Helt seriöst

Valborg, är det inte lite överskattat? Något som jag inte är den första att tycka. Det är en helt vanlig onsdag, bara att man går till en stor brasa och glor lite på en eld. Det roliga kommer ju sen, och då menar jag inte att sitta i en skogsdunge och supa sig aspackad tills man slocknar, nej ledigheten,ofcorse. Jag är ju då ledig tors-fre-lör-sön-mån. Härligt! Hoppas det blir fint väder, så man kan åka och spela minigolf, eller något. Bästa fall grönan ;D

Långt, Blont och Fint

  image229 
Finaste uppsatta                                             Finaste Lugg

Finaste lockiga
  

Finaste utsläppta
Kate Moss har ju inte precis långt hår, men blont vare,  och fint =)

Rimmel


Jar tror (den är iallafall röd meg Rimmel-loggan på ;P) det är den här Rimmelmascaran jag ska köpa. Bra pris också,runt 65 kr har jag för mig. Men både Lindex och Kicks har valt ut den ur sitt sortiment. Jag vet inte vart jag kan hitta den.

Ibland går det lite snabbt

image226

image227
(internhumor)

Det är nästan "roligt" att plugga.

Tjoho! Jag har börjat med "studieteknik". Det går riktigt bra faktiskt. Om jag pluggar det jag ska göra, eller lär mig glosorna jag ska lära mig, ger jag mig själv belöning efteråt. Så nu har jag pluggat sedan halv tre till religonsprovet imorron. Och belöningen då?...Gissa. Självklart blir det att ta en paus och sitta vid datan lite. Dessutom fick jag bara två poäng från full pott på kemiprovet! Fan vad stolt jag är. 
Men nu är det dagt att fortsätt, pussohej! 

image225

Plommonblommorna som slagit ut idag!
(oj vad mycket blommor det blev nu överallt ;P )

Vitsippor

Nu ligger jag efter i tidsschemat, igen. Bloggen krånglade. Fast jag känner mig lite duktig ändå. Jag har pluggat och tränat. Jag och Teresa tog en löparrunda i halstigheten 4 km/tim typ. Men det är väl bättre än ingenting, hoppas jag. jag är fortfarande röd som en tommt i fejset. 

På vägen hem plckade jag lite vitsippor. När jag stoppade dem i vatten var de helt ihopkurade, och sen när jag hade duschat hade de redan vaknat till liv igen med lite värme och ljus. Att det gick så fort! 
Men nu måste jag återgå till ha-ett-bra-liv-och-få-bra-betyg-pluggningen. See ya!

image224 
En amatörbild, fast nu ser man hur de såg ut när de slog ut.

Det finns ingen bra rubrik

Nu är det måndag igen då. Fast den här veckan är ju väldigt kort :) Idag har det inte hänt något speciellt alls. Jo vi hade biiip-test på gympan. Jag har ju inte direkt bästa kondisen med jag fick 9:1. Rätt stolt, för sist fick jag bara 7:4. yey!

Nu ska jag nog inte sitta här någemer å dryga. Måstemåstemåste turboplugga. Engelska-glosor och Svenska-författargrej till imorron, och Religionprov och Spanska skriftligt till onsdag. Herregud! Justdet, glöm inte at rösta det finsate collaget 

Bästa collaget

                   

Vilken/Vilka av alla dessa collage är bäst?

Designtävling

image56
Fin design jag är med och tävlar om. Klicka på här så kommer du till tävlingen.

För folk som inte har nått liv

körsbär - vindruvor
kjol - shorts 
pressbyrån- sleven
t-bana - pendeltåg
läsk - vatten
bada- sola
skor - kläder
kvantitet
- kvalitet
komedi - skräckis
skinnjacka - jeansjacka
söder - vasastan
solsemester - skidsemester


Stadstripp

Egentligen skulle jag och mammsen på infomöte på Kungsholmens Gymnasium. Fast när vi kom dit var det så fullproppat att vi inte fick plats! Istället gick vi runt hela kungsholmen nästan. Där gick vi upp i Stadshuset. Det var ju skitläskit! Hur högt som helst, tur att det var galler och sånt. Vi var nog de enda stockholmare där, resten var turister från alla världens hörn..typ.
Sedan tyog vi bussen till Djurgår´n och fikade på Blå Porten. Himla mysig uteservering där, blev en macka md brie och en cookie. En sån där platt med chokladklumpar i. Mumsi! ´

Men nu ska jag fylla ut resten av helgen med plugg. puss


Världens onödigaste pryl

En  bakmaskin!


Den knådar, jäser och gräddar brödet under natten, så man får nybakat bröd på morgonen. Låter väl mysigt men....jävligt önödigt!
Jag höll på att garva kjäl mig när jag såg den, först tänkte jag att det var ett skämt eller ngt. Hahaha!

Från OBH nordica


Krämer

Nu kommer då lite tips på några bra krämer som jag använder. De fungerar vldigt bra på mig, och jag har ju rätt känslig hud. Jag kan aldrig glömma när jag gick i femman då jag och några andra skulle ha hemma-spa. Då geggade vi på ansiktsmasker och det började bränna väldigt i ansiktet. Jag trodde så klart det var heeeelt normalt. Sen när jag tillslut tvättaade bort det var jag röd som en winerkorv i hela fejset. Och det fick jag leva med det närmsta dygnet.
image201
1. rengörings/uoppfräschnings grejs från Yves Rocher
2. Creme rich hudkräm från LdB
3. Har varti med en gång tidigare, får vara med igen. Sminkbortagningsmousse med olivgrejs från Apoteket
4. Nattkrämen från The Body Shop som jag knappt kan leva utan.


Lördag

Tjoho! Nu är jag helt nyduschad och fräsch. Jag har varit och ridit, precis som alla andra lördagar iof. Det var riktigt härligt, galoppera hur snabbt som helst i skogen. Härligt väder vare också, runt tjugo grader.
Vi ska äta grillat ikväll, mumsi! Sen ska jag ut med Tessan, eller vi går typ och köper glass och njuter av de ljusa och varma kvällarna. Haha!

Vårfint från Monki

image200

Mysigt

Ibland finns det dagar som känns helt underbara. Som den här. Morgonen är alltid pissig, hur bra väder det än är, eller hur mycket nytvättade kläder man har. Alltid är det ngåot som blir fel, skitigt hår, ingen frukost m.m. Men när jag kommer till skolan glöms allt bort. Jag blir så glad av att ha personer jag gillar runt min nähet. Som Johanna. Alltid kommer jag som ett åskmoln, sur och osminkad (jag hinner nästan aldrig göra det hemma) och så kommer hon som en sol och alla problem bara blåser bort.
Jag skulle egentligen ha träning klockan fem till halv sju. Men när jag satt och åt kom jag på att jag redan var jättevarm, och det var superhärligt väder. Hur skulle jag då kunna orka vara i en svettluktande idrotthall? Jag stack till johanna, där vi hoppade en studmatta med hennes urgulliga lillasysyter i det som händes en halv evighet. En härligt halv evighet. Sedan åt vi hemgjorda hamburgare och såg på teve.
Jag har ingen lust att sitta här, vid datan nu. Jag vill ut, det var ju skönt ute. (För er som undrar jag jag mycket underhudsfett så jag fryser aldrig)

Promenad

Just nu sitter jag och lyssnar på dududuttutduddudu, ni vet I´m yours, eller vad den heter. Jag och teresa har tagit en promenad nu iaf. Skönt vare, men mest roligt att skvallra om allt och inget när man går i olika skolor. Vi tar alltid upp så konstiga ämnenbnär vi är ute och går idag blev det.....något extra. haha. Fast nu ska det lite till pluggning.  Godnatt, om det inte blir något mer inlägg :P

Topshops Rea!

Nu är det rea på topshop! Den här har jag suktat efter a very long time. 88 spänn....
Toucan Applique T-shirt

Fint från Betties

Örhängen i Vitt/Guld i Nicole Richie stil Armband med Rosa RosGuldfärgat Armband med Klocka
                                        Örhängen 99 :-                     Armband 119 :-             Klocka 249 :-                

Länk till höger     
     

Det blev inte mycket till ´Dagens´

image199

Lite somrigare - Lite bättre

Ny design, mycket bättre engligt mig själv. Vad tycks?

pinsamhetsmagneten

Kära vänner. Jag funderar på att byta design, till något sommrigare. Tror det blir på blommorna som är i kungsan, ni vet vilka jag menar va? De rosa och fluffiga.

Hursomhelst. Idag lärde jag mig gå på styltor (!) helt själv. Jag är verkligen nöjd över mig själv =P även fast jag inte gå mer än tre steg. Men när jag lyckades stå på mina små styltor fick jag såklart en stor jävla base ball-boll rakt i huvet. Skithårt. Fast det glorde inte sådär jättejätte ont, som tur var iaf. men nu har jag en gigantisk (känns det som) bula rakt på huvuet. Vem var det mest pinsamt för tror ni, mig eller killen som lyckades kasta bollen på mig, som för övrigt var rätt snygg faktiskt ?
Och sen, när jag skulle gå in och tvätta händerna på toan, efter jag hade hållt en äcklig basketboll när vi spelade 21:an, eller nått sånt, öppnade jag en toa dörr. Och där inne sitter någon redan som hade glömt låst!
herregud! varför dras allt pinsamt till mig?


Dolly Parton

Nu har jag solat, pluggat, ätit, läst ut en bok (som jag började med för längesen) och ätit igen. Just nu har Dolly Patons "9 to 5" på hjärnan. Haha.


Dolly med sina extrema giganstiska bomber.

Syren



Världen underbaraste skönhetsgrejer. Det doftar exakt som syren. Man bara fylls av sommarkänslor.

Finns på Yves Rocher

Onsdag

Härlig dag. Gjorde ett rätt så desperat försök att sitta ute me laptopen. Men man såg inte skärmen nått, tyvärr. Skönt att vara hemma nu iallaall. Jag har tokmycket saker att göra, men det mästa är tyvärr plugg "/ 
Nu ska jag fortsätta, puss å hej leverpastej :D 

Photos

image194
image195
image196
Översta från Kungsan, den nedersta utanför djurgåreden. Byggnaden är Nordiska muséet.


News

Jag var ju bara tvungen att stolt visa mina news :D

Den här t-shirten i naturvit. fast den var mycket finare "på riktigt".

image193

Och den "en liten vecka kanse". (Kommar alltid leva kvar i släkten när mamma var fyra och mormor frågade vad hon önskade sig i födelsedagspresent. Gulligt <3)

RayBan

Ja, vad tycker ni då om Ray Ban-brillorna då? Jag provade ett par på BikBok idag. De var faktiskt riktigt coola. Slutar säker med att jag köper dom till slut, som allt annat ;)

image191

ja, tillbaka till den stora frågan. Ray Ban, Hit eller Miss?

Tisdag

Hej, nu vare ett tag sen. Okej, en dag utan bloggande men ändå :P Igår var jag i Vällingby, ovanligt va? Dä brände jag tyvärr upp lite pengar, Ett naturvitt linne och en liten väska. Idag gick jag upp sjuuuuuukt tidigt. Bara för att gratta Anna som fyller sexton. Gissa vad ungen fick då, Jo en laptop! En helt egen! Av mig fick hon en mascara från Make Up store, och så fick hon en sjal. Fylla år äger.
Hursomhelst, nu ska jag nog klä på mig lite, kanske plugga också. Jag har prov om fyrtio minuter. puss.

Söndag och lite till.

Hejhopp. Jag är verkligen supertrött. Inte så konstigt kanske. Men kvällen igår var iaf mysig. Lite mat, eller rätt mycket mat, singstar och så Ice Age sådär på kvällskvisten, vid klockan ett. Dock var det bara jag som tittade klart på filmen. Den var då söt :) Hade nog sett klart nöstan hela innan jag upptäckte att hela konkaronget låg och sov. Haha. Sedan vaknade väl alla runt halv tio. Att bli väckt av solsken är nog något av det bästa jag vet.

Dagen tillbringades med större delen av sällskapet på gräsmattan, solande. Så skönt! Jag har nog blivit lite "väderbiten" av solen, det känns nästan som man varit i fjällen en hel dag, eller legat på en strand runt ekvatorn. Och nu är det roliga slut, men det dyker väl upp fler tillfällen, I hope ;)
Liute presenter blev det också. LdB shower peeling, skepparlinne, halsband, sjal och en chokladsmältar-grej. Haha, ruuligt. Men nu ska jag plugga lite kemi, tyvärr. puss.

allt är klart

Tjoho! Nu är jag äntligen klar med nästan allt. Jag har bakat, dukat och tagit ner madrasser från vinden, med hjälp av mamma. Jag oh Teresa ska sova skavfötters! Undra hur det kommer gå? Hursomhelt, det ska iallafall bli toppenkul. Jag har inte gjort något sånt här sen jag gick i fyran. Hjälp!
 Snart ska jag byta om och åka iväg till ridningen, men en match tetris blir det först. Det är beroendeframkallande :S

Just, vi vann träningsmatchen idag. med fem-noll :D


Fredagkvällen med tetris

Fyfan. Det här börjar bli jävligt tragiskt. Jag sitter och missbrukar tetris! Herregud! Hur lågt får man sjunka? Men klockan tio börjar iaf. Morden i Midsomer, missa inte! Innan dess ska jag ha hunnit duscha också. Får se om jag orkar se hela Morden. Jag brukar ju vara stendöd på fredagskvällarna. Jag är ingen festprisse direkt, ;)
Imorgon måste jag upp tidigt iallafall. Bella kommer förbi tio över nio. Vi ska iväg och spela match. Jihoo!
Sedan ska jag väl fixa lite till kvällen, för att sedan rida och sedan kommer det folk :D Dax att sätta fart nu, puss.

Gulvit


Vilken färg är finast?Vitt eller gult.

Mascara

MAX LASHES BLACK

Dags för ny mascara. Någon av dessa skulle inte vara helt fel. Speciellt inte Helena Rubenstein:s ;)


Mitt egna ordspråk

"Lita alltid på magkänslan, den sviker dig aldrig"

svalt

image188
image189image190


I want it back

Underbart ute. jag har överskottsenergi med stort Ö. det ligger runt 20 grader i solen. Härligt härligt. Just nu saknas studmattan, som finns på "landet". I want it back.


Blommig värre



Den här blusen var faktiskt riktigt söt. Tänk dig till solbränd hy och saltvatten-stylat hår. Fast det kommer ändå säkert regna hela sommar´n. Men den blir nog fin till en grå kofta och mjukisar också =)

Finns på indiska för 200 svenska kronor.

Sommardröm

image186
Väskan från H&M
Blusen från Ellos
Jeansen är lite omredigerade, men det finns ett par lika på Åhléns

Min vanliga tur

Nu sitter jag här, för jag kan knappt gå. Jag har gått och gått och gått. Och inte kommit nån vart alls "/ Jag har gått sicksack runt hela söder (nästan) och runt hela kungsholmen (det känns iallafall så).
Jag tänkte att det inte kunde vara så svårt att hitta en liten svart väska med långt axelband. Sånt där som man har snett över axeln, you know. Lättare sagt en gjort. Jag kände mig helt ...konstig när jag var inne i affärena och kollade runt. Alla var typiska södermänniskor (som jag kallar dom, fördomar. Jag vet.) Hursomhelst hade alla killar gråslitna acne-stuprörsjeans och stora glasögon med svarta bågar ...typ. Alla tjejer hade genomskinliga pilotisar (Enorma!) och en jättestor rutig jacka i ballongmodell, något åt den stilen iallafall. Fast det var jädrigt kul att gå runt och kolla på allt möjligt som fanns här och där. Ni måste gå på Beyond retro. Det var verkligen enormt med hur mycket kläder och skor som helst. Det tar aldrig slut!

Nu ska jag äta middag. puss

Second hand, here I come!

Imorron slutar jag tio i tolv. Yey! Då ska jag nog åka in till mamma och äta lunch med henne, det beror på hur jag mår. Men jag känner mig iaf mycket bättre nu. Halsontet är borta, men det kan ju lika gärna bero på halstabletterna, hahah.
Jaja, efter den förmodliga lunchen ska jag göra min favoritsysselsätting; Upptäcksfärd. Helt ensam faktiskt. Jag tycker det är rätt skönt att strosa runt i stan utan att masa olika människor ska in och ut på Gina Tricot typ hundraelva gånger. Imorron hade jag tänk utforska vintage- och second hand butiker. Det ska faktiskt bli superroligt. Jag har alldrig varit på någon sån "riktigt" second hand nån gång, om man inte räknar med det där lilla hörnet på Topshop i Souk.
Just nu halkollar jag lite på Äntligen hemma också. Rätt tråkigt att se när Martin Timell gör om en trappa, fast det är kul att se på Lulu. Hon är så skön. Jag diggar henne ;P


Peace

Ni vet hon Frida, som vann Topmodel för några år sen? Hon har börjat designa smycken, Paz by Freja. Jag tyckte dom var lite söta, men retligt att alla var med peace-märken. Fast det är ju det som är själva grejen, hehe.
BarcelonaLos Angeles

Min dag: Bananer och pyjamas

Ååh. Jag har ont i halsen. Buhuuu. Jag får absolut inte bli sjuk, inte till heeeelgen! Just nu sitter jag här, igen, på pappas jobb och ska jobba lite. Tillsammans med mina kompiar fru Risifrutti, fröken apelsinjuice, herr Janbanan, unge man snickers och farbror fishermans friend. De är väldigt pratglada idag ;)

På skolan vare några tjejer som hade fixat pyjamasdag, d.v.s att man går runt i pyjamas. Jag tyckte det var en lite rolig idé, men det tyckte dock inte resten av skolan. Så det vara kanske åtta pers som gick runt i pyjamas, hahah. Stackarna. Jag klädde självklart inte ut mig. Det finns så många andra gånger man har chans att skämma ut sig. Varför just planerat?


Färg

image185

Omröstning

Shoo allesammans. Tänkte göra en lite omrösting för att fördriva tiden lite.

Vilken efterrätt av följande är godast?

1. Kladdkaka
                                                             
Kladdkaka
coop.se

2. Hallonpaj

icakurriren.se

3. Cheesecake
Citroncheesecake med passionsfrukt
coop.se

4. Chokladmousse
Chokladmousse
aftonbladet.se

5. Morotskaka


6. Marängsviss


By myself tycker jag nog kladdkaka, inget slår det =)

I vår familj är vi emot konsumtionshetsen




image182

Make up

Jag är på jakt efter en sminknecissär. Det är ju inte så särskilt trevilgt att har allt smink, speciellt rougeborsten, löst i min gympapåse!

Face Stockholm

Accessora

Dom här tre var jättesöta, dock lite för dyra för min budget, tyvärr.

Svanen

Tönt som jag är, men lite gulligt ;)

http://www.bosbec.se/svanen/index.htm

Måndag igen

Goddagens. Har varit lite svajande väder idag, regn-sol-regn-sol blablabla. Idag på gympan fick jag ta del av en ny erfarenhet; boxning. Så jävla jobbigt. Fy fan. Fast det var rätt skönt och ge 100 %, nästan. Jag är ju så smart och håller på att bli sjuk. Ont i halsen *snyft*. Hoppas verkligen det går över, jag mååååste vara frisk till helgen.

Just det! Jag har hört att man kan göra hårspray av socker och vatten (som man gör med saltvattenspray, inte för att jag har tesat det) och det fungerar lika bra. Någon som vet om det verkligen blir lika bra?

"buy one - get two"

image181

Engla är död

Kan inte en tioårig flicka kunna få cykla hem från en fotbollsplan utan att bli mördad. Jag blir så jävla arg, inte arg utan förbannad. Inte ens förbannad. Det här kan jag inte ens beskriva med 1000 ord. Kan man inte ta ett test på alla män och se om de är pedofiler/våltäcksmän/mördare. Det här inlägget skulle kunna bli hur långt som helst, men jag är bara tom. Tom på ord som kan beskriva det jävla hat mot den där gubben som bara går runt och mördar tioåringar utan anleding. 

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1127161.svd


solen kom igen

Nu har jag varit och badat på Eriksdal. Roligt, men det var synd att hopptornen var stängda. även fast jag max skulle hoppa trean. Men ändå ;)
Nu har det dessutom blivit rätt fint väder, hoppas det håller sig ett tag. Byebye.
 

Nu ska jag lägga mig

Hoppsan, halv ett....redan. Fram tills nu har jag och tessan spelat lite femhundra efter vi hade sett på Heartbreaker kid. Den Var rätt sugig, faktiskt. godnatt

Stor småsak

Mango Lip ButterPink Grapefruit Lip ButterPassion Fruit Lip Butter
Är de inte jättesöta? LipButter från TheBodyShop. Jag gillar mini ;)

Glatt armband

Mixed Bead Stretch

Den här får man verkligen vårkänslor av. Men härligt glada färger, fast ärligt talat kan det ju inte vara så svårt att göra ett själv...

Min roliga granne

Min granne är så söt. Han älskar att prata, trots att han bara är fem år.
"Vet du, min dagiskompis i femmårsgruppen han är minst av femårsgruppen. Och han är jättekonstig. vet du vad han gör? Han gillar inte tårta! Jag älskar tårta! Och vet du någon annat, han gillar inte ens rabarberpaj! Hur kan man inte gillar rabarberpaj! Eller hur?" o.s.v.
haha. Gulligt va?

DiggiloDiggiley

Nu har jag och Anna varit sådär gulligt systerskapliga och spelat 500 samt visslat DiggeloDiggeley i två olika stämmor, fint:P
Imorron tänkte jag Bowla, men ändrade mig så istället ska jag åka och bada med Sofia och Johanna. Najs! Och sen är helgen slut, men njut av sekunden, Carpe Diem. Hahahahaha XD

Röd underbar

Lördag = fullt upp. Först åkte jag till Vällingby med en halft handikappad syster. Där provade jag en supersnygg "kavaj". Röd var den iallafall.  Sedan slog vi ner medelåldern till 68 istället för 73 på Pallas. Där åt jag en skitgod kokos-grej. Sedan åkte vi hem och jag red och nu har jag duschat. Senare ikväll kommer Teresa, för ovanlighetens skull. Skriver väl mer sen, puss.


Supersnygg

Liten skinnväska

Jag vill verkligen ha en sånhär svart liten skinnväska, med axelband och mer fyrkantig.  Det blir ju supergulligt till jeansplagg, som klänningar och tunikor. Eller hur?


Hittade denna från hm.com


Lite nytt

image178
Min nya jeansklänning från H&M barnavdelning

 
Nya skor och blå-blå:a jeansen.

Silverarmband

Ja, nu är det redan kväll och helg! Jippie. För fösta gåner på jättelänge träffade jag äntligen Olivia på träningen. Jag fick en försenad fördelsedagspresent aav henna, silverarmband som hon köpt nånstans i Västindien. Det var superduperhelt underbart :) Nu ska jag se på film, puss.

image177

LdB

Ja, när jag klampade in på Coop igårkväll hittade jag Lite LdB-produkter på "göra rent ansiktet med Coop"- hyllan. De var så söta förpackningar blev jättesugen på att köpa några, men det blir nog en annan gång, när jag inte är pank ;)


Jag har shoppat loss

Tjääääänare! Nu har det hänt, det som bara häner en gång per millenium, typ. Jag är pank! Okej, har väl en hundrig på kontot, men liksom pank. Pankpankpank. Jag har nämligen shoppat idag, för 700 (!) men det vare värt. Blev ett par vita tygskor, ett par blå-blåa jeans och en jeanstunika. Jeastunikan är riktigt wonderful, hittade den på H&M:s barnavdelning. Jag lägger in bilder imorron tror jag. Det känns helt underbart, som jag har en ny garderob. Skulle bli riktigt snyggt med någon fin naturvit blus till jeansen tror jag, men det får bli en annan gång ;)
När jag kom hem kom jag på mig med att ha överskottsenergi när jag gjorde grodhopp i vardagsrummet så jag ringde teresa för en powerwalk. (det lät mycket bättre än "att gå ut och gå") Härligt väder vare =) puss.

Lite nytt

Nu har jag gjort några ändringar ang. designen. Jag har bl.a. ändrat "överskriften". Vad tycks?

Schabloner

Dekorationsträd - VK4610891

Skog - VK2373095

Blomma - VK2530104

Några riktigt fina schabloner från Schablononline.se

@home

Nu är jag hemma, hade håltimme så jag slutade två timmar tidigare, för vi hade lunch innan håltimmen ;)
För övrigt är det ju gräsligt väder idag, men man får ju hoppas på att det blir bättre. Ska sällskapa Anna nu. puss.

Tha kjol

Ja, skulle som sagt lägga in en beskrivnig på kjolen. Men tessan hann före ;)
Läs den här istället

image174

Vippigt

image173
Lila-blå t-shirt, min hemsydda kjol (som jag ska lägga upp en beskrivning på sen) och ett kul halsband. Hahaha.

White shoe

Ja, då lite fina vita tygskor som jag skulle vilja ha. De längst upp finns på H&M för ynka 100 spänn. Har bara hittat de på hemsidan, så det blir väl såsmåningom de i mittten från Åhlens.  Puss.
image172                                                                                                 

Dagen

Vilket underbart väder vi har. Så där mysigt med blötsnö och tre plus. Jummy!
Efter skolan åkte jag och Johanna till V-by. Gick på biblioteket, kulturella som vi var. Sedan strosade jag runt efter ett par vita tygskor. Hittade ett par passande på Åhléns. Kollade också in för tusende gången "mina" tantskor på Jerns. They loveli!
Ja, och sen kom jag hem, åt upp godiset som jag köpte till Anna som hon fick efter sin fotoperation tillsammans med DamernasVärld som var tantigare än jag trodde. Haha.
image170
Tantskorna från jerns som nog förblir en dröm. Runt 800 :-
image171
...Men jag hittade ett par nästan exakt likadana på DinSko för 300.


Bamboos

image168 image169

Yeah, thats it. Puss.

Mondayyyyy

Måndags somsagt då. Slutade för en gångs skull en timme tidigare, yey! Som vanligt, på min matdag, är det något som fattas. Släpade mig till Vivo, där jag mötte Tessan på busshållsplatsen, första gången. När jag kom hem gick jag tillbaka med en bok till henne (som jag haft i nästan tre månader.) Slutade med att jag blev kvar där till halv sex. ;). Men nu kokar mackaronerna som jag ska stuva, ciao.

Girls night

Ja, nu var det söndag igen då. Och trist väder såklart. Men jag, mamma och Anna ska åka och rida islandhäst idag! Det ska bli superroligt.
Hann ju som sagt inte bogga nått igår. Full rulle. Fick för mig att jag skulle sy en kjol, så vid halv tio-tiden åkte jag till KiloTex och köpte tyg och resårband. Kjolen var verkligen jättelätt att sy. Det tog ungefär 45 minuter! (Kan lägga in en lätt bestkriving sen.) Efter det åkte jag och red, och kom hem igen. Duschade, bytte om, packade och åkte iväg till Johanna som hade tjejmiddag/sleepover. Bl.a. sjöng vi singstar, som jag förövrigt suger på. Och det menar jag verkligen. Jag brukar få tondöv, eller nått däromkring. Haha! Fast det är grymt kul ;) Somnade runt tre-halvfyra tiden. Då var jag knappt trött. Jag hade nog kommit över trött-strecket så man inte känner tröttheten, typ.
Nu ska jag byta om, vi ska snart åka. Puss!

image167

Natti

Nu ska jag sova. Och drömma. Om att jag ligger på en strand på Hawaii istället för regnsmattret här i Sthlm. Gonatt :)


Guld



Gillar den här looken väldigt mycket. Fint med naturlockigt hår och rätt naturligt smink. Vilken av dessa bär "naturligt"-looken bäst då? Själv är jag inte riktigt säker. Men Mischa Barton är ju fin i allt, ;)

Heeeeeeeelg!

Tuddilooooo! Vet ni vad jag kommit på? Jag ska sy en egen kjol och en tunika. man spara fasktikt jättemycket pengar på att sy själ istället för att k Det kommer aldrig, jag vet det i förväg. Jag är verkligen sämst på att sy. Överraskning? Ska kanske åka till Kilotex imorron och köpa lite fint tyg, om jag hinner. Fast det borde jag göra, om jag kliver upp i rätt tid. Har bestämt mig för att bli lite effektiv nu. Kanske på tiden?

Blev en vårig outfit idag iallafall. Längtar ihäl mig till det är tillräckligt varmt på morgonen för att kunna ha jeansjacka :)

image166

Torsdag

Full rulle idag. Har inte haft tid till något bloggande, eller datande för den delen heller. Efter skolan, som slutade tjugo över tre, tog jag bussen till Vällingby där jag mötte Anna. Strosade runt efter jeansklänningar. Hittade faktiskt två stycken. De var jättefina på galgen med de såg helt sjuka ut på. Den ena såg , och kändes, det som man var gravid i sjunde månaden. Den andra såg man ut som en triangel i. Provade också ett par knallblå jeans, fast det fanns ingen passande storlek. Alla var förstora. Får väl åka in till typ Åhléns city eller något och elta mindre storlek. Ja sedan kom jag hem, bytte om stack iväg för att rida. Och nu är jag hemma och ska lägga mig nu. Börjar tio över åtta (!) imorron. Tidigt enligt mig. puss :)

   
Ja, också fyndade jag tre dependlack på kicks för 60 spänn. Fast det guldiga har jag redan, det ska Johanna få på sin tjejkväll på lördag. puss, igen

Får ju inte glömma

Glömde nästan bort, men kom ihåg det i sista stund: Dageeeeeeeens :)
image160
I know, supersexigt...

Nu

Hej alla kära (två) läsare. Jag tänkte göra en massa fina kollage, men gör
det imorron istället.Ska till Vällingby, igen, med syster. Ska spana in alla
jeansklänningar som finns. Vill helt klart ha en. Får se om jag har råd. Nu
ska jag duscha och sova. Läser nog lite också, Babbeldrottingen, om jag
 hinner. Puss <3

Åhlens

Superroligt. http://www.ahlens.com/mode/dressingroom/

image159

sol

Nu är jag hemma fråna träningen igen. Blir då vanlig skola imorron igen, utan sovmorron tyvärr.
Att kratta hela tomten var mycket jobbigare än jag trott. Var helt slut efter tre timmar. Fick lite hjälp av Nelli, även fast det inte blev så mycket bättre, haha.
Sedan åkte jag till Vällingby där jag på busshållsplatsen mötte Tessan. Hon skulle till badet.

Var ett underbart väder idag, som de senaste dagarna har varit. Hoppashoppashoppas det fortsätter så. I like.
  

Kratta

Ja, dagsverke somsagt. Blir nog några timmars kratting. Nelli ligger och sover men hon brukar tycka det är roligt om någon är ute med heenns så hon kan springa runt och leka.
Sedan på eftermiddagen åker jag nog med några kompisar till Välllingby. Hehe. Nu ska jag klä på mig och gå ut. Pusspuss.


hej hopp!

Ja, vad ska man då göra en kväll med huvudvärk nånstans i bakhuvudet och inga läxoa. Sånna svar råkar jag vara väääääldigt bra på. Ett exempel är att kolla in alla Sveriges bloggar. Ett annat är att spela gratistetris upp till nivå tre. Men nu tror jag faktiskt jag ska gå och lägga mig trots att jag är "ledig" imorron. Godnatt <3


Lila i all ära


Gillar Depends minilack. Ska köpa någon av de lila nyanserna nån gång. vet att det dock aldrig kommer bli av. Jag känner mig själv, tyvärr.  Puss!

Shoppingsug

Det här börjar bli tragisk, jävligt tragisk. Jag har shoppingsug! Herregud. Inte för att jag behöver något, näe, hemligheten ligger nog i att jag vill till K:fem. Haha. Har hittat världens finaste jeansklänning på Jc:s barnavdelning. den är verkligen helt gudomlig! Skulle så gärna vilja ha den men jag får nog lägga pengarna på något "vettigare" plagg. Typ nått som är mer använtbar. Men tänk er: Jeansklänning+brunbrända ben+fina skor..? Hahah. Nu ska jag nog inte slösa bort all tid på att blogga. tetris?....

Mina fina skor :D

En suddig bild på mina nya skooooor!
image154

Underbart

Vilket härligt väder det var idag! Wonderful. Var ju som sagt hos pappa och jobbade lite. Gick faktiskt ända till Karlberg. På vägen köpte jag en glass. happening, jag vet, men det såg så underbart ut när alla satt på uteserveringarna och fikade. Hade så himla stor lust att sätta mig där själv, men hade brottom hem. När jag kom hem fick jag som vanligt betala för den fina dagen. Skitont i huvudet och illamående. Klara-turen såklart :P Somnade på soffan ett tag, haha.

Imorgon har jag som sagt då Uppdrag Dagsverk. Valet står mellan att kratta gården eller tvätta bilden. Har inte riktigt bestämt mig än, men å andra sidan låter de ju inte så direkt lockande någon av den heller. puss.


Yeeeeeeeees!

Äntligen startade bloggen igen. Saknade att blogga lite... faktiskt. Blir väl då en kort resumé över de senaste dagarna ;)
I Söndags blev jag då fjorton :D En väldigt lugn födelsedag, sånt som jag gillar. Fick mangobody buttern från Body Shop. Öppnar burken och luktar på den jämt. Den luktar så himla gott! Var också i K:fem med Tessan. Där köpte jag min ääääälskade blå tygskor på Topshop. Med 20% rabatt dessutom :P 
Sedan åkte vi in till Stan och såg på 27 Dresses samtigtig som jag nästan hade tömt Caramella på krokodiltårara, hehe. Dagen slutade med tårta, eller rättare sagt valnietta och Sias marängschwiss. Men det är det som är gott!

Förresten är jag här nu på pappas jobb, ska jobba litegranna. Äckligt härligt väder nu när man måste vara inne. Ser fram imot att kunna köpa en glass sen, på vägen hem. Pusspuss :)


Mango Body Butter

bild: thebodyshop.com

RSS 2.0