål har man för dagen idag då? Jag tänkte kanske göra ett par påskkort med mina otroligt kreaktiva händer. Blir det eventuellt *host*några fina lägger jag ju självklart upp dem på bloggen. Hehe. Sen kan man ju alltid få för sig att bli med på Mest aktiva listan så för guds skull komentera!!!!  Och sen tusen kollage på allt och ingenting.puss

Åre-ett nytt shoppingparadis?

Åre är ju känt för att vara ett skidparadis. Och det växer. Till ett Shoppingparadis. Bland annat finns nu där JC, Veromoda, Peak Perfomance, Kicks, Life, Intersport och Stadium. Inte får man väl tråkit när man är där ;P. 

image131
Namnam chokladen :)

sy

Åh jag är trötttrötttrött. Det känna som mina ögonlock kommer att falla ihop vilken sekund somhelst! Stannar nog hemma imorgon också. Jag har ju bara tre lektioner, slutar klockan elva. Ska sova som f** då. Hihi. Önskar jag hade något fint tyg. Tänkte sy en svart/grå högmidjad kjol och en slapp t-shirt. Får väl göra det någon annan gång då, om inte Aladdins flygande matta kan komma med tygstyckena, haha. puss.

Hallebaby

Nu har Haller Berry fått sin lilla bäbis. En dotter blev det. Här kommer some photos när hon var gravid.

15073-3109


Halle Berry Has a Baby Girl | Halle Berry


halle.jpg
bilder: intouch.com, people.com

Konversation

Rätt tråkig. Men lite kul. Iaf i mitt liv :P
image130

Måndag

Hemma från skolan idag. Vill vara säker på att jag är frisk. Hoppas jag kan komma imorron, jag hatar att vara sjuk. Man blir så himla deppig då. Dessutom har jag jätteont i ögonen. Satt vid datan hela dagen igår så ögonmusklerna "överansträngdes". Haha.
Nu ska jag vattna blommorna (dagens uppgift), läsa ut en bok som ska redovisas på torsdag och städa kalles bur. Fullt upp idag alltså! ;)

Pizzamiddag

it smells Pizza from the kitchen. Mums! Det var jättejättejätte längesedan jag åt hemgjorde pizza. Är vrålhungrig om jag tänker efter. Idag har jag bara ätit en äggsmörgås, lite kladdkaka och en halv kopp fil. Inte bästa kominatione, hehe.
 

Salamipizza
bild: arla.se

Hayden

Puuh! Äntligen klar. Det tog hundra år eftersom någonting krånglade. Som vanlig, det vill säga ;)
image129
Solglasögon från H&M, Tunika från LaRedoute, Pumps från DinSko och Väskan från Topshop. puss.

Richie vs. Lohan

nicole richie, lindsay lohan, fashion
Ja, den stora frågan: Vilken är den snyggast på? Själv har jag inte riktigt bestämt mig än. Får nog ta en djupare titt senare. puss.

bild: richiefan.com

Bildarkiv

Från i somras, Balla brillor va?
image128


blä

Jag har verkligen SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKT tråkigt. Snälla kom och rädda mig från monstret som bosatt sig i min hals.

Fruktsallad

image127

Vilken härlig dag!

Förrutom att det fortfarande bränner i halsen. Skit! Sov ända till elva imorse. Min lilla bäbis låg och väntade på att jag skulle lägga mig igårkväll och precis när jag lagt mig la hon sig på min MAGE. Haha! Sådär härligt skönt med fyra kilo katt på magen. Somnade gjorde jag iallafall.
Jag börjar bli ordentligt trött på att vara sjuk nu. Det är ju så himla härligt väder ute "/ Det hade varit lite lättare om det varit som förra söndagen, men jag får väl överleva. Kom att tänka på när både jag och tessan var sjuka någon dag för hundra år sedan, då satt vi och pratade i telefon hur länge som helst, haha.
Hon och jag som skulle åka in till stan och besöka klart alla gatorna som finns med i Monopol. Det här skulle vara en perfekt dag. Typiskt. Får väl göra det någon söndag här framöver. 
Nu ska jag nog roa mig med att göra ett nytt collage. Lägger väl in senare idag. puss. 

Bamboos

Ja, vad har man lärt sig nu då om man hittar något man villa ha? Svar: köp det! Har ju länge drälglat Bamboo Örhängen - Guldhjärtan - Klicka på bilden för att stängaefter Bambooörhängena men har tänkt;
alla har ju dom, de blir ju inte lika roligt då. Men jag överväger nog detta, min kompis Anna, har redan beställt sina från betties. Tror nog jag gör likadant, trots allt ;) Ioförsig fyller jag ju år den trettionde men då kanske de redan är slut. Haha! Det gäller ju att passa på. Min systers ordspråk dunkar i huvudet: Om du ändå kommer köpa dom om en månad, varför inte köpa de nu?
Gahh, känner mig så ytlig. Blä, men vad finna det att göra åt det?








Två flugor i en smäll: Hjärtörhängen och Bamboo

Det kunde man ju verkligen inte tro


japp, melodi SM 2008 är avklarad. Och så blev det ju Charlotte Perrelli, som jag väntat. men jag tycker ändå hon är rätt bra. Men mamma och pappa går runt och gnäller på att inte "Just a minute" inte vann. Bröjar bli något uttråkad av det nu. Puss!

Oscar

Ja, jag vet, lite efter. Eller ganska mycket efter. Men de två finaste klänningarna på Oscarsgalan i år får vara med ändå ;)

 image3625 
Konstigt sammanträffande att båda "favoriterna" var, (eller vart, jag vet inte riktigt) gravida! haha

lördag

Vilken härlig start på helgen det blev. Feber, huvudvärk och förkyld. Jihoooo! Såklart man ska blir sjuk när det minst passar. Idag skulle jag egentligen haft match, ridit och sett på melodifestival-finalen med Tessan. Jag har försökt få tiden att passera med att glo "cashback" och "Supersugen". Supersugen supersög. Två timmar av bortkastad tid men det gjorde väl inte så mycket för jag hade ju inga direkt planer för idag. Sedan tog jag ett bad och har missbrukat "lars adventure". Ett spel där man ska döda massa rosa bajskorvar med att hoppa på dem, haha.
Har inte ätit något idag nästan. Även fast jag är hungrig har jag ingen matlust. Har bara fått i mig en macka, några klunkar smoothie och en halv banan. Men å andra sidan har jag väl inte gjort av med så mycket energi heller ;) ciao


ännu en till dröm...

image127

 Måste väl erkänna att den här väskan ä sjukligt fin. Kanske lite vintrig men en sån modell som alltid håller. Tyvärr är den nog bara att glömma, 700 spänn. Egentligen är väl inte 700 så mycket för en väska, egentligen. Men nog för dyr till min ekonomi. jag måste ju spara till språkresan i sommar och så. tyvärr...

bild: indiska.com

sjuk?

Hey, klockan är halv åtta och vi har inte ätit middag än! Det sägs att fint folk äter sent, det kan man ju inte anklaga mina föräldrar för iaf ;)
Jag har jätteont i halsen fortfarande, tyvärr. hela eftermiddagen/kvällen har jag glott klart på OC-säsong 2. Superskönt. Ser framimot en lugn kväll. Kanske tar ett bad och kollar på någon film, eller Let´s dance. Who knew? Nu ska jag nog ta och datanörda lite till. Kände att det var ett tag sen, haha.

jordgubbsglassfärgad

image126

Sno Stilen á la Jessica Alba

Jepp, nu kommer collaget som jag gjorde på fotoshop. Det var, som vanligt, jättesvårt innan man fattade. Ser väl inte ut om värsta proffgrejen men lite bättre än om man gör den på paint iaf ;)
image124
Skjortklänning från Stadium, Väska och skor från H&M, TIghts från Lindex, Solglasögon från Bianco :) Hittade tyvärr inget bälte.


.

Sitter just nu och förbereder mig till Finalen imorron. Lyssnar igenom alla bidrag, haha. Hur kunde Christer Sjögren gå vidrare? ;D
Har även lärt mig en massa bra saker på Photoshop. Kommer en SnoStilen senare idag. Ciaoooo


Fredagen

Äntligen hemma! Har varit en väldigt kort dag, skönt! Jag tror jag håller på att bli sjuk (alltid när det minst passar såklart). Har ont i huvudet, halsen och är allmänt jättetrött. Härligt med två dagars ledighet nu. Vaknade tidigt imorse p.g.a. min mage gjorde så ont att jag inte kunde somna "/ Tror jag skippar träningen ikväll, men jag har ju match imorron. Hoppashoppashoppas jag verkligen blir bättre.
Hade lunch klockan halv elva, sedan gick jag, Lotta, Anna och Karin och fikade. Drack jaffa för en gångs skull. Det har jag nog inte drukit på minst ett halvår säkert. inbildar mig att det är bra att dricka läsk när man är lite sjuk. Men har ingen aning om vart jag fått den idén från.
Sedan, klockan halv tolv, hade jag Uv-samtal. Det gick väl helt okej, var väl inget särkilt dom tog upp. hur trvis du? blablabla....You name it ;)
Kom ihåg på mellanstadiet, då slutade man klockan tolv alla fredagar. Längtar tillbaka till den tiden, haha :) 
Fast nu har jag en härlig ta-det-lungt-eftermiddag, så himla skönt! Pusspuss

debatt

hahah, nu sitter mina föräldrar och glor på den där deatten om shopping på svt. lite kul faktiskt, måste jag säga. Jag som bara skulle bläddra öven en sekund och se hur studion ser ut.....typ. Godnatt

familjen

Familjen har gjort någonting tillsammans idag för att förstärka sammarbete, åkt till Kista, hahah! Egentligen gillar jag inte Kista så mycket, det är så varmt där och så otroligt dålig luft. Man får nästan huvudvärk när man åker därifrån. Och bikboksjalen fanns ju såklart inte. Varför skulle något som jag vill ha finnas kvar när jag köpte det? När man ska vara duktig och inte "impulsshoppa" är tacken att den tar slut. men jag hittade iallafall en annan fin sjal, med fåglar på :)
 image123
Rosa kofta från Ginatricot, Korallfärgad kofta från Salt (Soaked in Luxury) och FÅgelsjal från Bikbok.
Där kom min blåa fot med också, haha.


Photoshop

Min räddning "Photoshop för nybörjare". Ska försöka lära mig lite saker där så Collagen blir proffsigare. Middag strax, soppa. See ya

torsdag

Today i was kädd like this :) För övrigt, kolla gärna in Annas blogg ;)

image121
Slapp t-shirt, blå jenas och guldigt armband

min kisse

Jag tycker synd om stackars nelli. hon har nämligen vänt på dygnen och är ute på natten och sover på dagen. jag ska försöka ändra på hennes sov vanor och få ut henne på istället på dagarna. Känner mig som en mamma som ska få upp sitt barn på morgonen. Nelli, jag är heeeeeeeeemma!!!, skriker jag när jag kommer hem. ingen raktion. Då försöker jag börja klappa henne så hon blir lite irriterad, då brukar hon oftast gå därifrån. Men icke. Hon lägger sig igen tre fyra gånger innan jag får lyfta upp henne och ta ner henne till dörren och släppa ut henne. Jag känner mig verkligen grym ;(  min lilla pussgurka<3

Har även haft två håltimmar två dagar i rad nu. På morgonen! Typiskt när nästa lektion börjar runt tio så hade man fått värsdens sovmornar. Men det finns väl värre saker, antar jag :)

Springtime

image118
jag var bara tvungen att göra ett Vår-collage. Nu är jag jättetrött och har inte hunnit det jag egentligen skulle göra. typisk mig. Men dags för sleeptime nu.. Go´Natt <3

Bilderna från Ellos.se

skiglasses

Var på Stadium ikväll med mamma och pappa. Köpte dom här skidglasögonen som jag ska ha till påsklovet. De jag hade förrut var försmå och slutade vid ögonvrån. Tänk er hur konstigt det såg ut med en jättejätte gigantisk hjälm? Haha. Man fick iallafall luftventilaton :P
WARP PRIME
bild: stadium.se

<3


med vilket, om det ens finns något, ord kan man beskriva denna klännig?

Bild: smh.com.au

blus

yepp, dagen lilla outfit kommer här.


image117

tips

Måste bara få tipsa om en Cleansing Mousse från Apoteket. Den brukar jag
använda när jag ska tvätta bort sminket eller rengöra huden. Den är baseradpå Olivolja så huden blir jättelen även fast den inte "täpper till". Eftersom den är Apoteket är det inte en massa konstiga medel och skit i den, vilket är bra för mig för jag har väldigt känslig hud. Särskit dyr är den inte heller, 60 spänn! Buy it :)

Oj, nu lät jag som värsta skönhetsterapeuten, hahah.

Onsdagen

goddagens :) Kom hem från olivia för ett tag sen. Där sjöng vi "sing star svenska hits". Jag älskar det! Det är så otroligt roligt, även fast jag är sämst på det, haha. Ligger på Amatörnivå, men det var ändå bättre än förrut. Då låg jag på Töndöv, hihi.
Dessutom fick jag MVG på Spanskan. Jihoooo! Egentligen skulle jag få ett poäng från MVG med min lärare rättade fel. Smart som jag är säger jag till henne om felen och får poängavdrag. Jag är så j***a dum ibland. Rrrrg... men om vi bara har en chans att göra ett prov så borde hon bara ha en chans att rätta det. Sådetså!
Har inga läxor till imorron och fredag så då ja jag datanörda och glo på teve istället resten av kvällen. :D
Räkne med mer inlägg sen, pusspuss

total makeover

Tjho1 Jag har hunnit a lot ikväll. Blivit klar med min garderobrensning, pluggat litegranna och glott på GossipGirl. Jag tror nästan jag har städat ur hela garderoben, den känns jättetom "/. Men det är iallafall bättre att den har lite kläder som man använder, än mycket där hälften ligger och tar plats. Det blev värsta makeovern :)

    
 Före & Efter, En hylla som tillfälligt får fyllas ut med skärp m.m. i brist på annat, mina jeans som fick galgar istället och den största delen av min Ballerinaparad :D

dröm om

usch. Jag kollade på tv4vädret. Regn och Moln. jag vill ha SOLSOLSOL!!!! Nu!! Vi ska bara gå ons,tor,fre,mån,tis,ons,tor OCH SEN ÄR DET PÅSKLOV! jihoo :D
nu ska det bli slut med att bara sega på datan. Jag måste gör något vettigt, kanske städa och rensa ur alla försmå kläder i min garderob. Var ett tag sen....























Tänk om man hade en sån här garderob, det skulle vara himmelriket!
Bilden är hittad på: mode.webblogg.se

här kommer vi (igen) till den ytliga delen av mig.

Några saker som verkligen skulle underlätta i min garderob;image111

1. En rosa pastellfärgad kofta från GinaTricot

2. Bikbok sjalen, igen

3.
Basbasbas, linnen och t-shirtar. Fungerar alltid










Me Gusto Mucho

utseendet, bra eller dåligt?

Goddagens! tisdag idag, vilket är bra. då är det bara två dagar till torsdag, för då är det bara en dag til helg. Jihhoooo :D Jag har nämligen börjat ( för fem minuter sedan ) tänka positivt *stolt*. Det är jag dock väldigt dålig på, måste jag erkänna. Dagen började som vanligt, d.v.s kris. jag har verkligen inget att ha på mig. kanske inte fysiskt, men psykiskt. You know what i mean....kanske inte. Men tyvärr kretsar det faktiskt väldigt mycket på vad jag har för kläder på mig. Något som också är ett av mina största problem. På det sättet att jag inte känner mig säker i mitt inre om jag inte känner mig säker i mitt yttre. Skulle man läsa det här tänker man nog att jag är ytlig. Det är jag nog då, ytlig, på det sättet iallafall. Då menar jag inte att allt jag gör kretsar kring utseendet. Det är enligt min åsikt, rätt töntligt. Att jag inte skulle kunna spela en innabandymatch utan att vara smikad etc. Men om man känner sig säkrare och har bättre självförtroende (vilket jag har) med "bekväma" kläder och smink, än utan. Varför inte "klä upp sig " och sminka sig då?

oj, vart tog mitt positiva tänk vägen nu?, haha

middagsdags

nu får jag lite såndar halvsisså småbrottom. hahah. Spaghetti Carbonara
jag står nämligen för maten idag, och på menyn står det
nämligen Pasta Carbonara. Det har jag aldrig gjort förrut, men det kan väl inte vara så svårt? Man blandar spagetti med lite bacon, mjölk och ost. hahah. undrar hur det går...

bild:arla.se


uppdrag dagsverk.

I början av april ska vi ha sånt där "uppdrag dagsverk". När man ska jobba ihop pengar som skolan gemensamt skänker till välgörenhet. Jag har bara en och en halv  att fixa något jobb. på påsklovet är jag bortrest.
Typ det enda förslag på jobb jag har är; pappas jobb. Woho.
Någon som har något bra förslag som man göra? Behöver vekligen idéer

äppelpäppel

Gult Äpple

Vilket vårigt halsband! Härlig färg men den har ändå behållit "blingblinget".  Skulle vara jättefin med ett enkelt linne...typ. :)
Från Bettiesgalleria.com

Sunny

Wohoo! Nu kom ju solen upp igen! yesyesyes :)

Måndag

Hellu. Måndag igen. Inte bra. Hade sämsta möjliga start på dagen. Det tog 40 minuter (!!!!!!) för mig att göra mig iordning imorse. Så lång tid har det nog aldrig tagit någon gång. Så lång tid får det nog aldrig ta igen. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle ha på mig, byttte nog om säkert 6-7 gånger. Men om jag inte känner mig bekväm i det jag har på mig får jag dålig självsäkerhet. Så är det helt enkelt, just to accept.
Vi skulle ha våran senaste dag idag, halv fyra. Om inte några killar i min klass ställde fram klockan en halvtimme, så vi slutade tre, hahahah ;D

Här kommer iaf dagens;
image110

Jag hatar måndagar

uuuurk... Inte måndag igen. Ny vecka. Massa läxor. Och utvecklingssamtal på fredag. Dessutom (o)perfekta tiden: Halv tolv. Vi slutar tio över tio. Japp då har man ju en timme och 20 minuter man inte hinner göra någonting på. Bajs. Dessutom alla falska komplimanger; Klara är så duktig i skolan, men  satsa vekligen på att göra dina läxor ordentligt. När dom typ menar att man är skitkass i något och det nästan är helt kört om man inte lägger ner sitt liv med att plugga mera. Någon som känner igen sig?
Jag har fortfarande inte gjort det jag skulle göra nu ikväll, dags att sätta igång medan det inte är allför försent.

Tävling...

Tjoho! Jag har inget liv, som ni säkert vet. Därför tänkte jag vara med i en tävling om ett Face-gloss. Har aldrig varit med på någon sånnhär tävling förrut, men nån gång måste väl vara den första?.......

image686


 Till tävlingen

Tråksöndagen som blev myssöndagen

Regnet smattrade på fönstren och allt var grått och trist. (Oj, det där lät ju som värsta poetiska dikten, eller nått, Hahaha). Vad gör man då? Svar; Fimltajm. Man glor igenom gamla Oc-avsnitt säsong två och gör jordgubbsmilshake. S u p e r h ä r l i g t ! ! ! ! !
 Den enda friska luften jag har fått idag är den 3,5 minuters promenad från Tessan. haha. Men det kommer en ny dag imorron. Hoppas jag iaf ;) men jag måste hinna lite saker ikväll ändå; Städa, dammsuga och byta lakan i mitt rum, plugga och städa hos Kalle. Aja, det hinner jag nog. pusspuss

   
Även mitt Femkronorsarmband jag köpte igår fick vara med :P

Sno stilen av Rachel Bilson

image105
Lite tidsfördriv...Haha. synd att bilderna blir så dåliga när man har dom i Paint.

Söndag

hej hopp! Igår var det full rulle, så jag han helt enkelt inte blogga nått. Först var jag i V-by med Tessan. Köpte  ett armband för fem kronor och ett åar jättegulliga tofsar i vå¨rfärger från H&M. Sedan spelade jag match, och förlorade såklart. Med 6-3. Men det stod faktiskt lika i första halvlek. Haha. Sedan åkte jag hem och duschade för att komma hit, till Tessan, där jag glodde på Andra Chansen.
 C A R O L A  G I C K   I N T E  V I D A R E  ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! HAHAHAHAHAH Nu måste jag gå in på Aftonbladets hemsida för att se vad det står på löpsedlarna om Carola. Ciaoooooooooo

Fler favoriter från Kyss Johanna

image103
Kolla speciellt in cupcakes- och Donutshalsbanden. Finns det något....så ...påhittigt?, haha

Grattis till min fyraåring!

En sömning Nelli som precis har vaknat i en buske på mitt land för några år sedan. =)
<3<3<3<3
image102

Världens sötaste


image101
Vilken gullig "troskollektion" Topshop har. De är ju helt supersöta! :)

bilder: Topshop.com

J?

Tjuhue!
Jag är nog lite konstig (eller rätt så mycket konstig, haha). För ibland får jag för mig att mitt namn början på J. Så när jag ska skriva in mejladressen för att kunna logga in på bloggen börjar jag med J, även, fast jag vet att det inte är det. Hahaha. Nog med det. Ikväll ska jag bara ta det lungt. Jag är verkligen jättetrött, inte så konstigt efter den hetsiga vecka med prov och allt. Blev även grymt sugen på Tacos nu. Vääääldigt konstigt.... 







Bild: nymag.com

today

image100

vilken hemsk dag

Vakna. Stress. Ont i huvudet. Hungrig. Prov. Kaos. Ännu mera stress. japp, som ni ser har min dag inte varit den bästa. det fattades bara att vädret skulle vara sunkit, men som tur är är det fint :) 
Dagens räddning var när jag hade släppt in min underbara älskade Nelii och skulle gå ut och ta ut kaninerna. Jag hade inte stängt dörren så hon kom ut till mig igen och skulle se så jag inte försvann. Åhh, vilken sötis <3. Hon fyller för övrigt fyra år idag också :)
Har pasta i micron, måste snart springa till bussen igen. Man kan ju iaf glädja sig med att det är två dagars ledighet nu ;P

shoes

Här kommer bilderna på skorna jag köpte idag. Tyvärr har de Aladdin-tår, ni vet sånna där tårna pekar uppåt och har en snurr. Hihi. Men femtio spänn liksom :) Och fingeravtryck, men det får man väl leva med, haha.

 
Bild1: uppifrån
bild2: Från sidan med "Aladdintårna" :P

Nu har jag jättebråttom, som jag alltid har, egentligen. Ska gå ut och städa Kalles bur. Har även Spanska pro och So-läxa imrron.

Jag har blivit kär

Jag har blivit kär i denna underbara skapelse. Ett jordgubbs- eller smultronimage104
 halsband. Så otroligt gulligt. Hittade det på Kyss Johanna. Då det är på rea
kostar 750 (!) spänn. Ordianrie pris var 1 150 (!!!!!!!!) spänn. När jag blir rik kanske......

torsdag.

image97
Herregud! Redan torsdag...Hjälp

tjoho

Guud, jag är vråålhungrig. Direkt efter skolan tog jag pendeln in till stan för att köpa ballerinaskorna på din sko för 50 kronor! De liknade lite Aladdinskor med tårspesten som pekade uppåt. Bilder lägger jag upp sen.
Nu ska jag iaf radera en massa skit jag har på kamran, intressant va ? :P

min plan

hej hopp! här sitter jag med illröda nymålade naglar. hoppas inte det blir små röda prickar på tangentbordet :) Jag har faktiskt en plan, som tyvärr brukar fungera uselt, om att jag börjar plugga halv tio till tio med seriös pluggning. Sedan ska jag lägga mig. Och komma i tid, inte stressa alltså, imorgon bitti.
Efter skolan ska jag jättesnabbt in till stan och köpa ett par lila lack-ballerina skor i Skogallerian på Drottninggatan som är på rea, 50 kronor :D. Sedan hem och plugga igen.

Nej nu ska jag gå ner och ta en macka, om mina röda naglar har torkat :) go´natt<3

Here it comes...

image96

klar!

Nu har jag gjort klart min älskade burk. Blev dock inget lock med den blir så bra ändå!
image94

gårdagens

Tjho! Här sitter jag och sysslar med min fina bruk, haha:P Ska snart till tessan (ovanligt va?) .
Har tänkt på det där med dagens outfit. Måste börja med det igen, men jag hinner knappt på mornarna! Ajaj. Ska bli bättre på det. Lovar. Här kommer iaf gårdagens, bättre sent än aldrig :)
image93

Vilakofta, Åhlénssjal, JCjeans och egenmålad t-shirt!
Munnen blev helt sjuk, det ser ut som jag har en vit fläck där, haha. Lägg även märke till mina fina fågelstrumpor. HAHAHAHA

nattinatti

nu ska jag snart lägga mig. Ska bara fixa några läxor och ta ett glas mjölk. Natti

Haha

Min lilla älskling har upptäckt "blominställningen" på kameran. Dock inte så lyckat vid "outfits". <3

image92
 

Fina brev

image91

Skitballa frimärken av någon konstnär som heter Lars Wallin.
Undra när de kommer ut till försäljning, har inte sett dom någonstans. Ioförsig brukar jag ju inte helller gå runt och leta frimärken, hahah.

grönsaker är ju alltid nyttigt

nu är jag hemma igen. Läser igenom helgens gamla Klick! och Fredag som jag snodde på pappas jobb. På vägen sprang jag in på Vivo och köpte lite nyttighets-snacks till ikväll. Då skja jag (ju som alla tisdagar) hem till tessan och se på Gossip girl! Det blev lite selleri, har ingen aning om hur det smakar, parika, gruka och morötter med lite (fettsnål) dipp, :)
Nu ska jag plugga lite till Spanska provet och drömma mig bort på Ellos, haha. See ya 

vädret

Åhh vilket härligt vårväder vi har idag! Knopparna på träden har nästan ju nästan slagit ut. Och de håller i sig i några dagar här framöver, enligt Tv4Vädret iaf ;)

Nej nu ska jag jobba lite här på pappas jobb. Pusspuss

misslyckad

Måste spara pengar till språkresan. Så jag tänkte göra en "spargris" där jag kan lägga i småpengar. ´En krona är inget, mer fler kronor är mera´. haha. ett ordspråk av mig ;)
Hursomhelst tänkte jag ta en konservburk och tejpa ihop locket med t.ex. silvertejp. Sedan ska jag klä in burken ett hobbypapper med små blommor på. typ såhär skulle det se ut; Lite misslyckat, men det får duga :)

image90

om 28 dagar kanske....

image89

mmmmmmmmmmmmmmango

mango är nog världens godaste frukt. Perfekt efter thaimat, haha. Gör en sorts "collage" nu så kommer väl förkoppningsvis upp på bloggen ikväll, vi får se....

/Klara

mohahah´

Hej hopp! Nu är jag äntligen hemma. Gick på sex och en halv timme ner hit igen ;) Var lite kul när vi var på kisspaus på ´Lassekrog´. Då stod det typ sju bilar vid sidan av vägen. Och alla var VolvoV70/Saab93 med takboxar. Såg sjukt töntligt ut. Utom vi såklart. För vi hade med en gammal Cresent från -79 som jag ska få, den ska lagas lite och fixas till. Sen kommer den säkert bli jättefin!

var bara tvungen att ta med de här viderorna. Något som är etta på min innelista ju självklart PARODIER



juste, jag ska börja ett nytt liv nu. Att alltid ha städat och fint på mitt rum, undrar hur det kommer att gå.....

tidsördriv

Gud vad varm jag är! Det känns som man kan steka ägg på mina kinder. Beror nog på att jag har laptopen på benen, ni vet ju hur vart det kan bli när man datanördat rätt länge, och sen har vi en brasa som brunit rätt länge i vardagsrummet.

För övrigt känns jag desperat. Sitter liksom i en stuga ute i Jämtlands landsbygd och det enda jag kan komma på är att sitta vid datorn med den  segusla täckningen jag har här ;P Dessutom borde jag nog istället lägga mig eftersom vi ska åka hem imorgon och vara hos farmor klockan tio och äta frukost där.

Men jag var ju såklart tvungen att dra ut på tiden yttligare;

M I N  P E R S O N L I G A  I N N E L I S T A (utan innbördes ordning)
Björn Gustafsson
bara tjugionio dagar till jag fyller år
mitt godisförbud går ut om typ femton dagar
fanta lemon/lime- finns tyvärr inte i sverige ;(
Stockholm
min nya skidjacka
Grey´s Anathomy

jag nog gå och ta ett glas vatten. jag är skittörstig. See ya

Bydalen

Tjho! Här siter jag och fryser med en blöt handduk på huvudet och laptopen som ben värme ;) Idag,
kära vänner, var jag och familjen i bydalen. Som vanligt glömmer man något, idag blev det skidglas-
ögonen. Inte så lyckat eftersom det var hur molnigt som helst och piggsnö. Såndär snö som känns
som att små nålar sticker in i huden. Huh!

Ikväll blir det tapasmiddag, med oliver, ost och bröd. Mums! Sedan blir det ju självklart melodifestivalen.
Det är faktiskt alltid rligare ju längre in i tävlingen man kommer. Aja, pusspuss

RSS 2.0