För en lyckad garderob.

1. Basplagg! Sad but true. Men du använder den gråa koftan mer än den blommiga kjolen. T-shirtar i olika (men enfärgade) former, koftor, vanliga jeans och underlinnen.

Indigo Ankle Pippa JeanGrey Baxter Skinny Jean
H&M, Topshop, Topshop, Topshop

1. Sjalar värmer! Dom är inte bara snygga utan värmer mer än vad man tror också. Passar fint på vintern när allt annat är grått och trist, då man både blir varm och snyggt och roligt klädd.

Topshop, Gina Tricot, Åhléns, Åhléns, Gina Tricot, H&M

3.Våga klackar. Det ÄR inte så hemskt som det ser ut, men klackarna är det lilla extra. Du behöver inte ha mer än ett par, de behöver inte ha superkvalitén, men du ska inte använda de hela tiden. Någon gång i veckan kan det bara vara lite roligt.
PumpsPumps
Skopunkten, Din Sko, Din Sko, H&M

4. Accessoaren kryddar. Grejen med accessoarer är att det är billigt. Ju fler kan man köpa. Det är den andra grejen med accessoarer. Att man liksom ska ha många. Ett pra tips är att fynda döbilligt på rea. Det kommer alltid till användning nån gång.

H&M, H&M, Topshop, H&M, H&M, Gina Tricot, H&M, Åhléns

5. Det är inte svårt att sy. I stort sett är det ändå som krävs en symaskin. Det spelar heller ingen roll om det är tjugofyra stora sytråsklumpar på baksidan- det är ändå ingen som ska se det. Eller varför inte lära sig virka eller sticka. Det går om man försöker (ska komma från rätt person också, hehe) Stick- och virk "kurser" finns på nätet.
image684
image685
Du behöver: Tyg (typ bomull) och resår. Och symaskin och tråd för den som inte fattade det..

1. Klipp tyget till en remsa som är lika lång som du vill ha omkretsen nertill och lika bred som du vill ha längden. Fålla den nedre långsidan och med den övre långsidan viker du in en kant som är lika bred som resåren och syr sedan så att du kan trä in resåren. Sy sedan ihop sida A med B.
2. Då blire en cylinder!
3. Trä genom resåren genom spåret. Man kan ta hjälp av en virknål etc. eller en sån där sak som är till för just det. Klipp av resåren.
4. Tada!

INTE svårt!

Beskrivningen har jag snott från kompanjonen Teresa på den nerlagda fajvbloggen.

6. Eller sy om!

Sy in längst knäna hur tight du vill att det ska va. 
 
Woops, suttit över en timme med det här nu, hehe. Nu är jag trött och ska SOVA!

/Klara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0