"Blommiga-second-hand-kjol-bloggar"

Okej.. Nu kommer vi till det här med "blommiga-second-hand-kjol-bloggar". Vad är det egentligen? Jo, såhär är det. Om någon kommer upp med en egen stil (t.ex. lisaplace) så ska halva Sverige plagiera hennes stil och köpa varenda liten sak som hon har.

Och har hon köpt en blommig secondhand-kjol för att skapa en personlig stil SÅ ÄR DET FÖR I HELVETE HENNES PERSONLIGA STIL! Men det fattar inte modesverige utan 50 000 amatörbloggar 13-17 åriga flickor ska springa till närmaste secondhand butik och köpa en ful, urtvättad kjol som någon hade på sig för 20 år sen? Varför? Varför i helvete kan man inte individualisera det mer? Man kan väl ha en blommig kjol MEN INTE EN LIKADAN SOM ALLA ANDRA!

Ett annat exempel är chinos-hysterin som pågick i somras/höstas. Visst. Chinos var snyggt PÅ VISSA I ETT HALVÅR. Men sen blev det uttråkande när man såg var och varannan tjej med dessa byxor. Och att man inte ens kan göra det lite personligt, utan alltiddet vanliga vita basiclinnet till och en liten across-body.

Därför rådissar vi "alla-ska-ha-trender" och allt som har med dem att göra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0