Om jag skulle göra en film..

.. så skulle huvudkaraktären vara en typisk chicklit-person och hon skulle se ut såhär:



och ha ett så charmigt leende att den här killen:


inte kunde motstå henne och de gjorde såna där typiska feel good film-saker som att:

resa till Mallorca och gå längst stranden vid solnedgången, eller..




Åka på skidsemester i Alperna med en närbelägen stad där man kan dricka varmchoklad på kvällen och bo i en jättemysig skidsstuga och inte behöva gå och lägga sig förränn 6 på morgonen eftersom att alla backar är öppna nattid också (och självklart ska inga skidolyckor inträffa i de kolsvarta backarna för i filmer händer inte sånt..)

Men sen skulle tjejen träffa den här killen:

Och hon skulle tycka att det var otroligt kul att han hade vart med i ett pojkband när han var yngre. Men hennes pojkvän skulle tro att hon var jättekär i honom så han gjorde slut med henne.

Och då skulle hon ligga i evigheter i sin säng och skriva dagbokssida efter dagsbokssida om sin drömprins..


Och tillslut skulle han dyka upp utanför hennes dörr (i New York förstås):


Och be om all förlåtelse i världen för att han hade trott något sånt. Och sen kysser de varandra och gifter sig och de har förstås råd med ett svindyrt utomhusbröllop med 500 personer och en kritvit glittrande klänning:

Och det skulle inte gör något för henne att han hade helt missmatchade skor utan istället sätter hon på sig ett par lika för att han ska slippa känna sig ensam. Och att ha ett helt perfekt bröllop var absolut inte henes högsta önskan, utan hon ville bara ha äåkta kärlek..


Sen får de världens sötaste reklambebis (utan att hon förlorar sina perfekta holllywood kroppsformer förstås) AND SO THEY LIVE HAPPILY EVER AFTER..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0