Ut med cupcakesen och in med livet!

Fy faaaaaaaaaaaaaaan vad jag är deeeeeeeeeeeeeeeeppig just nu. hela livet suuuuuuger! Och det blev ju bättre på Lisaplace:s blogg, hennes jävla perfekta liv och hon alltid har underbara kläder att sätta på sig och håret perfekt. Och om hon för en gångs skull inte har en perfekt hårdag, vad gör det om hundra år? Eller att hon inte varje dag sitter och äter cupcakes på en picknickfilt varje dag. vad gör hon istället då? Äter jävla fyraliters Ben&Jerry glass på malmötorg. Gaaaaaaaaaaaahh! The life suck!!!!!!!!!!!! Och nej förresten, hon äter inte en fyraliters Ben & Jerryglass, för bara om hon läser alla underara kommenatarer från alla "Blommiga secondhandkjolar" blir kroppen fyll av bubblande Hubba-bubba värme. Inget ont om henne, nänä. Men kom ut någon gång. Ingen har ett sådant perfekt liv. Never! Och skriv om nåååågot litet probem någon jävla endaste skitgång. 

Och Blondinbella då. Om man mår lite svajigt bokar man av allt man har för dagen, bokar ett jävla yogapass och äter underbar thaimat på odelplan. Sedan köper man fem olika sorters magasin och två kilo naturgodis för det är ju sååååååååååååååååååååååååååå gott! japp, och prislappen för det här kalaset dåp? Hur mycket kostar en Cosmo nu egentligen, typ 45 spänn. Och fem sånna, plus två kilo naturgodis och ett jävla yogapass med japanblommiga fondväggar och vita laptops med hälsosamt grönt te? Det blev ju hela barnbidraget, minst. Men det kan man ju unna sig efter all stress med att hämta ut goodiebags från Lars Wallins specialkollektion på make up store? Yes the life suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dessutom har jag en jävla helvettig NO dag om nerver. En hela jävla dag om nerveeeeeeeeeeeer!!!!!!! En endaste dag på hela veckan och den måte man utöka med två timmar för att jobb om neeeeeeeeeeeeeeeeeeeerver!!!!!! Och sen lägga skolfotot på sovmorgonen såklart. The life suuuuuuuuuuuuuuuck!!!!! vad gör man då? Jo man går till videobutiken och köper godis, sedan blir man illamående och vips så suger livet meeeeeeeeeeeer! The life suuuuuuuuck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0