Alla från net-a-porter


det är ju faktiskt första advent


Nu har jag druckit glögg med mamma, fast glöggen smakade bara klissit, typ. Och ni som inte ätit mögelost och pepparkakor, prova!

INDISKA

Goddag kära läsare! Jag har haft ett enormt irriterande magont hela dagen. Men jag har ätit och så.. Får se vad det är. Hoppas det går över tills imorgon. Sista riktiga veckan i skolan nu. Herregud hur ska jag hinna?

Bara så ni vet är det sista dagen att rösta och få chansen att vinna 10 000 kr här


Teresa Abrudan, jadå! :)

Nu ska jag skapa lite stämning och...

... äta nybakade lussebullar framför Ensam Hemma! Gud så otroligt perfekt ;) De där filmerna är nog några av de allra roligaste någonsin. Lite 101 dalmatinerna sådär. Grattis på första dvent förresten (hehe, eller hur fan säger man?)


HAHAHAHAHA



hehe, hittade denna bild nu när jag gck igenom lite sen england i somras. Men ser ni inte vad fräsch jag ser ut, helt osminkad och allt. Usch, give me summer back!

Jag blev nyss helt galet sugen på...

... TACOS! Hungri som fan och jag vill ha tacos nu!


Cecilia på Taco Bar!

Godmorgon

Godmorgon flickor (och pojkar om det nu är några som läser vår blogg..)!

Hade en toppenkväll igår med mina tjejor, men kanske lite problem, men det löste sig! Kommer väl kanske upp några bilder någongång..

Och jag har just kommit på att idag är den sista dagen att rösta på indiskatävlingen. Hjälp jag blir nervös. Om ni vill (hör ni? vi är inte som alla andra bloggare som desperat ber på sina knän efter att ni ska rösta. vi tar det som det kommer. ett tecken på bra karma, eller?) så får ni gärna rösta på oss här och ha chansen att vinna muchos money.


Såhär ser vi ut och vi heter Teresa Abrudan

Nattttie


Kyrkan i fredags. Det var ett sånt dära ballt tak också. hehe


Jag är f-f-fett stressad. jag har like 1000 things till veckan som jag ofcourse inte har gjort. dålig tajming. Och dessutom har jag Vänner, Desperate Housewifes och Sex and the City inom en diameter på tre. Usch, ännu sämre. Men för att inte få morgondagen helt förstörd ska jag nog lägga mig nu. Jag gillar att lägga mig tidigt, för då vaknar man tidigt... Hehe. Logiskt.

fuck



Jag som skrev typ världens längsta inlägg blablabla och nu raderades allt. Jävlar. Men en bild på lussekatterna som JAG har bakat idag iallfall.

Trevlig lördagskväll. Pusss

Kenza imitation





Erkänn att den var ganska klockren?

Idag

Hej kära läsare (22 i genomsnitt..)!

Idag har ag en jättestressig dag och jag kommer inte hinna med allt.. Men i alla fall så ska jag:
- Åka till stan med syster och pappa om typ en timma (tar typ 2 timmar)
- Baka lussebullar med mamma (1 timma för hon får fixa degen)
- Få besök av småkusinerna på eftermiddagen (2 timmar)
- Färga håret och ögonbrynen (2 timmar)
- Komma iväg till Emma

Hur i helvete  ska jag hinna?

...

Johan åkte. Johan är inte bra, men det hade varit mycket mer rävvist om Alice åkte före. Alice är inte bra. Alice suger.


Förlåt Johan men...

Jag är inte den som skriver långa filosofiska texter om livet och om massa djupa saker... Och det tänker jag inte göra nu heller, hehe.

Men jag brukar ha väldigt starka åsikter i annars däremot, tänkte dela med mig av en väldigt djup och filosofisk, haha (ironi)

Det här med att bli typ kär och inte kunna andas när man träffar, låt oss ta som exempel Johan Palm (och detta är absolut inte förknippat med något man såg på tv ikväll...). Vad är det för jävla grej egentligen? Att bli helt till sig när man träffar en svensk B-kändis som man aldrig har träffat förut och som man dessutom bara har sett en sida av - sången. Är inte det ett litet tecken på att man är smått lösaktig och ytlig? Att man bara kan se någon på tv och helt plötsligt älskar man honom/henne för att hon hade bra utstrålning på scenen? Alla svenska och amerikanska kändisar är ju för i helvete stora äckliga divor mot sina fans och ingenting annat.

Däremot kan jag förstå om man blir helt stum om man får träffa någon som Jimmy Page eller typ James Blunt. De har i alla fall egna låtar...

Jag är trött på fjortisar som blir värsta crushed på, låt oss ta som exempel Johan Palm (va? nej gud nej.. jag har absolut ingenting emot Johan Palm) trots att aldrig har träffat dem...


Och att jag fick en crush på Alex/Alakay i Madagaskar räknas för i helvete inte!!!


Den sjuka jäveln

Min intelligenta syster ställde just sitt wienerbröd ÅP MIN PLATS PÅ BORDET så jag trodde att det var mitt, och åt förstås av det. Nu är det bäst för henne attt jag inte blir smittad av henne! (Hon är förkyld) för det sista jag behöver är ju en förkylning eftersom att jag har 7 steg att redovisa nästa vecka.

Men jag har alltid en sax i köket ifall att jag skulle bli sjuk, så kan jag ju klippa av hennes hår. Peace /T

Haahahahahah

Ja juste! Jag hittade en skitkul alla barnenhistoria:

Alla barnen flydde från kannibalerna, förutom Kaj, för han var köttfärspaj. Hahahahah!

-

Hej Sveriges folk! Idag har jag haft en kort skoldag som började med matteprov och slutade med pepparkakor. Sen åkte jag, Malin och Julia till Vällingby och köpte födelsedagspresent till Emma! Haha, you will never know! Until saturday, men ändå! Och jag har 100% brist på fantasi så nu ska jag bara slänga in en grej och sen glo på tv. Lugn och skön hemmkväll, trots att det är fredag.


Och JA jag vet att i stort sett alla mina kompisar tycker att klänningen är skitful men då kan jag säga till er sötnosar, med stora bokstäver, I DON'T CARE. Love you guys

NATTEN

Godnatt

Jobbat.

Idag var det dagsverke, så nu har jag jobbat i sex timmar på en skitlön med 33 kronor i timmen och sammanlagt tjänat 200 spänn. fast det gjorde ioförsig inte så mycket för det har sjukt roligt, HAHA. Vi fick fixa en massa med frukt och frysvaror (okej, det låter skittråkigt men det var kul). och sen lekte jag skitproffsig med jag-jobba-på-ica-style och hjälpte en massa människor utan att jag inte visste ett skit. Hehe.

Plugga nu, puss

...

Godmorgning sushines!
Vaknade kl 6, klev upp kl 7, uppptäckte att min katt hade kissat i hallen, gick och gjorde frukost, åt frukost, sa åt mamma att hon behövde ta hand om den lilla olyckan eftersom att jag skulle möta upp Emma och Malin på cafét halv 8, Emma ringde och sa att det inte gick men det är ju bra för nu fick jag lite tid över!

Juste! ..

.. om vi vill får ni rösta på oss här.


Ny halsduk

Hej. Om 7 timmar ska jag kliva upp. Kul va?

Jag kom hem för någon timma sen.. Malins teater var kul att titta på, och Malin är förstås bäst, hehe. Nu ska jag försöka sova.


Jag har köpt en ny halsduk, men jag vet inte riktigt om jag gillar den till 100 längre. Men snygg är den!

Godnight

Usch vad trött jag är. Jag sitter fördjupen (?) i ett SO-arbete. Skitjobbigt. Man ska ta reda på Storbritanniens politik, vilket är förjävla svårt för mig för jag kan inte ens Sveriges.

Imorgon är det Dagsverke-jobb iallfall. Det blir på Vivo med Sofia. hehe. Och så ska jag upp typ halv sju för att plugga också. Roligt! Nu: Friens Sen: Sova. Godnatt!

Klassisk julklapp. Söta!

GRATTIS EMMA!

Hon fyller 14 år idag, can you believe it?!


Men hon kommer knappast växa ifrån det där med dataspelen... Goldminer, luxor etc. etc. Hahah, min lilla barnrumpa!


LIGHT

Hallelåjaaaaaaaa.
Har kommit hem från skolan för kanske två timmar sen och har pluggat som fan. Jättebra, eftersom att jag har två prov imorgon, och en redovisning. Känner att jag måste äta en stor frukost, hehe.

Men jag ska träffa mina små sötisar innan och plugga till språkprovet i alla fall. Haha, kliva upp kl 5 nästa..

Har gjort det lite mysgit i mitt rum nu, för att kunna koncentrera mig (hehe).. Jag har ett träd med lampor på i mitt rum. Typ.


Mys



kuddar: Indiska
Bricka: Lagerhaus
Serveringsfat: Indiska
Ljus: Ikea
Hjärtljus: Lagerhaus
Tofflor: Shepherd

Picks (haha)

Nu är jag back on my feet för nu har jag fått en ny kamera. Dock blir bildupplösningen tokig eftersom att bilderna sparas i ett program där de inte går att infoga i bloggen.. Så jag blir tvungen att PRIIIIIIIIIINTRA SCREEEEEEENEN bara kristjana förstår) och klistra in i usla paint så det blir helt fucked up..


Mina sötnosar från i fredags. Haha, är de inte LITE charmiga?

DAGENS!


Allt från  H&M förutom koftan som kommer fran lindex! Nu ska jag fortsätta göra en hemlig grej, hehe.

/T

Äckligt fina

ASOS Chiffon Corsage Babydoll DressASOS Backless Bustle Prom Dress
ASOS Organza Hem DressASOS 2 In 1 Dress

Ouuuf! Jag dör. Självklart joinar jag Asos-hysterin som alla handra 200 000 amatörbloggar i Sverige.

Nu har jag städat och pluggat. Roligt alltså. hehe. Sen har funderar lite på hur det kommer bli med min ekonomi om jag inte vinner Indiska-tvälingen. men fan, den dagen- den sorgen.

En annan rolig *host host* grej är ju Fredag. Då ska jag upp kvart över fem och gå fackeltåg. Haha. Men jag har liksom lovat mig själv att göra det, så... hehe. Men fett desperat. OCH geeky. men wtf. pusss

/Klara

"Blommiga-second-hand-kjol-bloggar"

Okej.. Nu kommer vi till det här med "blommiga-second-hand-kjol-bloggar". Vad är det egentligen? Jo, såhär är det. Om någon kommer upp med en egen stil (t.ex. lisaplace) så ska halva Sverige plagiera hennes stil och köpa varenda liten sak som hon har.

Och har hon köpt en blommig secondhand-kjol för att skapa en personlig stil SÅ ÄR DET FÖR I HELVETE HENNES PERSONLIGA STIL! Men det fattar inte modesverige utan 50 000 amatörbloggar 13-17 åriga flickor ska springa till närmaste secondhand butik och köpa en ful, urtvättad kjol som någon hade på sig för 20 år sen? Varför? Varför i helvete kan man inte individualisera det mer? Man kan väl ha en blommig kjol MEN INTE EN LIKADAN SOM ALLA ANDRA!

Ett annat exempel är chinos-hysterin som pågick i somras/höstas. Visst. Chinos var snyggt PÅ VISSA I ETT HALVÅR. Men sen blev det uttråkande när man såg var och varannan tjej med dessa byxor. Och att man inte ens kan göra det lite personligt, utan alltiddet vanliga vita basiclinnet till och en liten across-body.

Därför rådissar vi "alla-ska-ha-trender" och allt som har med dem att göra!



Vi är mer desperata än någonsin - hjälp!

Okej people.. Vi kollade genom alla bloggare som är med i tävlingen och upptäckte att alla har länkat i nästan varenda inlägg. Vi vill inte verka desperate (trots att det är precis det vi är) men om ni vill rösta fram oss och hjälpa oss med kampen att bekämpa alla "blommiga-second-hand-kjol-bloggar" så är det bara att klicka här.

Närmare förklaring om vad blommiga secondhand-kjolbloggar är kan du hitta i nästa inlägg.

Teresa Abrudan heter vi

Vagabond.

Jäääääääääääääävlar vad det snöar ute nu. Fy fan. Hemskt. Och jag har inga vinterskor. Så jag går i typ tre decimeterdjup snö med mina små puma av tyg. NOT good. Jag funderar på att köpa uggs.De verkar skitmysiga och skitvarma. Synd bara att de är så fula och klumpiga. Väldigt synd.

MEN jag hittade dessa på Vagabonds hemsida.Typ uggs fast ändå inte. Liksom mer välsydda och inte lika toffelliknande.

/Klara

Kväll nu..

Shena bloggen!
Kanske lite glest med uppdatering idag men jag har ju varit världens duktigaste flicka idag! Jag har gjort tre steg helt klara. Jag är ju helt fucking underbar ibland..

Men i alla fall så har min helg varit hemmasittarkväll. Igår var jag i Vällingby med mormor och fikade. Sen idag har jag onte satt en fena utanför huset.. Gissa om jag är seg?

I alla fall tänkte jag lägga mig tidigt ikväll. Ska försöka i alla fall. Puss älsklingar!

image114
D-d-dregel!

Vem tog min bränna?!!


Rättvik i somras.. Vem tog min bränna?!

Twilight!

Ääääntligen. Nu har jag reserverat biljetterna för Twilight ikväll. Den verkar ju så himla bra. Jag har ju kollat på trailern typ tusen gånger. Åhhh.


Pepparkakor.

Nu har jag bakat pepparkakor! Yey! Det gjorde faktiskt ingenting att dom blev skitäckliga och skitfula. Pepparkakor vafan! Man är ju tvungen nu när det är så sjukt mycket snö också. Sen hade jag snöbollskrig med min granne jag aldrig pratat med sen han flyttade in för ett och ett halft år sen med Sunder. Jag blev SJUKT blöt. men snö vafan ;P





/Klara

THE shoe.

Madagaskar 2 med Julia, Emma och Cissi blev kvällunderhållning för mig ikväll.. Det var bra tycker jag, MEN INGET SLÅR ICE AGE. No way.

Och jag är tvungen:


Den där var galoet snygg. Den är ju för i helvete mörklila också!

I min julgran?

JuldekorationJuldekorationJuldekoration
Supersöta indiskt inspirerade (konstigt om de ät från indiska iof) julgranspynt. Me like very mucho grande!

Kom även ihåg tävlingen på Indiskas hemsida också!
http://indiska.com/system/content/html.asp?e=inspiration&p=tavling


CHIC- tidningen som suger b****


Jahopp. fastnade för bajstidningen CHIC igen då. Kände att jag behövde lite nytt smink, och en mascara, ett läppglans och ett puder tillsammans med fyra tidningar (även om det är et par dåliga sådana) så körde jag väl på då. hehe. Städningen idag fick stå för kostnaden och det var det ju värt =)

/Klara

Röttgråttsvart

Som ni alla borde veta vid den här tiden, så har jag inget liv. Så därför bjuder jag på en till dröm. Hehe.



Kjol: BIk Bok
T-shirt: Ellos
Skor: Topshop
Strumpbyxor: Lindex
Armband: H&M

/Klara

V-V-Varför?


Okej, frisyren innan var kanske inte jättejättejätte fin, men de var iallafall fin. NU ser hon ju ut som en ryss icke-modemedveten tonåring som följer med sina rika föräldrar till Stockholm via Tallinbåten. F-F-Fult!
/Klara

Dagens dröm.

Usch, jag verkligen INGA planer för kvällen. Jag kommer börjar klättra på väggarna, jag lovar. Men jag snodde ihop något typ av collage iallafall. Hehe. Fast inte direkt några chanser att det kommer komma till användning direkt....höhö.


Linne med paljetter: Lindex
Jeans: Cubus
Silverögonpenna: Yves Rocher
Halsband: H&M
Skor: Bianco

/Klara

Fredag eftermiddag.

Nu har jag städat. Ja, just det. STÄDAT. I hate. Men vad gör man inte om man är pank då? Hehe. 100 kronor rikare är jag iallfall nu. Vilket är great. MEN jag tänker inte sitta hemma alledes ensam och övergiven på en fredagkväll. Och jag har nada idea vad jag ska göra.

En annan sak jag SJUKT IRRITERAR mig på är femtonårsgränsen på Twilight. Surt om vi köper biljetten nu och så kan vi inte komma in på grund av någon idiot som får för sig att gå efter åldersreglerna. Jävligt surt.


Men gissa vem som är med i filmen då? Volchok!! HAHAHA. Fan vad ful han blev med långt hår och blekt fejs.


 
/Klara

*Ormljuld*

Gooooodag svergie.

Idag är det en kort och smärtfri skoldag, yeyeye. Först ska vi ha lera i bilden och göpra typ lergrejer sen ska vi käka lunch och sen åka och simma.


Jag vill ha strumperna. Jag vill!

Linkelilinklink

Åh fyfan! Det hände typ världens äckligaste sak här hemma, men jag och syster garvade oavbrutet i 10 minuter åt det. Det var jätteläskigt! Jag är för uppskakad av händelsen just nu, men jag återkommer senare när jag har samlat mig..

Så länge kan ni rösta här för att öka vår chans till 10 000 kronor och dessutom själv få chansen att vinna 10 000 kr att shoppa för på Indiska! Two flies in one smash, hahahah!

Förrädare

Hehe. Jag vet. Men zebrorna var ju så gulliga.

En klassisk dag.


Såhär vill jag också se ut när jag ska till skolan. Kanske blir det roligare med matchande kalender och mobil. Eller är det bara något jag fått för mig?

Upp halv sju, matteprov åtta, ätit typ fjorton apelsiner, tröstätit brownies som jag hittade i kylen, träning. Rätt tråkig dag idag. Very klassiskt tråkig dag. Och inte har jag något speciellt att berätta. Jo, jag blev nästan klar med min randiga blus på syslöjden, men den blev skiful för jag ser ut at vara gravid. Inte så roligt, hehe. Men jag har iallfall inget prov imorgon, vilket jag vet iaf, och det är ju skön. Take care.

/Klara

plugga

Hello people. Verkar som att jag står för den största delen av uppdatering för tillfället. Shame on you Klara, höhö.

Jag och Klara har fikat och pluggat ett tag nu. Jag gjorde bajscupcakes! Hahahahahahahahaha. Jo asså det är ju såhär att ett litet tema som förekommer ibland här på bloggen är ju just ironi och jag blev ju förstås lite inspirerad av Blixman (ni vet kvinnan som typ lever för cupcakes? lite patetiskt om jag själv får säga, men om hon gillar det så är det klart at hon ska få göra det) och då gjorde jag parodi - bajscupcakes! Det var väl lite "fyndigt och snärtigt" sådär! Haha, (läs: ironi)

Hur som helst så pluggar vi fortfarande. Och det snöar ute och jag är överlycklig för jag vill ha jul nu!

Men nu är det plugg, plugg, plugg. Kul liv va?

Rödrödröd

Hej alla! (nej inte guden Allah fölr han stavas med h på slutet)

Jag har precis bakat chokladmuffins. Haha, en sån där nödläge grej som man gör när man inte kommer på något annat. Det är ju förjävla gott så what the heck!

Klara kommer om typ en halvtimma och då ska vi plugga på mitt rum med rabarber och grädd te och med chokladmuffins ofcourse! YUUUUMMMMMMMMMMIE.

Föresten så vill jag ha den här saken från Indiska i mitt rum. Lite ersättning för marimekkskålen som kostade alldeles för mycket.. Anyway så sätter jag nog upp den här på önskelistan!

Godisskål

Blå.Blå.Blå

¨
Ett ord - SKOOOOOOOOOOOOOOORNA!!!!!!!!!!!

Goddag mina små kycklingar..

.. idag har det inte funnits mycket tid över kan jag säga. Så jag tråkar mest när de gäller bloggen idag. NU: Bad, szen Betty sen DH!!



L'occitane. Love it!

Tre trender jag ALLTID kommer hata

1. 70-tals jeans!!! Osmickrande för kroppen, och dessutom SJUKT FULA. Varför?


2. Body! Jag kan fortfarande inte förstå varför man ska gå runt med en baddräkt när man inte badar.



3. Spetsiga tår. Se på bilden så förstår du nog varför.
zipper zebra print boot


Dagar som denna borde inte finnas.

Isåfall borde man sitta på ett skitmysigt fik och dricka hallonté.(jag har nog hakat upp mig lite på det, he he.) Men INTE. Istället får man ta vad man har, varm O´boy med skummad mjölk (det är faktiskt gott, prova) och gratistidningar från Coop. Hahaha. /k


Kom ihåg!
http://indiska.com/system/content/html.asp?e=inspiration&p=tavling

Sovmorgon

Självklart är datorn första valet när man ha sovmorgon. Hehe. Today is it tisdag och med det slutar jag två, vilket är förjävligt skönt. Jag funderade på att bli aktiv och till sumpan för att köpa tyg, men det orkar jag inte kom jag på.

Istället bjuder jag på min önskelista, he he.

Blå t-shirt, Tekanna, Grape Bodybutter, Ugly Betty säsong 1 (hahahahah), världens finaste skinnväska på Åhléns, smycken, svarta pumps.


/Klara

Godmorgon..

.. jag tror inte att jag orkar hitta på någon filosoferande text om livet så jag slänger in ett collage. Godmorgon förresten..


En klänning, två outfits.

Day: Skorna är från Steven Madden, väskan och sjalen från Topshop
Night: Skorna & kuvertväskan från Steven madden och örhängerna från Topshop.
Klänningen är från Topshop den med.
/T

Typ världens finaste frisyrer

Eftersom klockan bara är tjugo över nio och jag inte orkar plugga trots att jag har matteprov på torsdag, så kör vi en frisyr special! Hehe. Jo men det är rätt roligt att ranka världens finaste frisyrer. Varsågod!

De nominerade är (sen kör vi en slutomröstning i kommentatorsfältet, right?):


Supervolymlockigt á la Shakira



40-tals vågar som i Försoning



Kort blond lugg som Kate Moss



Flätat hårband och sedan uppsatt. Här Sienna Miller



Twiggy. Behövs det sägas något mer?


KOM IGEN NU GUYS, NU KÖR VI OMRÖSTNING!

Remember!
http://indiska.com/system/content/html.asp?e=inspiration&p=tavling

Mysmys

Har ni saknat mig? Haha, kanske?

Jag har ju förstås pluggat hela dagen.. Det har kännts lite lagom kul men nu är det NÄSTAN över och jag kan NÄSTAN slappna av.

Att driva en amatörblogg är nog inte bra för den psykiska hälsan eftersom att man helat iden behöver ha i bakhuvudet att "man måste uppdatera annars kommer bloggen aldrig bli stor". Hehe.. Idag har det i alla fall varot kallt och helt otroligt dystert. Helst skulle man vilja sitta i en svindyr kofta framför vänner-avsnitt med en kopp te i handen.



Haha.. SÅ LÅNG INFRÅN VERKLIGHETEN SOM DET BARA KUNDE VARA.

Glöm inte bort detta heller. Chansen att vinna 10 000 kr att shoppa för på indiska vill ni väl inte gå miste om?

Vi sitter i en jävligt komisk situation just nu.

You know what I mean, right? Hehe. Sånt här är så klassiskt oss alltså. Fast kul, ofcourse. NÅGON DÄR UTE SOM KOMMER IHÅG BLONDINKLARA. Hahahahahahahahaha. Det finns inget annat än att skratta åt det.

Ikväll är det iallfall chill. Ska jobba lite åt pappa, rättar korsord. Det ni! Kanske fördjupning på matten också. Prov på torsdag. Mmm! Men nu ska jag leka kock. Laxpasta (?). wish me good luck!

http://indiska.com/system/content/html.asp?e=inspiration&p=tavling
Teresa Abrudan. Det kommer ni väl ihåg? Tänk karma, det ni ger nu får ni tillbaka sen.

Morning.

Älskade länken verkar inte fungera än, MEN...

För övrigt börjar jag inte förrän om typ 55 minuter så jag har fetmycket tid. Men sen måste jag ju torka håret också, och det lär väl ta typ100 år. En gång gick jag med blött hår i minusgrader och då förs håret till istappar och bröts nästan av. HAHAHA.

Blått från Monki

Rösta..

.. här så hjälper ni oss att vinna 10.000 kr på Indiska! Tänk på KARMA.

(röstningen öppnas imorgon)

STUDIO

Klicka f�r att st�nga bilden

Om jag hade värsta coola lokalen och massa pengar över skulle jag göra en typ fotostudio. Där man kunde ha massor av smink och allt sånt där. Och jag är inte ett dugg intresserad av fotografering, men eftersom att jag skulle vara rik så skulle jag förstås ha råd med en fotograf!

Summer night

image835

Tävling

Hej kära små läsare.

Nu är det såhär att vi har råkat ta oss till en av de 10 finalistplatserna i Indiskas oufittävling där man kan vinna 10.000 kr att shoppa för på Indiska. Vill ni ta oss till vinnarsitsen och få se ännu fler snygga outfits här i bloggen, så skulle det vara jättegulligt om ni röstade på oss här.


Såhär bohosnygg är Klara!

HELVETE; VI HAR VERKLIGEN KOMMIT MED! (vi har inte riktigt smält det självs ännu..)

SNÖSNÖSNÖ

Goddag Sverige.
Tycker ni att jag har varit frånvarande på sistone? Det tycker jag också. Jag har varit lite elak mot Klara, men nu skriver jag i alla fall. Hoppas hon är proud of me nu. Hihih..

DET SNÖAR FÖR FAN!

Det firar vi med min egna version av "jag ser det snöar". Då ersättar man bara "jag ser det snöar" med "det snöar för i helvete!!!"


Kjol, halsduk och strumpbyxor från H&M, topp från lindex och skor från Steve Madden

För en lyckad garderob.

1. Basplagg! Sad but true. Men du använder den gråa koftan mer än den blommiga kjolen. T-shirtar i olika (men enfärgade) former, koftor, vanliga jeans och underlinnen.

Indigo Ankle Pippa JeanGrey Baxter Skinny Jean
H&M, Topshop, Topshop, Topshop

1. Sjalar värmer! Dom är inte bara snygga utan värmer mer än vad man tror också. Passar fint på vintern när allt annat är grått och trist, då man både blir varm och snyggt och roligt klädd.

Topshop, Gina Tricot, Åhléns, Åhléns, Gina Tricot, H&M

3.Våga klackar. Det ÄR inte så hemskt som det ser ut, men klackarna är det lilla extra. Du behöver inte ha mer än ett par, de behöver inte ha superkvalitén, men du ska inte använda de hela tiden. Någon gång i veckan kan det bara vara lite roligt.
PumpsPumps
Skopunkten, Din Sko, Din Sko, H&M

4. Accessoaren kryddar. Grejen med accessoarer är att det är billigt. Ju fler kan man köpa. Det är den andra grejen med accessoarer. Att man liksom ska ha många. Ett pra tips är att fynda döbilligt på rea. Det kommer alltid till användning nån gång.

H&M, H&M, Topshop, H&M, H&M, Gina Tricot, H&M, Åhléns

5. Det är inte svårt att sy. I stort sett är det ändå som krävs en symaskin. Det spelar heller ingen roll om det är tjugofyra stora sytråsklumpar på baksidan- det är ändå ingen som ska se det. Eller varför inte lära sig virka eller sticka. Det går om man försöker (ska komma från rätt person också, hehe) Stick- och virk "kurser" finns på nätet.
image684
image685
Du behöver: Tyg (typ bomull) och resår. Och symaskin och tråd för den som inte fattade det..

1. Klipp tyget till en remsa som är lika lång som du vill ha omkretsen nertill och lika bred som du vill ha längden. Fålla den nedre långsidan och med den övre långsidan viker du in en kant som är lika bred som resåren och syr sedan så att du kan trä in resåren. Sy sedan ihop sida A med B.
2. Då blire en cylinder!
3. Trä genom resåren genom spåret. Man kan ta hjälp av en virknål etc. eller en sån där sak som är till för just det. Klipp av resåren.
4. Tada!

INTE svårt!

Beskrivningen har jag snott från kompanjonen Teresa på den nerlagda fajvbloggen.

6. Eller sy om!

Sy in längst knäna hur tight du vill att det ska va. 
 
Woops, suttit över en timme med det här nu, hehe. Nu är jag trött och ska SOVA!

/Klara

Lite (o)komiskt

Klicka f?tt st䮧a bilden

Vad hittar man då om man har lite (mycket) dötid att slå ihjäl? En "klara outfit" på Teresas kategori på fajv-bloggen. Haha. Och att den stämmer så bra också? Men vafan, efter 12 år...

fredag kväll

Fredags kväll. Ljud från Doobiedoo, framför datorn och ätit budgetvarianten av minimagnum från coop. Det var så länge sen jag var hemma på en fredagkväll att jag inte kommer ihåg när sist :S haha.

Imorron har jag de fetaste planerna. INTE. Det står mellan att söka dagsverkejobb på NK (slå in böcker då, hehe), baka bullar eller träna. Sen kanske jag skulle ragga upp nån att dricka hallonte med. Om någon står ut med mig alltså;P time to get a life. Ciao.


Morgondagen- Te, Nk, bullbak eller Träning?

Fyra dofter i en ask.



Hej och välkommen  jultomten säger jag bara, till Fyra av Escadas goda parfymer (In to the blue, oh my god!) och UNDERRRRRRBAR skinnväska. Typ alla mina väskdrömmar i ett. Svart äkta skinn, korta axelband (så man kan ha den Elin Kling/Sofi Fahrman/ Ebba von Sydow snygg i armvecket) och... ehhh...hehe. Jojo, jag jobbar på en låååååång önskelista, den kommer slå Teresa fjuttiga STORT ;)

/Klara

Worldplay



Hehe, jag vet. Jag är verkligen SJUKT efter. Men den är liksom bra.


/Klara

Bags.


Klassisk brun: Åhléns,
Grå: Topshop,
Rutig : Topshop
Coolt lila: H&M
Senapsgul: Åhléns

Ledsen för dålig uppdatering idag, men det är prov imorron och då måste man tyävrr prioritera. Äckligt mörkt är det iaf när jag slutade vid fyra idag. And the bad is att det här är bara början. See ya.

/Klara

det är ju ett heltidsjobb med att hitta de perfekta pumpsen


Vagabond, perfekta. Utom möjligen en liten detalj. 800 spänn. Fan.

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med sju sidors anteckningar om hur blodet tas upp i kroppen blablabla. Och sen börjar jag åtta första gången denna vecka. upp tjugo i sju. Det svider. /Klara

En liten paus från pluggningen

Nu har ni chans med en frågestud här på bloggen om temaat människorkroppen. Visste du tex att du pruttar eller rapar 15 gånger per dag?

Hemma från Ungdomsgudtjänsen med konfan. Suger b***e. SKITBORING! Man sitter och sjunger massa konstiga sånger och sen blir man förlåten av gud. Men jag har ju inget att förlåta gud så då blir det ju lite konstigt. Mera plugg nu. See ya! /k

Onsdag.



Omsydd grå gammal t-shirt,
Träarmband H&M,
Halsband med en ros på: Indiska
Jeansen från Cubus (bara 200 fick jag dom för!)
Skor, mammas gamla sen the 80´s. hehe


Dagens fråga:



Nej tyvärr, jag har fortfarande inte förstått det ännu. Och ännu mindre en lämplig förklaring. /k

Det går uppåt för bloggen!


Man kan väl inte mer än ta emot gratulationerna!

Mitt katt är söt när hon sover

Nu är jag på ovanligt bra humör nu på kvällen, innan läggdags. Helt förgävens då, haha! Men jag blev väldigt sugen på att baka bullar alledes nyss, så det blir nog i helgen.

Rätt världelöst inlägg faktiskt, men dom få gånger jag är på bra humör måste man ju meddela hela värden. God natt!

Önskelista 08


Det var inte meningen att texten skulle bli så liten men det här är i alla fall en del av min önskelista i jul! Klänningen skulle vara nyårsklänning om jag fick den.

/Teresa

NY HEADER

Trixade lite och fick bort regnskogen mot våran nya fina header. He he. Lite mönster, lite skor, lite blommor blev det. Ska snart, när jag hinner och orkar ändra textsnitt, bakrund och färg.

Men jag måste bara få skryta lite om att jag verkligen tagit skolan på allvar. 2 timmars plugg idag, det ni!


före


efter

Något gick fel så nu har vi någon typ av naturnära design som är... otroligt fin. host host

där har ni förklaringen.

MEN jag håller på med en ny header just nu som är SUPERFIN. See ya.

Dagens outfit.

Godmorgon, mår alla bra? Jag mår fint förutom ett jävla skitbiologiprov på fredag som är typ på hela boken. And it SUCK! Min No-lärare verkar dessutom ha något typ av problem med inrikningen inte lära ut någonting och sen göra världens svåraste prov så man inte kan få mera än G. (Om man har turen att inte få IG alltså) HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATE!

Senare i eftermiddag tror jag Teresa ska komma hit (?) och plugga eller göra något annat socealt. Men en "Dagens Outfit blir det iallafall idag, he he.



Sjal: Åhléns,

Kofta: H&M

Jeanstights: VeroModa

Skor: H&M


De har lyckats med att skapa världens fulaste kläder.

zipper zebra print boot
Tigerrandigt matchat med skinn hos GoJane, eller skottsktinspirerande stringtrorsor från Forever21?

Ett tips till alla som är som jag

VÄRMELJUS BATTERIDRIVET 3-P
Batteridrivna värmeljus! Hehe, och till och med dom glömmer jag bort att "släcka". En gång försökte jag mig på att ha tända ljus i mitt rum, men det slutade med att ljuset blev helt förstört eftersom det brann skitlänge utan att det blev släckt. He he he. Finns på rusta.

En lång filsofisk text om livet som ni inte behöver läsa.

Jag vet , det är hundra år till praoen men jag har ändå börjat fundera lite, hehe. Jag skulle vilja har något roligt, alltså inte tänka smart och logiskt med att fundera ut vad man vill jobba med som äldre och utifrån det söka olika Prao-jobb. Ska man praoa två veckor utan lön vill man ju göra något roligt, inte sitta med något djupt och viktigt och bara räkna minuterna tills man slutar. 

 
Men när jag blir stor skulle jag helst av allt vilja ha ett kafé med trevligt att leva på 300 i månaden efter skatt liksom? Sen skulle jag kunna tänka mig att vara politiker, för att kunna förändra samhället idag och hjälpa de som verkligen behöver hjälp. Eller typ föreläsa för Greenpeace, att hjälpa folk att förändra sina levnadsvanor angående miljön och miljöförströring. Den kommer snabbare än vad man trott. Jag gillar utmaningar och att komma till jobbet som en Greenpeace:are har man ju utmaningar varje dag, som man sakta går igenom. =)

Något annat jag ALLTID, ÄR, och kommer ALLTID ATT VARA inresserad av heminredning och design. I Sexan tänkte jag praoa på Ikea! Bara för några år sen kunder jag kolla igenom hela Ikea-katalogen för att se hur dom hade gjort med bäddningarna så det blev så där typiskt Ikea-fluffigt. Tillslut kom jag fram till att de hade sju olika täcken och sen ville jag inte kolla mer på täckena för det var ju fusk. Hahaha. Och jag skulle nog inte klara av att jobba på en skola, dagis, fritids eller liknande för fy fan vad jag skulle få migrän då med ett jävla oljud 40 timmar i veckan.

Sen det klassiska, MODEJOURNALIST. Men seriöst, fett YTLIGT. "Åh, nu kommer den nya Kate Moss Kollektionen på Topshop och det måste vi ju självklart spana in blablabla" Sen sitter man och skriver om några patetiskta paljettights som vanligt folk ändå inte har på sig. À la Sofi Fahrman. Det är ju roligt att ha som fritidsyssla men fem dar i veckan? Nej tack!



Här jag lite förslag på saker jag skulle vilja praoa med:

-Kafé, helt klart!
-Lagerhaus
-Drömhuset, typ samma sak men ändå. Hehe.
-H&M, eller annan klädaffär.
-Äntligen Hemma. HAHAHAHAH
-Typ modetidning. Man måste ju testa så mán vet hur jävligt det är ;P

Har du andra fina förslag? KOMMENTERA!!!!

/Klara

Nu har vi den klassiska hösten vi kommer leva med i tre månader till...

Jag har lovat mig att ta denna vecka SERIÖST inom skolan. Vilket jag lovat mig typ 14000 gånger förut. Dagens händelese var väl i stort sätt att jag köpte en fifty-fifty klubba och ett nytt matteblock. Great!

Lite i tidsfördriv bjuder jag även på en dagens dröm. Passar fint när det är mörkt, kallt och regnigt.



/Klara

Tips till vinterblek hud

Cremerouge! Ultimata uppfinningen! Eftersom det är just krämigt sitter det på ett annat sätt än puderrouge och man får den där "gått runt djurgården i fina stvölar från Rizzo"- känslan. Dessutom är det skitlätt att applicera den, man kladdar bara på lite på fingarna och sen smetar man ut det på kinden.

Jag använder MakeUpStore:s men det borde ju finnas något bra budgetalternativ också. (jag fick mitt när jag tog en premunation på en tidning) Dessutom sitter de bättre när huden är torr då puderrouge ramlar av så snabbt.


/Klara

Pluggeliplugg..

Hej Sverige.
Idag planerar jag att komma för sent till skolan. Jag är bäst på tidsprioritering alltså!
Jag har svinont i halsen och jag vill verkligen bli frisk nu för jag har ingen tid att bli sjuk! Jag får inte.. Så jag öser i mig te och sover 10 (minuter) timmar och hoppas att det blir bättre.

Men nu är det en ny vecka och självklart kommer en ny To-do-i-skolan-list à la Blondinbella:

- Börja på ny kurs
- Redovisa 17 SV (tisdag)
- Redovisa 14 FR (onsdag eller torsdag)
- Redovisa 19 ENG (måndag)
- Börja på 20 ENG
- Börja på 20 MA

Och om vi stryker hälften och dividerar resterande med 3 och sedan subtraherar med 1 så får vi fram det som jag kommer att hinna!

Det här ska bli en riktig jävla pluggvecka. Och förlåt alla om jag kommer vara totalt avvisande men jag kommer ignorera allt som kommer i min väg, moahaha!

Se you tomorrow guys!

Jag bode nog lägga mig nu, och vara pigg till imorgon. Måndag blääääää. Och så ska jag nog läsa lite, men tyvärr *host host* blir det ingen djup bok om livets orättvisor, utan Amelia Hår och Skönthet. HAHAHA!


Indiska.

Indiska har ändrat sin hemsida med vita barkunder (frågan är varför den nånsin haft rosa?) och det måste vi ju fira med, just det, Indiska Special!

ArmbandVäskaBaskerTröjaSittpuffKuddeGodisskålLjuslyktaAnteckningsbok
Nitarmband 59:50:-
Blå väska 99,50:-
Lila basker 79:50
Randig tröja 299:-
Sittkudde 695:-
Kudde 179:-
Godisskål 129:-
Ljuslykta 499:-
Anteckningsbok 29:50
Ask 159:-

/Klara

Afternoon Tea på Rörstrandsgatan.

Japp. Farsdag idag och därför bjöd underbara döttrarna sin far på Afternoon Tea (mamma stod för betalningen, hehe.) Det var verkligen sjukt mysigt! OCH JAG DRACK TE! Haha. Egentligen hatar jag det men jag har nog börjat tycka om det faktiskt. Jag är STOLT! Det var tårtbitar, scones, clotted cream (typ grädde som man kokar på något kontsigt sätt och så tar det typ tusen år), lemon curd, sylt, finfina tekoppar, skitsöta tekannor m.m.....

Man satt i en liten salong med sammetsfåtöljer och blommiga tapeter, och fick allt uppdukat på ett tårtfat med tre våningar! Och så åt man sig klassiskt illamående såklart. Ett måste ju! En cream tea meny (två scones, en kanna te, clotted cream, lemon curd, sylt) kostade runt 100 tror jag. Rätt dyrt, men billigaste i Stockholm, och it´s really worth it! Hehe.




/Klara

Jag är helt såld på koftor..


Gina, Twist and Tango, H&M och Lindex.

Schumacher

Mja, det där kändes nog lite småtaskigt. Att bara ge Klara ett litet smakprov på hur det hade vart om jag också hade bloggat. Så nu ska jag faktiskt vara lite snäll (för en gåns skull..)

Jag är helt galet kär i den här från Schumacher. Liksom nämn en sak som inte är snygg med den (förutom priset)?


Fest fest fest. ca 300 kr hos mytheresa.com

Dagens fråga

Jag är bara tvungen att kolla om jag är den enda som kommer ihåg.. men vad fan var det nu igen? Herregud nu har jag suttit här i en kvart och kommer inte ihåg var det var jag skulle skriva så dagens fråga blir alltså:

Är det någon mer än jag som inte kommer ihåg det som jag skulle komma ihåg?


Pizza

Snart när jag känner mig mentalt redo, ska jag klä
mig. Sen ska jag gå till Sofia och så går vi och käkar
 pizza. And serious, det avr sjukt länge sen jag
käkade pizza sist. (Då snackar vi köpt, ostdrängd
 pizza. INTE hemmagjord alltså. Det åt jag förra veckan, hehe.) Sen blir det en klassisk film och sen blir man klassiskt illamående för man äter för mycket.

Ha en trevlig Lördagskväll!

Fint.

Även jag har fallit för spelts även om jag hatar det, men klänningen heter Klara! haha

Parfym Christina Aguilera
Trosor Lindex
Klänning Monki
Väska Gina Tricot

Mätt.


Smoothie, Juice, Avokado, Äggmacka, fruktsallad, godis och OC! Mätt! Men just nu mår jag prima iallfall. Och stackars Teresa måste vara på skolan idag på något öppet hus. Sånt är typ sämsta uppfinningen i världen. Ciao!

LÖRDAG!!!!!

God Morgon. Vaknade av panik i tron att det var fredag, MEN jag hade tur.

Idag ska jag även ha världens chilligaste dag, på programmet står:

-Världens godaste brunch helt själv i lugn och ro. (Med avokado, smoothie, äggsmörgås.....)
-Avslappnande bad med babyolja så man blir alldes len
-med hemmaspa. Ansiktsmask, fotmask, och kroppspeeling



Tips!

Fett klantigt

Jag är så jävlajävlajävla klantig. Jag försökte mig på att måla naglarna illröda och när jag precis blivit klar lyckas jag välta nagellacket så allt kom på, just de, min vita matta!!!! FAN! Och nu har jag precis skrämt iväg min grankatt eftersom han jagat upp min katt i träder. Nice! Ett plus i kanten är ju mensvärk också. Jihoooo!


Ser ni, jag kan ju inte ens måla min naglar bra!

/Klara

Aldrig Ginas fyndhörna och jag


Men de blir nog fina till ikväll. 60 spänn liksom. Men då kommer man till problemen. Man kan ju itne ha ett par guldiga örhängen till en silvrig väst? Fan...

/Klara

Update

Nu sitter jag i skolan och är sådär otroligt ensam. Malin och Emma är sjuka och hela 8:1 har musik. Och så är Joanna förstås spårlöst försvunnen. Om ungefär 40 minuter ska jag ha gympa alldeles SJÄLV och efter det äta aldeles SJÄLV. Hoppas att jag inte blir värsta avskärmad från resten av världen. Känner mig väldigt isolerad, hehe..


GODMORGON!

Ouuf, klev upp halv sju idag, det sved. Men jag kan ju iallfall glädja mig åt att det är FREDAG IDAG! Äntligen. Det blir även en dagens outfit nu också =)


T-shirt: En gammail klänning som är omklippt
Kjol: Hemmagjord
Tights: GinaTricot
Armband: H&M

/Klara

SHOO BRE!

Lite dåligt uppdatering just nu. Lite *host host*. Imrorron har jag religionsprov för alla intresserade iallfall. SEN ÄR DEt LG! Yesyesyes! Idag var det en halvdag, vilket var jävligt skönt. Sen blev det Madagascaroch Kladdkaka. NICE!

Och bara för att det är skitkallt ute tänkte jag dra igenom en Topp Fem Filmer i blandade kategorier och utan inbördesordning.


Moulin Rouge.
Passar bäst: På en tjejkväll, med en massa mjuka kuddar som man kan grina på.


White Chicks
Passar bäst: Som en efter Skräckfilm-film. Och då helst med det klassiska snack-kitet som godis, chips, dipp och cola. Bästa repliken är helt klart It not just a bag, It´s a Prada.


Hundtricket
Passar bäst: för den som är kär i kärleken. Eller den som vill se något otroligt GULLIGT.


Madagascar
Passar bäst: Om man är barnvakt eller liknande, eller till allt. Typ. Till detta äter man popcorn och dricker zingo.


Försoning.
Passarbäst om man vill ha en Englandskänsla eller vill se något riktigt BRA. Behövs dock koncentration under hela filmen men det är det värt. Scones och The är självklara valet av ätbart till.

/Klara

LIPS.

Hej allesammans och välkomna till den härliga perioden "Torra läppar dygnet runt." Dock med dessa små hjälpemedel ska man kunna överleva. CIAO!
INDIPink Grapefruit Lip Butter - Pink Grapefruit

Vaselin 22:-, Apoteket
Hello Kitty 3-pack 39:50, H&M
Läppglans 140:- Make Up Store
Försvarets 29:- Apoteket
Lipbutter 95:- The Body Shop


DET VAR ETT TAG SEN



HUNDTRICKET! Härligaste filmen ever! Inget slår den, och det var skitlängesen jag såg den.

"-Miss förort Tvåtusen två, Miss förort tvååååååtusentvååååå" HAHAHAHA!
/Klara

Partypartyparty.

Hej. Jag vet. Jag är en dålig människa för att jag har typ slutat blogga. men. Men. MEN! Jag har en förklaring. Min kamera är trasig. Och då blir det tråkigt. Men jag kan ju säga. Men nui ska den in på lagning. Snart..

Tills dess kan man ju kommentera hur galet snygga partyklänningar H&M har fått in!

Lovelovelove.

Godmorning Sunshines!

Tjoho! Idag har jag en gladdag och jag hoppas på att den håller. Börjar 9.40 och slutar 14.05. CHILL! Dessutom är det bara fyra dagar kvar till helgen. HAHAHAH! Puss på er.


Jag bjuder även på en outfit. Kjolen är hemmagjord (skitlätt I promise) och min nya favorit; sjalen från Indiska.

För övrigt, har ni hört att man kan spraya hala skolsulor med hårspray, det ska tydligen stoppa glidet?
/Klara


 


Alltid Blondinbella. Alltid jag.


SUKTAD??? Fast ärligt talat är det verkligen så gott? Asså det SER ju gott ut men ÄR det det? Sist jag åt det här var nog på dagis. (eller är det bara inbillning att vi fick det, Teresa?)

Nu är det slut på det roliga (det vill säga läsa alla Sveriges bloggar) för nu SKA det bli lite plugg. CIAO!

/Klara

Jag är bara tvungen..

.. att berömma Googles fina logga som de har föt tillfället. Grymsnygg!

Linnea Selin, vinnare av Google Sveriges tävling 'Doodle 4 Google', år 2008.
Cred till våran allas Google.

Nytt. Fint. Indiskt.

Hemma från en "snabbis" (1½timme, he he) Vällingby med syster och mamma. Och av världens bästa mamma fick jag två ljuslyktor och en kudde från Indiska! Bland annat favoritlyktan, som funnits tidigare i något inlägg. När vi kom hittade jag även ett par skitballa lampskärmar vi köpte när vi var i Indien för fem år sen. Och först nu kommer de till använding, ha ha. Fett effektivit.





1 Indiska lampor
2 Hängande ljuslykta #1
3 Hängade ljuslykta #2
4 Fint kuddfodral

/Klara

Jag <3 Jeanstights

 
Typ invigning av jeanstightsen jag köpte i fredags. Fy fan vad sköna dom är. Köpte mina på Vero Moda för 250 eller nåt =) Resten är sjal från Indiska och T-shirt från Topshop.

Förresten, ser ni vad som är på skrämen på datorn. Bloggen såklart. HAHAHA!

/Klara

Några punkter på min önskelista

Läpptelefon









          
-Pussmunstelefon
-Underbar klänning (som även finns på inlägget under)
-Svarta klassiska pumps
-Cool Ljuslykta

Partypartyparty


Klänning: H&M
Armband: H&M
Heels: Christian Louboutin
Väska: Gina Tricot

Nu är jag dötrött och ska plugga i hundra år. NICE! /K

Dagens uppdatering från min sida

Idag har jag:

Vaknat upp halv 11 efter tre och en halv timmars sömn..
Tänkt "Skolan, skolan, skolan, skolan. Jag är så jävla död" 500 gånger.
Tagit en, eller två, eller kanske vare tre huvudvärkstabletter.
Gått till Klara och segat med popcorn och Desperate Housewives repris.
Kommit hem, ätit god mat och smsat med allt och alla.

Sista lovdagen. Imorgon ska jag klä mig i svart för det är den sista dagen i mitt liv. Rest in peace Teresa..


CUTE!!!




madebyyou.se


....

Söndagseftermiddag: Popcorn, Saft och DH-repris. HAHAHA! Och speciellt när Gabys dotter är överviktig och så sitter vi här och öser i oss. Men vafan, man lever ju bara en gång ;)

RIGGA Klädställning
För övrigt vill jag ha en sån här just nu, hehe. 

Lördagen

Godkväll allesammans. Nu kör vi en snabbis genom de senaste dagarna; igår gick jag runt hela Stockholm  (typ) för att hitta den perfekta pumpan. Och idag (och lite igårkväll) var det cup i Snake city. Hahahaha (jullovsmorron för hundra årsen, remember?) Och det gick som det bukar. 7-0, 10-1, 9-0. Till motståndarna alltså. 

Idag var det halloween-firande. Vi var fyra pers och smällde i oss två kilo godis och såg The Omen. Eller alla andra kollade, jag satt mest bakom en kudde och blundade. Fast inget slår igårkväll, när jag blev ihjälskrämd av ett par femåringar som gick bus eller godis, ioförsig. hehe. Godnatt /klara



Älskade halloweenboken teresa, haha!

Dressdressdress

Godmorgon!
Idag ska jag en snabbis till stan med Julia och sen halloweenfest på kvällen. Puss!

Den här är snygg.

RSS 2.0