punkt

Jag känner mig något isolerad. I en stuga i jämtlnads landsbygd och det är helt mörkt ute. Kolsvart. Fast nu är det bara imorron och på söndag åker vi hem. Rätt skönt men kommer nog ändå sakna underbara mormor och morfar. De är så söta! Morgondagens planer blir väl att åka till Bydalen om det är bra väder. Annars blir det nog längdskridsko på Storsjön. Vi och alla tyskar.

Gud vad jag har lust att ha en såndära tradionell film kväll med överdrivet mycket godis och chips. Och äta godiset i en mitt-ditt -hjärtskål. nej nu ska jag glo på morden i midsomer. puss

Jag <3 min nya jacka

hej hopp! man blir väldigt aktiv här uppe. Idag har vi bland annat varit på nyinvig-
ningen av Ö&B, där man fick gratis korv med bröd. Så alla åkte dit, såklart, för
 att få korv och inget annat. Inklusive vi, hahah. Även på CoopForum var det fullt drag, med lax för endast 39,90 kronor kilot! Det första man såg när man kom in i butiken var en lång kö med folk som skulle köpa lax. Såg något löjligt ut faktiskt.

Har även åkt längdskridskor på Störsjön, det var jättefint, men jag frös om öronen. Bilder på snygga oss kommer nog sen, om nårgra dar. Köpte även en ny skidjacka på rea. Den var ljusgrå, med mörkgråa ärmar och lila "streck". Very fiint :)

nej nu ska jag fortsätta med lite skolarbete (tyvärr) och sedan traska ner till "Olssons kulle" för att åka sopsäck och kanske inviga min nya jacka. Pusspuss





Östersund

Äntligen framme! åkte tidigt imorse, klockan åtta. Okej, kanske itne supertidigt men trött var jag iaf ;) Vid ett-tiden kom vi till Sundsvall. Där povade jag den där "fusk-tunikan" från Gina tricot. Såg ut som en ballong i den, hahah. Kollade runt på lite fler butiker och gjrde inte av med en enda krona!Duktig som jag var =)
Hittade en superfin sjal på BikBok. Den var vit med rosor, eller något.  Kostade 150 kronor. Lite dyr för min ekonmi eftersom jag måste spara till språkresan men jag kanske köper den iallafall.  

Dagens korkade;
Anna: jag skulle vilja på i Calefornien, där är det ju varmt året om...
Klara: ja! vad skönt. Men det regnar några dagar i Januari. Det sa dom ju på ´"OC".
Anna: Va?, nej det är ju regnperiod där. Det är ju havsklimat där....
Klara: Nej, men det är sant. Det är alltid bra väder. Kom du inte ihåg när mamma berättade om när hon var där, att   det var sol jämt?
Anna: jaha, men det är iallafall regnperiod i Miami
.

Nääe, verkligen inte korkat, Anna. Miami och Kalefornien ligger ju absolut  inte på olika platser.... Hahah

Sista semlan

image88

Klart sista semlan ska bli på Wedemarks. De har hur goda semlor som helst där! besök, om ni åker på någon Östersundtrip någon gång :)

Packa!

Dricker ett glas O´boy. Det är inte bra på kvällen, man somnar ju aldrig. Men jag måste nog vara uppe ett tag till, har har ju inte ens börjat packat! Jag var hos tessan åtta-nio, för att glo på Gossip Girl. En very naajs serie. Sen städade jag Kalles bur, jag vet,inte det bästa när det är mörkt. Det där med Sista-minuten är min grej. men allt kommer nog fixa sig. Jag har skrivit klart nästan hela spökhistorien/kladd, så resten tar jag upp och skriver när jag är hos mormor och morfar. Sedan kan jag ju alltid göra tändsticks-planschen (hur stavas det ?) på mormors dator eller pappas laptop. Allt fixar sig med rätt inställning! Jag är väldigt dålig på att tänka så, allt blir lätt negativt. Haha. nej, nu är det nog dags att ta ur lakanen och vika ihop tältsängen som fortfarande står kvar i mitt rum sedan tessan sov över i söndags. Wooops! 
 
Vinner iaf minst en timme imorgonbitti, för lagom tajmad går vår bil sönder. Pappa ska till verkstaden tidigt imrogon bitti. Vi ska ju till Sundsvall på vägen upp. Där ska jag köpa Gina-Tricot tunikan. Ni vet där där fuskiga som kjol och t-shirt sitter ihop.
Nej nu måste jag gå iväg. Pusspuss! 

Vi <3 Tunnelbanan

Hej hopp! Jag hatar den här dagen, det regnar, jag har tusen saker att göra, t.ex. städa Kalles bur, packa och skriva en spökhistoria. jag är sämst på att prioritera tid. Speciellt när man missar bussen från V-by och måste vänta en halvtimme. Fast då kan man ioförsig sätta sig på tunnelbanan och bestämma sig för att åka till brommaplan och sen ta 117 hem. En liten omväg, haha. Men då bestämmer man sig att man kan hoppa av på Islandstorget och ta T-banan tillbaka till Vällingby för att hinna med Halv-bussen. Man kan t.ex. bestämma sig för att Tessan ska rusa som *** och springa upp till bussen där man kan uppehålla busschauffören med att prata om sina bananskal man var tvungen att köpa för man hungrade ihjäl sig. En superbra plan... bara att bussen redan hade gått. men då sätter man sig på t-banan igen och går av vid brommaplan och byter tillbakla, igen, mot V-by. Och på vägen kan man då flumma ihjäl sig för att Tessan kan viska en kommentar till Kristjana om tanten som står bakom dem som har en äkta päls krage.
-KOLLA KRISTJANA, HON HAR EN DÖD HUND PÅ SIG!!!!!
Då kan man försöka och inte garva ihäl sig, vilket är väldigt svårt, så man börjar skratta så man grinar. Hahah. Vilket även typ resten av vagnen också börjar göra. Tillslut kör man sin springa-upp-till-bussen-och-försöka-fördröja-busschauffören-med-att-prata-om-typ-några-bananskal-man-aldrig-hade-plan, oich till sin förvåning lyckas man, fast inte förtjänt av Tessan, för när hon skulle springa ut till bussarna får hon inte upp dörren utan, utan jag, som är smart tar den andra dörren. Vips så är man hemma igen!

Juste...Plugga var det jag skulle göra


Cutieeeeee

image88
Vilken underbart söt sommarklänning!

första lovdagen

Ursäkta för uselduselusel uppdatering. dagen har iaf var jätterolig. Orkar inte berätta allt så ni får gå in på Tessans blogg och läsa=)
Vi var på ´Pizza Hut´och åt lunch för 49 spänn. En såndära buffé. Engentligen var den upp till elva år, och när hon i kassan frågade hur gamla vi var sa Tessan; Aaa, vi är elva...Jag kunde ju såklart inte hålla mig för skratt, och för den delen inte alla bakom oss i kön och hon i kassan, Haha. Teresa var tvungen att rädda ställningen sa att vi faktiskt var elva och ett halft, gick det bra ändå? Till slut när vi skulle betala , smart som hon är; Kan jag betala med kort?, hahah. för att kunna betala med kort måste man ju vara tretton år, så vi proppade i oss slicearna och sprang iväg. till Caramella, mitt emot, där man kan köpa krokidiltårar. Sånna man köpte i Starbo för hundra årsedan, sånna som väckte minnen <3 

ja, och sen efter att vi hade luffat runt och tappat bort oss cirka 147 gånger kom vi till slut hem, och jag åkte på ridningen.  Vi tummade på en rolig grej, att innna påsklovet ska vi ha hunnat varit på alla ´Monopol´ställen en gång. Prickade faktiskt av tretton stycken idag, duktiga som vi var :)
 
Imorgon bli det fullt program, då också;
Halv elva blir det träning i V-by, Abrudan vs. Petterson
Laga någon sorts lunch
Skriva min spökhistora+ renskrivning!
Packa
Städa Kalles bur
Göra något grejs om ´tändstickan´
Gosip-Girl hos tessan
 
nej nu måste jag fixa lite saker innan jag lägger mig. Hörs!

Afternoon@söder

gahh.. Jag blir galen. jag och mamma var på Söder idag, där vi gick en promenad och fikade på världens gulligaste kafe på Skånegatan. Och det kaféet har jag såklart glömt bort vad det heter och kan inte hitta det nånstans på nätet. Men men...Kaféet vi var på var hursomhelst supercoolt. Det var orientalisk med buddafiguer (typ) överallt, haha, fast det var tyvärr skitvarmt. Jag åt en smörgås med persiljaröra (det var hus gott somhelst så mamma frågade om receptet, haha), fetaost, rödlök och tomater. Får väl tipsa mer när jag kommer på namnet. Tihi.

Nej nu ska jag ner och göra en fruktsallad men punschgodis-grädde tills ikväll då tessan ska sova här. Hörs!

Igår kväll

Godermorogn allihopa. Igårkväll var det ärtt kuligt. Efter melodifestivalen, började vi glo på ungefär tre filmer, som bakrunds ljud. Hahah. Typ vid halv tolv, när jag börjadetyp somna i terssans knä skrek hon plötsligt;
Era grannar har ju en sån där High Scool Musikal- hatt. (Vi , och dom, har världens insyn till varandra.) Och då skulle ju Kristjana föreviga detta och tog ett kort med blixt sådär skitdiskret. Hahah. Sen vare undra saker till men det orkar jag itne skriva något om.
Här kommer bilderna från igårkväll iallafall. Tyvärr blev dom rätt dåliga p.g.a att jag itne hade på blixten.

  

shopping

Japp, här kommer äntligen bliderna på blusen och fjärilsörhängerna jag köpte idag :)
   

cheesecake

Hejsan hoppsan alla glada. Jag har precis fått ledigt från köket, jag och Anna Citroncheesecake med passionsfrukt
har nämligen bakat en citroncheesecake till ikväll. Då kommer nämligen tha Abrudans hit. Vi ska umgås och glo på Melodifestivalen. haha.

nej nu ska jag fota blusen och örhängerna och fixa nu textsil. Pusspuss

ny design!!!

fått ny design av kitty, jag är verkligen  superdupernörjd. =D har även varit i v-by idag, köpte en blus och ett par örhängen. bilder kommer sen. Puss


lördag

hej hopp! äntligen lördag, inte vilken lördag som helst, utan nu är det ju typ lördag i nio dagar! Jihoo! Har precis proppat i mig lördagsfrukosten; fralla med ägg och hallonsmoothie. Mums! :) Dagens planer blir nog xakt som en vanlig lördag, städa, umgås med tessan och rida. Och sen såklart Melodifestivalen!
(För övrigt, märks det att jag är glad idag?, haha)

jag har gjort en upptäckt

Japp, tjuvtittat.se. Någon sorts "dotter"sida till tjuvlyssnat.se. det är ju helt otroligt roliga saker där. Sånt som man inte tror finns i verkligheten. Ett exempel;
image67
HAHAHAHAHAHAHAHHA

kvällens planer

Sitter, eller satt, och åt en halvfärgid kladdkaka med vispgrädde. Typ sörja i mitten men gott ändå! Blir en väldigt lugn kväll, det vill säga, ingenting. Rätttråkigt men ändå skönt. Kollar väl kanske på Lets dance, eller Morden i Midsomer. Puss puss!

nytt

Jag har fixat lite ny design. Blev lite trött på den gamla, den var så mörk. Men jag tänkte fixa några andra bilder än blommorna. Problemet är att jag itne rikitgt vet hur man ska göra för att få en fin bild där. Någon som kan?

i want hjärteörhängen

på jakt efter örhängen med hjärtan. Tycker dom är så image66
söta! Dock hittade jag bara
ett par från H&M, men dom var inte så fina. Någon som har sett några nånstans
ute i världen? =)



H&M örhängerna

Jag är på topp igen!

Ääääääääääääääääääntligen, det finns inget annat ord mer än äntligen! Äntligen öppnar modehset i Vällingby, närmare bestämt den 27 mars. (okej det är ju typ hundra år dit, men det känns ju som man har väntat en miljon år.haha )

Arrow
Best of Brands
Bodhi
Brothers
Engla
Esprit
Footlight
Gina Tricot
Hallbergs Guld
L´Occitane
Lollipops Paris
Lundbergs Väskor
Make Up Store
Mango

Manlig Depå
Massagotti
MEXX
Min o Min
Mischeif
MQ
Myself & Friends
Nilson Group
Pearl Chain
Resteröd
Scorett
Sisters
STHLM STANDARD
TopShop
Turnover
Ztatus Clothing

Nej gud! nu måste jag verkligen sprringa till bussen, puss :)


skitfredag

Jag borde vara glad, för nu har jag sportlov. Visst är
jag
glad över det, men ändå är jag lite sur. Jag ska åka bort
på onsdag, vilket jag inte har någon lust med. och sen måste jag göra den där jävla spökhistorien+renskrivning, och en plansch om Tändstickan på tekinken. Den skulle egentligen inlämnas dag, vi fick 35 min på oss! haha, det gick ju inte så särskilt bra, direkt.   Och dessutom äter jag en skitäcklig snabbpizza, innan träning. Allt på en gång, såklart.
 image65
Min lilla bäbis blev uppjagad i ett träd av en stoer fet svart katt idag, precis när jag kom hem från skolan. Så jag fick skrämma bort den feta katten och låsa upp dörren innna hon trodes gå ner. Min lillla älskling!                                   
min bäbis

ojojoj

det här måste verkligen bli mitt sista inlägg på, aa, iallafall en halvtimma. Måste verkligen plugga nu. Ciaoo

A kind of love

image64
Åhh, dom här Topshop-skorna är ju helt underbara. De får mig verkligen att tänka på sommaren.
Men nu måste jag verkligen plugga, har SO-prov imorron.
 
Hörs!

Jag kan knappt sluta garva

image63
Så himla kul var den kanske inte men jag kan ändå inte sluta garva :D

?

Jag förstår inte riktigt varför jag gillar den här bilden. Håret, eyelinern eller blicken?
image62
Bilden från: Style.com


Vill ha

...den här tunikan från Gina Tricot. Lite fuskit med ihopsydd kjol och t-shirt men whatever. Problemet är bara att typ resten av Sverige också har en sånhär, men om man har en fin sjal och några smycken till så kanske det ser lite "olikare" alla andra. Och dessutom kostar den ju bara 200 spänn, sjukt billigt =)
image62
kanske med vit överdel, dock. Så det inte ser ut som en Halloweendräkt....

cutieeeee

image60

Hittade en lite gullig blus från Kappahl, inte ofta. 200 spänn, och sen har jag en 25%-rabattkupong också. Kanske vore något till nästa V-by tripp ;)

jag är verkligen sämst på att få en idé

Tänkte plugga lite, men det går vekligen inte bra. Ska skriva en spökhistoria som ska vara inne tisdag vecka 10. Då har vi en enda lektion kvar! Jag har inte ens börjat plus att jag har idétorka. hjälp mig!!!!!

I want summah´

Halv studiedag idag. Jag och några i min klass stack till stan så jag är helt slut i benen :P, och jag som har träning ikväll. Köpte dock inget.
Blev superglad i morse när mamma och pappa hade bokat en resa till Grekland i sommar! Dom som har så god mat :)
Kefalonia i Grekland

Här är det som jag associerar när jag tänker på Grekland =)

Lila

image59
Vilken färg annars om inte min favoritfärg =)

spring!

Håller på att fastna på ett lila-collage, får göra klart det sen. Nu ska jag nämligen till Tessan och kolla på Gossip Girl. Pusssi


Lyxdusch

image58
En liten samling av domhära vore nog inte helt fel, från Yves Rocher

No jag vill ha tjugo krrrronorrrr

Hemma från Solna nu. Blev faktiskt ingenting köpt, till min förvåning. Utom en latte och en paj på donken, men det räknas ju knappt. Hade bara varit i Solna Centrum en gång tidigare (!), dock på en lördagmorgon så allt var stängt. En mysig galleria med hur många affärer som helst, det tog ju aldrig slut!
Dagens roligaste, eller kanske pinsammaste, var när Tessan blev utskäld av en gubbe i kassan för att hon var inne på datan som stod där utan att betala tjugo kronor. Hon var helt säker på att det var ett skämt men han var helt seriös. tessan sa någon konstig ursäkt sen sprang vi därifrån, tillochmed jag var helt röd som en tomat när vi kom utdärifrån. hahha. Inget mer besök dära! Svårt att beskriva men det var sjukt pinsamt :P

En alledes valig dag i mitt liv

Hade matteprov idag, på procent och bråk. Det gick verkligen INTE bra. Jag fick hjärnsläpp. Not good för mina betyg. Bajs. Hann bara två av tre delar på provet, så sista delen får jag göra på torsdag. Fast då kan jag ju ´pluuga´litegrann, även fast det inte går så bra att plugga till ett matteprov =)
Något bra idag (utom att jag försov mig, glömde att ta nattkräm igår, så min hud är bara hudflagnor för den har typ torkat sönder, jag går omkring och nyser hela tiden, och jag inte kan förstå varför) är att jag ska till Solna Centrum med Tessan <3. Måstemåstemåste komma ihåg rabattkupongerna från Yves Rocher, så jag kanske skulle kunna unnna mig någon fin duschkräm, eller något. Det är jag faktiskt värld :)
Nej, nu ska jag bädda sängen, haha, och springa till bussen. Tjoho! :)


.

jag är sjukt trött, blir en tidigt kväll ikväll. Godnatt alla!

Slopa allt

Blää, jag har ett grymt sötsug. inte bra. Verkligen inte. Har en sån lust att bara äta upp allt som kommer i min väg, men tyvärr har jag godisförbud. Fast kanske bra ändå. Hade jag en egen lägenhet skulle jag nog inte kunna ha något onyttigt, som typ socker, kakor, chips, mm. hemma, för då kan man ju inte äta något onyttigt. Smart, fast ändå inte...
Har matdag idag. Det blir Pasta Frikadelli. Haha, känner på mig att det inte kommer gå så bra, kokta köttbullar?!

min middag...

Världens vackraste bild

image57

Från La Gomera i höstas. Jag tycker den är helt underbar!

Gyllene naglar

Så här fint blev det efter två lager av lacket, (som var nr 110 istället för nr 118 :) )

image55

image56

Photos´

Jepp, här kommer bilderna på det jag fick ur "hemliga påsen" :P

 

Ikväll

image52
a) lägga upp bilderna på The Body Shop-produkterna
b) måla naglarna med guldlacket
c) dammsuga mitt rum
d) plocka ihop kläder
e) testa läppstiftet

Japp, det fixar jag nog ikväll, pusss

Supersöndag

tjoho! Hatar söndagar då det är sista dagen på helgen :/. Har ändå varit en bra dag, vid halv ett-tiden stack jag och Tessan till V-by, där jag fick ett guldigt nagellack från Depend av henne<3 Sedan tog jag t-banan till stan där jag mötte Anna. Vi gick till Gamla Stan och runt två varv innnan vi hittade ett godkänt kafé att fika på. Blev chokladkaka och juice :). Haha. På vägen dit var vi inne på The Body Shop och impulsshoppade en"hemlig påse". För 50 spänn fick vi ett rött läppstift, en glitter eyeliner,skrubbhandskar, nån liten handuk eller nått och en herrparfym, som pappa fick såklart ;P. Bilder på det  kommer senare, ciaooo
image51
Dependlacket nr. 118

nu.

Kollar på melodifestivalen, eller lyssnar. Just nu är det Lasse Lindh med en skitdålig låt, men möjligen var Olas ännu sämre. Det roligaste är ju fan Kristian Luuk och hans tävlingar mot artisterna. Haha ;D Senare ikväll är det ju den där "Se upp för dårarna", även fast jag har sett den en gång redan. Byebye. 


----------------------------------------------
Updates: Nu är det "The Nicole". Nog sämt av de tre faktiskt. Och sjukt konstigt namn.

Sova sött

god kväll kära (2) läsare ;). (Ursäktar även usel uppdatering) Här kommer en bild på örngottet och påslakanet som jag fick på Alla <3:ans Dag , som jag nog kommer sova otroligt gott i.
Blir nog mer uppdatering senare ikväll. pusspuss.
image50



Lila

                                                      image48

Matchat med senpasgula tights, turkosa pumps och korallblåa ögon sänker det ju själva klänningen :S

bild från: style.com


äääääääntligen fredag!

Skönt med helg, äntligen. Vi kom tvåa på tårttävlingen, jihoo. En nia vann, men det var ju itne så konstigt för dom har ju varit med i tre år. sen hade vi bokstavtävling i aulan. Typ när alla klasser ska få en bokstav och göra ett uppträdande på det. Vi fick "K". ´Knasiga kungafamiljen` i ´Kalla fakta`. Det var faktiskt superdåligt, enligt  mig. hah.
Slutade klockan tolv, då gick vi hem till Linnéa och kollade på filmen ´Hur man blir av med en kille på tio dagar´. Den är så gullig. Ska byta om till träningen snart. Ciao :)
Poster - Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Hjärta


Ska snart lägga mig. Jag är jättetrött, kan inte förstå varför. Glömde även säga att jag fick världens gulligaste örngott och påslakan imorse av mamma. Det var med hjärtan, stora på ena "sidan" och små på "andra" sidan. Och ett jättegulligt hemgjort supersött presentkort på en Dependlack av Tessan. Ha en fortsatt trevlig kväll och Alla <3:ans Dag då allihopa ;)

P.s, visst blev cupkaksen goda, Tessan? <3 :)


Lite hjärtegott

...nu på Alla <3:ans Dag :)
image46

tårta

Tjoho! Och glad Alla <3:ans dag! Ursäkta dålig uppdatering, men idag har det varit full rulle. Efter skolan (eller "temadagen") gick jag och några till hem till mig för att göra tårtan till tårttävlingen imorron, men temat "länder". Den blev supersnygg, haha ;)
image45
Det vita ska föreställa Lutande tornet i Pisa ;P


.

image44
Rätt söta faktiskt, påminner lite om dom hära, men undra om dom är snyggast i svart, guld eller silver?

tekniskt

updates allihopa;
hur sätter man in YouTube filmer på bloggen och vart hittar du alla modellbilder, tessan?


Världens finaste cupkakes!

Japp, så här fina blev mina och Tessans cupkakes. Supergulliga nu till Alla <3-ans Dag! :)

 

cupkakes

tjoho! Har tillbringat eftermiddagen med tessan, vi bakade världens finaste cuokakes :)
bilder kommer sen :D

.

Usch, jag känner mmig verkligen tragisk. Jag har inte gjort nååt idag. Jag får verkligen dåligt samvete att jag itne har gjort något vettigt. Blää, det känns som jag går i cirklar mellan teven, kylskåpet och datan. Bläääää. Inte har jag några läxor heller.

Typ tusen saker jag skulle vilja göra nu
a) se på Gossip Girl
b)plugga (jag vet, det låter tragisk, men då hade man iaf gjort någon nytta)
c) göra Alla <3-ans Dag kort (det är så trist at göra ensam)
d) städa mitt rum, bläääää
e)lägga upp mina jeans
f) gå och köpa gelehjärtan till Alla <3-ans Dag
g) umgås
h) baka till Alla <3-ans Dag
i) göra en outfit på paint
j) göra nagelmaikyr
k)stryka alla kläder i min garderob
l) vika tvätt
m) TÄNKA POSITIVT istället för att sitta vid datan och tycka synd oim mig själv......blir nog svårt

Nej, nu ska jag nog ta en dusch och gå och lägga mid. Jag är faktiskt skittrött

jeopardy

jag har inget liv. Och för den delen inte Anna heller. Vi sitter och splaer jeopardy på blip, på tessans konto för att vi inte orkar skaffa eget. Sen sitter vi och försöker leka allmännbildade, det går inte så värst bra. haah;) 
pusspuss

Kakparad

image40
Tisdag. Bara två dagar kvar till Alla <3:ans dag.
Funderar på att göra en "kakparad" med typ cupkakes
med rosa glasyr, något choklad aktigt och kanske någon fruktsallad.  Pussss  

                                                                            



 

måndag kväll

sitter just nu vid Annas dator, som pappa fixat så den är super-mega-jätte-super-as-snabb.  Väldigt skönt. Kom nyss hem från träningen och ska hoppa in i duchen och sen lägga mig. Gonatt alla :)

glad

hej hopp alla glada! Jag är faktiskt glad idag, några skäl;

a) det är fortfarande ljust ute nu när jag ska gå hem, och soligt
b) jag är äntligen fri från min förkylning
c) det är temadagar ons-tor-fre.
d) då är det tårttävling som jag ska vara med på
e) jag älskar att baka.

texten

ändrade storleken litegranna, så det går lättare att läsa :)

to night

Gud, klockan är bara halv sex. Vad ska man göra hela kvälllen, nurååååå?? Dagen blev iallafall lyckad.
Jag som trodde att pappa skulle till skansen för att kolla på "gamla hus" till hans jobb eller nått, men så var det inte. Nej han skulle kolla på ´pärlspont´ till köket på vårat landställe. Ha, vad gullig han var. Tyvärr gick det inte så bra eftersom typ 83% av alla hus var stängda.  Efter det åkte vi iaf till en grekisk resaurang som vi skulle, där vi åt världens najsigaste mat. Och sen åkte vi hem och nu sitter jag här framför datan och har ingen idé om vad jag ska göra. Pussi

Skansen

Idag ska jag och pappa till skansen. Ska faktiskt bli rätt roligt, var där senast under midsommamr där det kryllade av folk. Och efter det ska vi iväg och äta middag på en grekisk restaurang på Söder. Namnam. Nej nu ska jag dammsuga mitt rum, tyvärr. Hörs! 

melodifestivalen

japp, om tio minuter startar det, Melodifestivalen 2008. har tjatat på pappa att han ska kolla på det med mig, men han kommer väl som vanligt somna. Får väl underhållas av teven.
Hittade också ett par jättegulliga örhängen från wedins, svarta rosor :)
image39


dagens middag

Lilla pappa ska äntligen få göra något han har velat i gjort superlänge; grilla. Han är jätteglad för att sitta ute på altanen klockan sex på kvällen när det är helt kolsvart ute och typ tre och en halv plusgrad ute.. Han får göra som han vill men jag tycker inte det låter så lockanade iallafall. Men gott blir det , hemlagad hamburgare. Namnam. Och sen blir det tiramosou till efterrätt. Ännu mera namnam.

kebabpizza

wooops. klockan är halv två oh jag har inte kommit utanför staketet än. Tragisk, men ändå ganska skönt.  Läste iallafall igenom ´Fredags` extra bilaga; melodifestivalen 2008. (tänk att det redan har gått så snabbt!) Där hittade jag bandet "Andra Generationen".  Det är några snubbar som kommer från typ Makedonien eller Albanien eller nått och en av medlemmarna Svensk Mästare i makedonisk dans. haha:). dessutom heter låten "kebabpizza Silvovitza". Något lustig namn på en låt, enligt mig alltså.
Nej, gud. Nu måstemåstemåste jag ut. Tudiloooooooooo ;)

lördag

hallu. Och godmorgon, eller nästan god eftermiddag. Dagens planer blir väl inte så mycket, cykla upp till Spånga och lämna filmen, och rida. fast på ridningen har vi teoriprov, det kommer verkligen inte gå bra. Och sen ikväll är det ju melodifestivalen. Har den varit så tidig någon gång? den brukar ju börja tid Sportlovet, typ. Men hej dårå :)

pizzamiddag

Pappa kom hem med dagens middag, vegetarisk pizza från IL Postino. Mums. Snart kommer Johanna men under tiden ska jag läsa helgen Klick! och Fredag. Puss


Pompeji

Skulle kolla på oc och ramlade in på en dokumentär om Pompeji. Råkade kolla en timme. haha. En rätt så cool stad faktiskt, eller hur?

 image36

bilden från: scoopix.com

En klassisk fredag.

Ikväll blir det ett klassiskt "fredasgmys". det var nog jättelängesen jag hade det. det blir chips, morötter, dipp och läsk. Och självklart filmer såklart. Hyrde "På Smällen" direkt efter skolan, ville inte att den skulle ta slut som den hade gjort förra gången jag skulle hyra den , och "Moulin Rouge" som Johanna tar med i deras lilla filmaffär md typ hundra tusen filmer. Den är nog en av de bästa filmer som finns, faktiskt. Nu ska jag nog bara ta det lungt och , såklart, kolla på några Oc-avsnitt. Ciaooooooooooooooo

DVD Komedi, På smällen/S.E.  (2-DVD/K Heigl/127)


somnar

usch, jag som skulle plugga och allt. det gick verkligen. Inte. jag som håller på och somna eller nått också. Blir nog en tidigt kväll ikväll. godnatt

athcooooooooooooooo

gud! jag nyser typ varannan minut. herregud, är det något fel på mig? ;P men nu ska jag iallafall brot från datan. NUNUNUNU

sandwich

ändrade planer. tessan ska komma hit och vi ska vara vääääldigt duktiga. Vis ska nämligen ha pluggklubb. Haha. Nordens nördigaste, men men...
förresten, gå in på wasasandwich.se, där kan man göra en typ egen sandwich och designa förpackningen. Det är skitkul! Man kan vinna att sandwichen blir riktig oc en iPod. Naajs ;)

image35

såhär ser min ut, haha. Sök på Sandwich Oriental och rösta (a)

plugg

oj, hela eftermiddagen gick till att datanörda. Inte bra. Nu blir det andra bullar. Eller :det vill säga plugg, spanska till imorron, blää. Sen kanske jag ska do something med tessan, om jag hinner och så. men puss iallafall

today

hallu. dagen började dåligt, försov mig till tio i åtta. Då hade jag tjugo minuter på mig att äta frukost, klä på mig, sminka mig och borsta tänderna. Sprang till skolan, började fem i halv nio, då sa min mentor att vi hade håltimme till tio i tio! vi gick hem till Johanna och spelade "buzz". Det är några små gulliga monster som ska göra massa tävlingar. Jag förlorade, som vanligt. hahah. Fast nu är jag glad, min l´ön har äntligen kommit. Jihoo!

kväll

tjoho! Skulle egentligen tränana ikväll, men jag har ju nån storts förkylning i kroppen. Ska nogg plugga ännu mera och spela jeopardy på blip. vilket liv man har va? 


sjuk

jag är förkyld, eller halvförkyld iallafall. Ont i huvudet och halsen. Eftermiddagen har tillbringats med OC säsong ett. Har varit superskönt att bara ligga i sängen och göra ingenting. Haha. Nu är det väl dock dags att plugga lite. Blää. sen kanske det blir en smoothie eller något gott!

image34
perfekta vitaminkicken!

Go´natt

personligt rekord i läggdags. jag är skittrött och eftersom jag har en liten förkylning i kroppen vill jag sova ut ordentligt. Gonatt allihoopa. och imorron slutar jag 11:50 Jihooooooooooooooooooooooo!!!!


illamående

usch, jag är illamående. åt nog lite för mycket semla. Inte alls bra. men nu ska jag plugga, och sen ikväll kanske kolla på Huose. Säsongsstart ikväll. Seee ya

semledagen

Yes! semledagen i action. en väldigt bra högtid tycker jag faktiskt. Mumsigt. Det ser så mysigt ut när alla står på kö i konditoriet utanför skolan för att köpa, just det, semlor!!! Mer updates sen,puss puss
image33

Hastings

image32

tre veckor i Hastings på språkresa är inte illa det.  Lääääängtar redan :) Åtta kilometer lång strand är ett really plus


livets skafferi

har lånat "Livets Skafferi" av Tessan (såklart). det är den femte boken i serien "damernas dektektivbyrå". Egentligen borde jag väl läsa dom på engelska så jag övar lite för jag är ju så ...hm....bra på engelska. haha

image29


måndag

tjoho allihopa! jag är glad idag, trots att jag håller på att bli förkyld. men idag slutade jag kvart i två,(!) istället för halv fyra.  hade ingen so, det verkar som det inte bara är jag som håller på att bli sjuk. jag stack till Vällingby och lämnade mina utlästa böcker och köpte ett superlitet gullig svart (okej, det kan väl inte bli så gulligt om det bara är helt svart) penniskrin. Men gud vad töntligt det där lät, men ioförsig är jag ju en tönt :D Nu ska jag nog vara lite kreativ och göra Alla <3-ans dag kort...eller kolla på OC. puss


dagens dialoger

efter singing bee, den där låten på slutet när programmet är slut spelas preicis upp.
klara: men gud , den här låten känner jag ju igen. är det inte från det där programmet där det var en liten gul bil som gjorde massa saker.
tessan: Brum??
klara: aa, det var det nog
tessan och kitty: men den låten gick ju inte så, det var ju den där "brum brum let´s go brumm, lalalalalal, brum brum , here we ´come!"

vi kollar på textteve vad det är för program på teven.
klara: åhh, på tv4 fakrta är det ju den där dokumäntären om alcatraz, det var ett fängelse va?
kitty: ja!, det var ju en film som hette fången på alcatraz....eller vänta, den kanske hette frången från askaban?


nu

tjoho! om typ en minut ska jag kolla på singing bee. är hos tessan och för örigt har de haft 105 besökare idag!!
pusspuss

seterra

jag har inget liv, sitter och spelar seterra; delstateer i usa. hahah. det går sämst!! kvällens planer blir nog inte mycket. kolla på oc-avsnitt, äta middag, sova...typ.för er som undrade . ;)


tjoho

ojojoj, hade läsarrekord igår. 14 unika läsare, inte illa för att vara mig  ;D
snaaaart är vårt arbete om u2 klart. äntligen. inte för att det har varit tråkit men det är skönt att få ha gjort någonting klart nångång. mycket snö ute, funderar på att gå ut och typ göra något, inte för att jag vill ha snö, men man får väl äbdå passa på när den kommer. den är säkert borta i övermorrgon :)

söndag

god morgon! har sovit som en gris, ända till nu. jag hatar söndagar, sista dagen på helgen. plus att det är snö.bajs

.

ursäkta dålig uppdatering. har både ridit och spelat match, där vi tyvärr förlorade. ska fixa lite andra saker nu men uppdaterar mer ikväll. puss puss :)

fredag kväll

fredag kväll! bästa kvällen på hela veckan. tänk att man har hela två dagar med ledighet. Gud vad skönt! kvällens planer blir ingenting. lugn och ro. Blir väl några OC avsnitt såklart, med glas mums :) ska ta en dusch nu och efter det äta middag. Vegetarisk paj med soltorkade tomater, broccoli och fetaost. Namnam.


Vårigt

image28


trött

åhh, jag är astrött och har skitont i huvet. det var helt kaos i skolan today. blää. sitter och äter mellanmål smoohie, inget ovanligt va?, och en ostmacka. sen ska jag til träningen klockan fem. det kommer bli asbrottom. träning på fredagar är bajs, speciellt när man bara vill ta det lungt. aja, det är val bara att gilla läget ;)


RSS 2.0